Signalizace světel
-
- Nováček
Signalizace světel
Přestala mi jít zvuková signalizace rozsvícených světel po vyjmutí klíčku a otevření dveří na FF r.v.2008. Nesetkal se někdo s touto závadou. Dík za odpověď.
- Samantus
- Junior
Re: Signalizace světel
Jo setkal
prijel mi chlap ze mu to nepipa, tak sem to precet idskou, kouknul do dataloggeru a nenasel sem nic, tak sem auto odevzdal technikovi jako ze sem nic nenasel, a druhej den mejl ve zneni neco jako chlapi vy ste kreteni co ste mi s tim udelali, nejde mi vypnout ESP, neukazuje mi to aktualni spotrebu a tak, vy ste mi tam nahrali nejakej jinej SW.... ja rikam, ty vole dyt je to blbost, ja tam nic nenahraval..... no a laborace zacla, vyresilo to az po konzultaci se skolicim strediskem, prehrat ASBUILT data v pristrojaku a zavada vyresena... takze zajed do fordiho servisu.... a oni snad budou vedet

Martin
Ford Focus Combi 2016 1.6 Ti-VCT

-
- Nováček
Tak uz asi pozde , ale stalo se mi to taky , a po odpojeni baterky asi na 10minut to pak zaclo fungovat.
- Quickie
- Moderátor
ked som bol dat montovať EIBACH struny tak som im toto tiež nahlasil ako závadu. skúmali, skúšali cca hodinu a nakoniec povedali, že treba prehrat nanovo celu pristrojovku.
Potom mi to zrazu začalo fungovať..Asi týžden.. a teraz už zase dlhodobo nepípa..
Takže stačí teda odpojiť a zapojiť akumulátor? hm hm.. Asi to robiť nebudem lebo zatial nemám preskúmanú tému, čo všetko treba nastavovať po odpojení a zapojení aku
Potom mi to zrazu začalo fungovať..Asi týžden.. a teraz už zase dlhodobo nepípa..
Takže stačí teda odpojiť a zapojiť akumulátor? hm hm.. Asi to robiť nebudem lebo zatial nemám preskúmanú tému, čo všetko treba nastavovať po odpojení a zapojení aku

- Dzefer
- Zkušený
ja som musel zadat kod radia a nastavit dorazy okien. To je vsetko.Quickie píše:Asi to robiť nebudem lebo zatial nemám preskúmanú tému, čo všetko treba nastavovať po odpojení a zapojení aku
- Quickie
- Moderátor
Počítač sa ti nevynuloval, resp. nezblbli ti v nom udaje?
- Dzefer
- Zkušený
ne e, ale ja som mal baterku odpojenu tak 15min iba. Ked to nechas celu noc, vsetko moze byt inak.
- P2M
- Junior
Je možný, že auto úplně zapomene, jak spalovat palivo a bude si plést směry jízdy, když odpojíš baterku na noc třeba
Panebože, nestane se vůbec nic, akorát se vymaže čas z hodin a spotřeby z BC. Nevím, jak u Fíka, ale třeba u Mercedesu bylo ještě potřeba nakalibrovat ESP, což se dělalo otočením volantu do obou dorazů a pak zhasla kontrolka ESP a zmizela hláška z displeje BC. Nic vážnýho nehrozí.

Panebože, nestane se vůbec nic, akorát se vymaže čas z hodin a spotřeby z BC. Nevím, jak u Fíka, ale třeba u Mercedesu bylo ještě potřeba nakalibrovat ESP, což se dělalo otočením volantu do obou dorazů a pak zhasla kontrolka ESP a zmizela hláška z displeje BC. Nic vážnýho nehrozí.

je: 2010 Mondeo MKIV Hatch Titanium X 2.0 EcoBoost 149kW PowerShift Black Panter bez podložek
bylo: 2007 FFII Combi Style 1.6TDCi 80kW DPF Aquamarine bez podložek
bylo: 2007 FFII Combi Style 1.6TDCi 80kW DPF Aquamarine bez podložek
- Quickie
- Moderátor
som to sem zabudol napísať (ale písal som to vo svojej galerke)
na prvej garančke sa mi na to pozreli s vysledkom - nefunguje
že vraj po prehrati softwaru to zacalo robiť blbosti, tak ako pisal samantus - zmizli hodiny z BC a podobne. Takže mi to vratili do povodneho stavu s tým, že ked bude z FORDU nejaky update systemu daju mi vediet. uz ako keby sa stalo
na prvej garančke sa mi na to pozreli s vysledkom - nefunguje

že vraj po prehrati softwaru to zacalo robiť blbosti, tak ako pisal samantus - zmizli hodiny z BC a podobne. Takže mi to vratili do povodneho stavu s tým, že ked bude z FORDU nejaky update systemu daju mi vediet. uz ako keby sa stalo

- Anduril
- Test driver
Pze se mi to taky stalo, tak jsem podle zdejsi rady odpojil baterku a uz to zas funguje, uvidime, na jak dlouho 

- Thom
- Pokročilý
Já s tímhle problémem byl taky ve Ford servisu a vrátili mi to s tím, že nemám neoriginální žárovku ve stropním světle a proto to nejede... mám tam daný ledky... Nezkoušel sem tam dát normální žárovku, ale po vrácení ze servisu mi to jelo nějakou dobu (nahrávali novej SW kvůli blbnutí hodin) a teď už zase dlouho nejede... kdyby mi to ten nějakou tu dobu nejelo, tak bych jim i věřil, ale takhle...já s tím nic nedělal, jelo to a pak z ničeho nic přestalo... maj to nějaký rozbitý
Je: Ford S-Max 2.5 Hybrid, 140 kW, 2022, Červená Lucid
Byl: Ford Mondeo 1.6 EB, 118 kW, Winner Plus, 2014, Bílá Frozen
Byl: Ford Focus 1.6, 74 kW, Trend, 2008, Silver Moondust
Byl: Ford Mondeo 1.6 EB, 118 kW, Winner Plus, 2014, Bílá Frozen
Byl: Ford Focus 1.6, 74 kW, Trend, 2008, Silver Moondust
- Samantus
- Junior
s tou stropni zarovkou je to dle me blbost
Martin

- zuntak
- Junior
Já měl baterku vyndanou přes noc na nabíječce a akorad se mi vynulovalo radio,a nastavení stahovaní oken jinak jsem jiného nezaznamenal
- Croog
- Nováček
Lze tuhle signalizaci nějak vypnout jako signalizaci pásů? Pěkně mě to štve. 

Ford Focus Kombi Ghia 2006 2.0 TDCi, Black Panther
- SlaGy
- Nováček
Zdravim,
mám problém s blinkrama a jiný podobný vlákno jsem nenašel, tak se omlouvám jestli to píšu někam blbě.
Mám focuse r.v. 2006, 1,6 TDCI a najednou z ničeho nic mi pravá blikačka začla blikat asi tak 2x rychleji než levá. Nevíte co to sakra znamená??
(při výsražnym blikání to bliká normálně)
Dík za odpovědi
mám problém s blinkrama a jiný podobný vlákno jsem nenašel, tak se omlouvám jestli to píšu někam blbě.

Mám focuse r.v. 2006, 1,6 TDCI a najednou z ničeho nic mi pravá blikačka začla blikat asi tak 2x rychleji než levá. Nevíte co to sakra znamená??

Dík za odpovědi
Ford Focus II kombi, r. v. 2006 1,6 TDCi 80 kw