Ahoj zkoušel jsem hledat všude možně ale nenašel jsem to tu. Musí být všechna čísla skel stejná od výroby. Čtyři boční a přední sklo mají stejná čísla a zadní a ty malá boční mají jiná čísla. Asi to tak není správně a nejsou originální co?
Další věc je že na motoru by měl být štítek podle návodu uprostřed ale tenhle je umístěn u sání, jako kdyby to byl diesel.
Čísla skel
-
- Nováček
Čísla skel
Ford Focus Hatchback 1.8 16V, r.v. 12/1998, 1 x airbag, ABS, autorádio, CD měnič, CD přehrávač, centrální zamykání, el. ovládání oken, manuální klimatizace, tónovaná skla, senzor opotřebení brzdových destiček
-
- Zkušený
Re: Čísla skel
Jeden kamarád mi říkal, že v těch číslech na sklech je zakódováno na co to je a také rok výroby. Ale jestli to je pravda opravdu nevím.
Ex ST220 model 2004
-
- Test driver
pravda s rokom vyroby to je.mali by byt rovnake,alebo po sebet tesne nasledujuce.Urcite nebude ok,ked je auto 2005 a skla su 2001 

- Wall-e
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
V tom co je na sklech je ukryt rok a mesic vyroby. Na aute je normalni mit skla vyrobena v prubehu cca 2-3 sousednich mesicu.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
nebo muzou byt starsi protoze nekdy mely vyrobene na sklad a kdyz to byl pocatek roku tak se braly s rokem pred . a kdyz treba nebyly vyrobene a delalo se to primo na auto tak tam mohly byt 2 rocniky na jednom aute .
cislo je vyrazene na plose mezi blokem a prevodovkou , je videt mezi vyfukem a kastlikem baterky
cislo je vyrazene na plose mezi blokem a prevodovkou , je videt mezi vyfukem a kastlikem baterky
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé