Jak to myslis snobackou? Vzdyt je to levnejsi auto jako focus. Nehlede na Skodovacke zpracovani. Ve vochcavce je vetsi hluk, mene pohodli, interier predpotopni, spoustu veci nejsou tak kvalitne upevneny ci vyrobeny. Muj nazor je takovy, ze si Octavii a fabii kupuje jen vylizanec.Agáta fousek píše:Mata píše: Všici co vlastní fousky musí být fajn a jestli někdo není,tak ať si koupí snobáckou koktávku![]()
No já jsem na tom s Pardubicema obdobně,když udělají sraz v Globusu,tak tam dojedu asi hned napoprvé
To je ono,v psaní se prostě někdy nedá dorozumět ... není nad pokec fyzickývitacz píše:AhaUz je mi jasny jak jsi to myslela.
Snobak v oktavce![]()
![]()
Uz je mi to naprosto jasny. Nejvetsi tuzing co je mozne videt v CR je snad na vochcafkach.
A vyleze z toho vzdycky takovej kretenecek
O víkendu jsem byla v Praze a potkala červenýho fouska v nějaký uličce,kousek od orloje ... Tak se tam můžeš jít podívat. Byl to klubákvitacz píše:Ahoj. Tak jestli tu taky neco muzu placnout...?![]()
Jelikoz jsem z PHA potkavam po cestach mnoho Fofiku, ale ani jednou jsem nepotkal s podlozkama. Kolikrat maji i pekne udelane auta, ale podlozky maji s nazvem bazaru, nebo s vlajeckou a ruzne dalsi beekoviny, ale ford focus nikoli.
Ja je sice take nemam. Ale kdyz jsem si Fofika kupoval hned prvni den jsem si tam dal stribrne podlozky. Az budou osoupane, nebo mi na ne nekdo nacouva, tak si tam samozrejme dam ty ktere tam patri
jedu klidně všude, i ty blbý Pardubice, ale Prahu si fakt netroufám...dojet na Čerňák, auto nechat na placeným za plotem a všude krtkem....by nebylo na moje nervíky motat se tam autem, notabene ve špičce!!! Možná tak v sobotu ráno, to by šlo...to jsem viděla i Jižní spojku "čistou"Agáta fousek píše:V noci? Tak to budu muset vyzkoušet. Kdypak jsou v Praze jarní prázdniny? To budou všici tady na horách a Praha bude pro Agátku freeVšechno je jednou poprvé,snad by jsme neodjely z bolístkem.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti