Tuning, styling
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tuning, styling
Shanim zadni naraznik na FoFo, nejlepe tuningovy s atestem, pripadne neco z prislusenstvi/paketu Ford. Neco uz najite mam, ale je to vsechno bez atestu. Pokud mate nejaky tip sem s nim. Predem diky.
Co me ceka (nepocitam problemy na STK) v pripade dilu bez atestu? Pokuta, body, odebrani technicaku, ridicaku?
Co me ceka (nepocitam problemy na STK) v pripade dilu bez atestu? Pokuta, body, odebrani technicaku, ridicaku?
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
na předchozím autě jsem měl spoilery bez atestu,stopli mě a ještě jak na neštěstí tam byl nějaký chytrák,který si v tom uplně liboval.dostal jsem jen pokutu,a ještě jsem před nima musel přestřihávat dráty k přídavným světlům,prostě magoři.
Před týdnem mě braly a bědovaly mi kvůli clonítku,že tam nemá co dělat,odjel jsem jen s domluvou jinak bych dostal pětistovku.
Když to auto nemáš nějak moc přehnaně natuningované tak tě nechaj být,a technickou jsem prošel bez problému,je zajímá technický stav vozidla než nějaký nárazník,ale najdou se nějací kterým to vadí.
Před týdnem mě braly a bědovaly mi kvůli clonítku,že tam nemá co dělat,odjel jsem jen s domluvou jinak bych dostal pětistovku.
Když to auto nemáš nějak moc přehnaně natuningované tak tě nechaj být,a technickou jsem prošel bez problému,je zajímá technický stav vozidla než nějaký nárazník,ale najdou se nějací kterým to vadí.
- Aki
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Aki
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Honza
- Zkušený
Jojo ti v týnečku dělají na zakázku-hlavně hifi,laminát a karbon.Jsou dobří.
Autofam je spíš pro škodovkáře-světýlka,řadičky,potahy na volanty atd atd.
Jestli chceš něco co není UNI,tak ti to objednají přes net a něco si k tomu přihodí,zakže je lepší si trochu zasurfovat a máš to levnější
Autofam je spíš pro škodovkáře-světýlka,řadičky,potahy na volanty atd atd.
Jestli chceš něco co není UNI,tak ti to objednají přes net a něco si k tomu přihodí,zakže je lepší si trochu zasurfovat a máš to levnější
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Aki
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Aki
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
kdyby to tak fungovalo, když jedu na nákup se ženouAki píše:to je opravdu nestestiskoda, zase jsem usetril

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
čím to je, čím to je ,že jim to tak jde

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

-
- Test driver
Re: Tuning, styling
Skus pozrit nieco od MS DESIGN.Ponukaju velmi elegantne a certifikovane doplnky priamo pre Forda.Ford ich ma dokonca aj vo svojom katalogu.stigi píše:Shanim zadni naraznik na FoFo, nejlepe tuningovy s atestem, pripadne neco z prislusenstvi/paketu Ford. Neco uz najite mam, ale je to vsechno bez atestu. Pokud mate nejaky tip sem s nim. Predem diky.
- Damon
- Test driver
Tím clonítkem si myslel samolepku na předním okně nahoře?driver píše:na předchozím autě jsem měl spoilery bez atestu,stopli mě a ještě jak na neštěstí tam byl nějaký chytrák,který si v tom uplně liboval.dostal jsem jen pokutu,a ještě jsem před nima musel přestřihávat dráty k přídavným světlům,prostě magoři.
Chtěl bych si tam dát folii s nickem ale nerad bych aby mě kvůli tomu prudili na stk nefo poldové

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999