PFV - Martinky - 18.7.2009 o 10.00 hod - Minizraz
PFV - Martinky - 18.7.2009 o 10.00 hod - Minizraz
PFV - Prejazd Focusov do Vrchu :o)
Tak ma napadlo, co takto dat si severné stretko v Martine ? Zlez rano na parkovisku pri Tescu a spolocny vyjazd na Martinske hole. Pokochat sa vyhladom, posediet v trave pri caji a pokecat. Kto je za ?
Termin je od dnes presne mesiac dopredu, teda sobota 18. jula. Su sice prazdniny, ale prave preto mozno pre niekoho uhorkova sezona, pre inych focusova :o) Ak sa osvedci, na jesen moze byt dalsia.
Cas zatial neurceny, ale mal by byt doobedu, kedze cesta hore je jednosmerna a pokial pojde skupina aut hore, nebolo by dobre ist poobede v protismere :o) Tak povedzme predbezne 10.oo hod ?
Tak ma napadlo, co takto dat si severné stretko v Martine ? Zlez rano na parkovisku pri Tescu a spolocny vyjazd na Martinske hole. Pokochat sa vyhladom, posediet v trave pri caji a pokecat. Kto je za ?
Termin je od dnes presne mesiac dopredu, teda sobota 18. jula. Su sice prazdniny, ale prave preto mozno pre niekoho uhorkova sezona, pre inych focusova :o) Ak sa osvedci, na jesen moze byt dalsia.
Cas zatial neurceny, ale mal by byt doobedu, kedze cesta hore je jednosmerna a pokial pojde skupina aut hore, nebolo by dobre ist poobede v protismere :o) Tak povedzme predbezne 10.oo hod ?
Naposledy upravil(a) Culex42 dne 18.07.2009 15:14, celkem upraveno 1 x.
- funkatron
- Pokročilý
- richisan
- Zkušený
Re: PFV - Martinky - 18.7.2009
Napad je to skvely, aj ja by som sa pridal, keby to bolo blizsie, no o tej ceste na Martinky viem svoje a neviem, ci by som sa tam uz teraz odvazil po znizeni

-
- Test driver
Takze nas vsetkych znizenych si hned vyradil 

ale nie, ved to nie je tankodrom :o)
inak si myslim, ze by ste aj po tankodrome v martine presli... :o)))
to je normalna cesta plne asfaltova
viem ze asi v 2 zatackach boli trochu vlny na nom, preto hovorim, ze to preverim,
ale myslim, ze by ste nemali mat problem, ved nie ste uplne okruhove specialy zase :o)))
inak si myslim, ze by ste aj po tankodrome v martine presli... :o)))
to je normalna cesta plne asfaltova
viem ze asi v 2 zatackach boli trochu vlny na nom, preto hovorim, ze to preverim,
ale myslim, ze by ste nemali mat problem, ved nie ste uplne okruhove specialy zase :o)))
- funkatron
- Pokročilý
ja som tiez znizeny a idem
neviem, ci si to nemylite...na martinky su dve cesty
jedna je stara, bez asfaltu, len ako lesna cesta
a druha je normalne vyasfaltovana a bez akychkolvek problemov tam prejde auto aj s vyraznejsim znizenim ako 3cm...chodievam tadial na bicykli, takze poznam kazdu dieru a myslim, ze je tam len jeden usek, kde je trochu zodraty asfalt, ale to je mozno do hlbky 1cm a na dlzku 50cm...
inac normalny rovny asfalt
takze sa nik nemusi bat
neviem, ci si to nemylite...na martinky su dve cesty
jedna je stara, bez asfaltu, len ako lesna cesta
a druha je normalne vyasfaltovana a bez akychkolvek problemov tam prejde auto aj s vyraznejsim znizenim ako 3cm...chodievam tadial na bicykli, takze poznam kazdu dieru a myslim, ze je tam len jeden usek, kde je trochu zodraty asfalt, ale to je mozno do hlbky 1cm a na dlzku 50cm...
inac normalny rovny asfalt
takze sa nik nemusi bat
Ford S-Max Titanium X 2.0 TDCi 6/2010 120kW automat
dnes som si tu cestu presiel, ako aktualne vyzera. myslim, ze v TT sa miestami najde aj vacsi tankodrom ako toto :o) je tam asi jedno miesto, kde je vlna, ale myslim, ze sa da prejst vsetko. skor by som mal obavy z prilis nizkeho profilu pneu. su tam "flaky" ani nie jamy, len jedna vrstva asfaltu odlupnuta od druheho, max. vyska 1-1,5 cm.
nasadil som aj video (hore aj dole) takze v pripade zaujmu ho mozem uploadnut a mozete sa presvedcit sami. inak martinky konecne prechadzaju nejakou tou rekonstrukciou a zmysluplnou vystavbou po vyse 30-tich rokoch, tak hadam sa to bude zlepsovat :o)
video nebudem asi konvertovat na mensie a davat na youtube, lebo by nebolo nic vidno, ak, tak dam povodne rozlisenie niekde na uschovna.cz a mozete sosnut. PM, ak bude zaujem.
nasadil som aj video (hore aj dole) takze v pripade zaujmu ho mozem uploadnut a mozete sa presvedcit sami. inak martinky konecne prechadzaju nejakou tou rekonstrukciou a zmysluplnou vystavbou po vyse 30-tich rokoch, tak hadam sa to bude zlepsovat :o)
video nebudem asi konvertovat na mensie a davat na youtube, lebo by nebolo nic vidno, ak, tak dam povodne rozlisenie niekde na uschovna.cz a mozete sosnut. PM, ak bude zaujem.
- richisan
- Zkušený
JJ, pocul som, ze to tam maju obnovit, najma cestu by trebalo rozsirit, nie
ostatne veci aj vybavenost su v pohode. Inac - je tam krasne 

- yuray
- Junior
Na martinkach som bol naposledy tak pred 15 rokmi... hoci vidim ich pomerne casto z okna u mojej babky v rajeckych tepliciach. Na tuto akciu by som sa rad pridal a hore ochutnal dobre cucoriedky:)
jo, zacali cestu na jednom useku rozsirovat. aj ked som tam mal skor pocit, ze to nerobia kvoli rozsireniu, ale zasekavaju ju viac do svahu, lebo im na druhej strane pada :o))))
heh, vcera som pozeral to video. manzelka nejlepsi ze vsech drzala fotak na palubovke a vzdy pri najazde ho natocila, aby bolo vidiet do zakruty a pri vyjazde vyrovnala. vysledkom je efekt pohonu 4x4 :o) na tom videu to vyzera, ako keby som tie zakruty isiel pekne smykom :o) vyskusajte si to niekedy ;o)
- Jozef
- Pokročilý
A kde je to video ?
Celkom rad by som si ho pozrel, na tom mieste som este nebol.
Celkom rad by som si ho pozrel, na tom mieste som este nebol.
zatial nikde, lebo je velke, vacsie ako som cakal, jedna cesta = 1GB :o) a kedze som po reinstale NB, tak som zistil, ze este nemam nahodene nic na skonvertovanie, ale uz sa na tom pracuje
Tak som to konecne spachal a spravil videjko. Trochu som to zrychlil, aby to nebolo zbytocne dlhe a zbytocne velke. Upol som na youtube, pokial linka dovoli, odporucam HQ, lebo inak toho vela vidiet nebude :o(
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EqJgiFsNMRI[/youtube]
A este cesta dole, ktora ma detail na samotny asfalt:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xe5uZr3AaX8[/youtube]
Enjoy ;o)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EqJgiFsNMRI[/youtube]
A este cesta dole, ktora ma detail na samotny asfalt:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xe5uZr3AaX8[/youtube]
Enjoy ;o)
Naposledy upravil(a) Culex42 dne 02.07.2009 19:00, celkem upraveno 2 x.