story focus

Odpovědět
inin
Nováček
Nováček

story focus

Příspěvek od inin » 12.05.2009 21:35

Zdarec kopil jsem si FFII combi 1.6 TDCI z bazaru dovoz Německo r.v 2006 "najeto 76 000" . Asi po třech dnech mi prasklo zničeho nic přední sklo. Další den se mi rozsvítila diagnostika a ztratil se výkon. Jel jsem auto reklamovat. Čekal jsem 3 dny pak jsem tam zašel protože ti ...... se neobtěžovali ani zavolat. Se slovy auto už je vpořádku už je to O.K špatný EGR ventil jsem odcházel spokojený. Na druhý den se mi rozvítilo zas a to jsem ještě zjistil že servisní nálepka nalepená na dveřích řidiče že auto musí být kontrolováno buď teď v Květnu nebo při 145 000 zmizla. To znamená že to auto má najeto více. Kuwa už jsem tam vletěl ...tak volali jakože do oficiálního FORDU a tam jim řekli že to je EGR špatný že ho jen vyčistili a je ho třeba vyměnit. a o nálepce nevěděli nic kurvy!!! Po domluvě s chlapem z bazaru že ho sežene a vymění a uhradu dáme na půl. stálo mě to 2000 kč. Dneska jedu pocit dobrý ale auto nejede víc jak 150 Km/h. jak je motor studený auto výkon má ale jak se zahřeje výkon je v prdeli..... co mám dělat :-//////. Zítra tam jdu zas a uvidím už se na mě dívají jak na ko...a je mi trapně . Jo a Je to AUTO SUPRA (Suzuki)na Dubině .....doufám, že jsem jim udělal reklamu.

madbugie
Zkušený
Zkušený

Re: story focus

Příspěvek od madbugie » 13.05.2009 07:57

nehnevaj sa na mna, ale to si si tu nalepku pri kupe "nevsimol" ???, pripadne si si ho mal dat preklepnut podla VINka,...

ked kupujem auto tak ho preleziem horedolezlavasprava... a este lepsie s nejakym mechanikom co tomu aspon trochu rozumie... a vsetko pofotim... teraz uz im nedokazes nic... jedine s VIN kodom behnut do Fordu ci by ti nevytiahli servisnu historiu a dufat ze sa nieco menilo na zaruku v poslednej dobe tak tam bude stav km...

bohuzial ludia sa nepoucia... auto niesu rohliky za 2 koruny...

PS: bazarom reklamu robit netreba, v nasom aj vasom "Kurdistane" je to proste tak,... vsetky auta su po dochodcoch garazovane a najazdene do 100 000 km aj ked maju 8 rokov... :D s tym sa proste pocita... :wink:
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta :-) + 100 fordích koníkov
Obrázek
Obrázek

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 13.05.2009 08:54

madbugie píše: vsetky auta su po dochodcoch garazovane a najazdene do 100 000 km aj ked maju 8 rokov... :D s tym sa proste pocita... :wink:
mam 5 leteho a ma 28000 a je po duchodci :cry: to mi asi nikdo neuveri co ? podle toho co pises .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

madbugie
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od madbugie » 13.05.2009 09:10

foki ty srandista :D :D :D este si zabudol ze mas k tomu aj original vyplnenu servisku a vytlacenu servisnu historiu z konkretnej opravovne...

bohuzial auta maju tu smolu, ze ci jazdia alebo stoja v garazi proste stracaju cenu... kamarat mal 5 rocnu oktaviu s 3000 km celu dobu v garazi... (nedalo sa uzavriet dedicske konanie, tak auto muselo stat bez papierov) a aj ked bolo "nove" proste ho za dobru cenu nepredal...

ja nehovorim, vsetko je mozne trebars moj 15 rocny Favoritko ked som ho predaval mal na tachometri poctivych 95 tis. km, ale na tom aute to aj bolo vidiet a citit...

bohuzial dnesne "nove" auta aj po 8 rokoch bez nejakej vacsej starostlivosti, stale vyzeraju zvonka ako "nove" akurat ze po 300 tis. km uz tie creva budu trosku "nahnite" co ale laik pohladom nijako nezisti...

PS mna len proste zaraza informacia ze kupujuci videl ze je tam samolepka so 140 tis. km a aj tak to kupil ako 75 tis. auto ???
Obrázek
Obrázek

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 13.05.2009 09:14

madbugie píše: PS mna len proste zaraza informacia ze kupujuci videl ze je tam samolepka so 140 tis. km a aj tak to kupil ako 75 tis. auto ???
treba tam byl looooooooonglife oil na 70000km :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

alexino
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alexino » 13.05.2009 09:32

nebo to bral jako bonus... :D
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue
Obrázek
Obrázek
Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

madbugie
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od madbugie » 13.05.2009 10:09

nooooo mozna tam bol nejaky "polotekuty" mazut s pridavkom nejakej SUPERDUPER Formuly 2000 pre znizenie vibracii, hlucnosti, trenia, spotreby, dlhovekosti, pripadne ine...

ale netreba to vidiet tak tragicky... ak auto za 2 roky nabeha 150 000 tak s velkou pravdepodobnostou pojde o nejakeho obchodaka ktory lieta dialnice, co by nemuselo zanechat take stopy na opotrebeni...

horsie by bolo ak to bol nejaky lokalny sluzobak na kratke cesty so 100 uzivatelmi...
Obrázek
Obrázek

inin
Nováček
Nováček

Příspěvek od inin » 13.05.2009 13:55

Je to dovoz z Německa a servisní historie nejde zjistit. teda tak mi to řekli aspoň ve Fordu :-( a pryu WW to zjistit jde
prostě jsem si toho nevšiml jsem ...... vím to ale asi to není normální chování auta
tak mi auto ještě přehrajou na řídíci jednotce a už by mělo fičet tak jak má ...

killerhammer
Test driver
Test driver

Příspěvek od killerhammer » 13.05.2009 15:33

tak drzime palce, aby si nemal toho viacej, napr. odidene turbo :?
Ford S-Max 2.0 TDCi, LimitedX 2014, 120kW, Frozen White Obrázek
bolo: Ford Mondeo Wagon MK4 2.5T BusinessX 2009, 162kW, Hypnotic Silver Obrázek
bolo: Ford Focus II 1.6 Ti-VCT GhiaX 2007, 85kW, Ocean Blue Obrázek

KUTY

Příspěvek od KUTY » 13.05.2009 15:51

inin píše:Je to dovoz z Německa a servisní historie nejde zjistit. teda tak mi to řekli aspoň ve Fordu.
no ak bolo auto servisovane v zaruke u forda tak existuje centralna databaza a z akejkolvek krajiny ti podla VIN urobia vypis ci nieco s tym autom bolo...ale jedine ak bolo servisovan vo forde

Bullitt
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bullitt » 13.05.2009 17:22

inin píše:Je to dovoz z Německa a servisní historie nejde zjistit. teda tak mi to řekli aspoň ve Fordu :-( a pryu WW to zjistit jde ...
Já mám dovezený ze Švýcarska a když jsem si po koupi nechával ve Fordu dělat rozvody, tak mi sami řekli poslední záznam(ani ne rok starý) z Ford servisu ve Švýcarsku(výměna vodní pumpy, kdy a kolik km), ale že víc v systému nedokážou zjistit, když je z ciziny.
Ford Focus 2.0i/16V, Ghia, 2004

Odpovědět

Zpět na „recenze prodejců a autobazarů“