NEZNÁMÝ KABEL

Odpovědět
JARDAPOK

NEZNÁMÝ KABEL

Příspěvek od JARDAPOK » 23.10.2008 23:36

Ahoj,mám divný pocit ze dvou drátů,které jsem dnes našel v mém fofu 2000.Vedou z podsedačky řidiče z elektrické krabičky v rohu,o které jsem se zde dočetl,že má něco společného s upínáním pásu v případě vystřelení airbagu.Dráty jsou přicvakané zespoda k sedačce a končí na podlaze pod sedačkou,jsou docela dlohé.Je pravděpodobné,že končili někde v sedačce.Mám vyhřívané sedačky a u řidiče mi zrovna nejde,ale myslím,že tímhle drátem to nebude,když jde z téhle strany.Mám obavy,aby to nebylo něco k těm airbagum mám tam taky boční airbagy,že by to šlo tam.
Moc díky za radu jsem trochu amatér.

vitut
Člen klubu
Člen klubu
Kontaktovat uživatele:

Re: NEZNÁMÝ KABEL

Příspěvek od vitut » 24.10.2008 09:40

Chtelo by to aspon foto nebo, pokud je to original vedeni, tak barvu vodicu. To vedeni je tedy prerusene? Pak pochybuju o tom, ze je to neco k predpinaci nebo k airbagu, svitila by Ti kontrolka bagu ...
Vedeni do sedacky by melo byt z pod podlahy v chranicce ke konektoru, ktery je pripevneny zespodu sedacky. Dalsi rozvod jde uz sedackou (tj. zadny kabel navic kolem by nemel byt). Rozvody jsou dle vybavy, privody byvaji k predpinaci pasu (rozbuska), k airbagu v operadle, k el. stelovani vysky sedadla, k vyhrivani (od konektoru seriove do sedacky a do operadla).
Pokud Ti nechodi vyhrivani sedacky, tak hledej na foru, vetsinou odejde decka v sedacce. Najdes i navod na odcalouneni a opravu ...
S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004

byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Focus - interier - 1998-2004“