Problém z brzdovým světlem

Karoserie, světla, lak ...
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
Moof
Pokročilý
Pokročilý

Problém z brzdovým světlem

Příspěvek od Moof » 17.05.2009 21:53

:mrgreen: Můžete mi někdo poradit?Měl jste někdo problem s brzdovým světlem jak je uprostřed?mě přestalo svítit a koukal jsem na pojistky a žádna není prasklá ale ve světlech funguje nevíte čím to je?

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém z brzdovým světlem

Příspěvek od foki » 17.05.2009 22:12

je to na jedne pojistce a pak je konektor vlevo pod kobercem ale mam pocit ze je spolecny pro zadni svetla takze muzes mit terba prelomenej kabel v te gumove pruchodce
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Moof
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Moof » 20.05.2009 21:22

:mrgreen: Díky za radu ale mě před tím pořád svítila,ale míň a když jsem šlapnul na brzdu tak se rosvítila normálně tak že by to bylo drátem :?:

Pirát
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pirát » 06.09.2009 13:48

To já ted řeším zapeklitej problém se zadní pravou lampou,parkovka svítí,ale brzdové světlo je na heslo,už jsem vyměnil žárovku,prostříkal tu patici kontaktolem,šroubováčkem přihnul kontakty i kostru,všechny kabely jsem ochytal(pomocník stál na brzdě) pořás to svítilo,jak jsem to složil zase to funguje,jen když se tomu chce podotýkám,že levé a horní brzdové funguje bez problémů už jsem pomalu v koncích a nic jiného mě nenapadá,neřešili jste někdo něco podobného? Dík za každou radu.
Ford focus 1,8i 11/2002 black panther.

Zatoulanej.pes
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zatoulanej.pes » 17.04.2010 19:37

Pirát píše:To já ted řeším zapeklitej problém se zadní pravou lampou,parkovka svítí,ale brzdové světlo je na heslo,už jsem vyměnil žárovku,prostříkal tu patici kontaktolem,šroubováčkem přihnul kontakty i kostru,všechny kabely jsem ochytal(pomocník stál na brzdě) pořás to svítilo,jak jsem to složil zase to funguje,jen když se tomu chce podotýkám,že levé a horní brzdové funguje bez problémů už jsem pomalu v koncích a nic jiného mě nenapadá,neřešili jste někdo něco podobného? Dík za každou radu.
Už jsi přišel na to čím to bylo? Mám totiž stejný problém, pravá zadní nesvítí, nemůžu přijít na to čím to je..
Ford Focus SDN 1.8 16v Ghia 2000[/b]

Odpovědět

Zpět na „Karoserie“