Co vy a kulturní vyžití?

Moderátor:phofy
Odpovědět
Ponik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponik » 30.11.2007 14:11

Bite my shiny metal ass! :twisted: :twisted: :twisted:
Ford Focus 1,6 combi, r.v. 2001, červená red pepper
Obrázek
"If in doubt, flat out." [Colin Mcrae] Obrázek

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 30.11.2007 14:48

bite my shiny golden ass :lol:
Hosi, Futurama rulezzzz. Jeste jsem nevidel lepsi serial. A to mam rad Red Dwarf, Simpsons... Ale na Futuramu nic nema. :twisted: :twisted:
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 30.11.2007 14:55

21.2.08 The Cure v Prahe...asi nikto čo? :cry: :lol:

omik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omik » 30.11.2007 15:39

zewl píše:bite my shiny golden ass :lol:
Hosi, Futurama rulezzzz. Jeste jsem nevidel lepsi serial. A to mam rad Red Dwarf, Simpsons... Ale na Futuramu nic nema. :twisted: :twisted:
jj. futuramu som sledoval kedysi davnejsie, tak tri roky dozadu a bolo to uplne super. Normalne po prichode z prace vecer domov, pred zaciatkom prace na skolskych projektoch musela byt aspon jedna futurama. A casto sa kvoli nej v dalsej praci nepokracovala, lebo sa ulturne spojila s pivom a bolo zle... :).
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit 

TobiZC
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od TobiZC » 30.11.2007 15:46

Filmy: trilogie Pán prstenů, Statečné srdce, Poslední Mohykám, Tanec s vlky, Forest Gump, všechno co prošlo kolem Svěráků a Smoljaků, z pohádek Tři oříšky pro Popelku, Šíleně smutná princezna, Císařův Pekař – ty všechny mohu pořád dokola už spousty let. Dál mě oslovily: Pianista, Tichý Američan, Přežili jsme Ardeny, Přežít, Obsluhoval jsem anglického krále, Herold end Maud, Dead Man, filmy od Irgmana Bergmana, Warshawa, americky Baraka…
Seriály: MASH, Přátelé, Ally McBealova. Jinak na seriály mám averzi.
Knihy: všechno, co se mi dostane pod ruku…jsem knihomol a většinou čtu víc knih najednou. Teď zrovna - Stručná historie času (S.T. Hawking) – to mám ještě nadlouho, je to na mě složité, mezi tím tedy pro uvolnění Stopařův průvodce pro galaxii (D. Adams), a pro dušičku Jak šířit Lásku (Jeho Svatost Dalajlama), Cesta pokojného bojovníka (D. Millman)…
Hudba: tak to je snad ještě horší než ty knihy. Takže jen momentální favority, jinak by to bylo na stránky a stránky… folk - Žalmana, Nohavicu, Redla, Českomoravskou hudební společnost, rock a pop - Zappa, Sting, Gabriel, Ledd Zeppelin, Pink Floyd, Jethro Tull, Deep purple, Genesis, The Cure, Cocker, Alanis Morissette, Jimmy Page a Rober Plant, David Gilmour, Erick Clapton, Rammstein. Mám ráda alternativní hudbu - Marie Bonie, Neyl Yong. Z naší scény – Langerová, mám ráda Divoky Bill, Katapult, Landa, Stromboli (Basiková, Pavlíček), BPS (Střihavka, Pavlíček), Dan Bárta. Pro mě nově objevené – Placebo, Priessnitz, DJ Tiesto, baset on A true Story. Poslechnu i vážnou hudbu a country ale na oboje musím mít tu správnou náladu.
Tvrdý metal a dechovku, to jediné ne.
chmelko píše:21.2.08 The Cure v Prahe...asi nikto čo? :cry: :lol:
Já tedy rozhodně ano...lístek už na mě pěkně čeká na lednici :wink: a sláva, že ho přesunuli ze Sazka arény, to jupííí...
Jinak koncerty - si nechám ujít jen málokteré (nejlepší co jsem kdy byla jednoznačně Gabriel, starý Stromboli, BPS, Gennesis, Colloseum, Jethro Tull), ráda živou muziku, moc ráda. Do kina chodím málo, ale když už tak v plném rozsahu alá Amerika, Multikino, na celý den a pořádnou horu Popcornu a coly (3x fuj :!: ). Divadla - spíš ne a když už tak alternativní divadélka.
FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Obrázek

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 30.11.2007 16:52

omik píše:jj. futuramu som sledoval kedysi davnejsie, tak tri roky dozadu a bolo to uplne super. Normalne po prichode z prace vecer domov, pred zaciatkom prace na skolskych projektoch musela byt aspon jedna futurama. A casto sa kvoli nej v dalsej praci nepokracovala, lebo sa ulturne spojila s pivom a bolo zle... :).
no presne tak to byva u me... Videl jsem to uz snad 50x dokola muzu to furt. Vzdycky si rikam: jenom jeden dil a pak projekt do skoly... Pak skoncim u tretiho dilu, reknu si ze to uz nema cenu a celej den cumim na Futuramu... No takhle to byvalo predtim, ted uz toho casu tolik neni :(
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 30.11.2007 20:08

TobiCZ:tak to si ma fakt milo prekvapila.. :wink: takže ešte na cure bude mini zrazek.. :wink:
som hardcore, takže idem pod podium :wink:

cage
Pokročilý
Pokročilý

Co vy a kulturní ...

Příspěvek od cage » 30.11.2007 20:15

Já, když jdu na koncert tak jedině pod podium,lepší místo není,jednou jsem byl v Brně na Saxonech a seděli jsme vzadu s dalekohledama a víc už nikdy,jedině pod podium :D
Ford Transit Connect Long a Ford Tourneo Courier

cage
Pokročilý
Pokročilý

Co vy a kulturní ...

Příspěvek od cage » 30.11.2007 20:43

Za chvíli bude na čt1 František Peterka ve třinácté komnatě na něj se fakt těším,je to můj oblíbený herec :wink:
kdo by neznal krakonoše...
tak jsem ho skoukl,klobouk dolů na to ,že má 85... borec :wink:

TobiZC
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od TobiZC » 30.11.2007 21:49

Já mám tedy trochu jiné potřeby na konzertech. Potřebuji lístek na stojáka a prostor... nerada tlačenice vepředu. Chci Slyšet a Protančit se večerem...Vyblbnout se...to vpředu moc nejde...těším se moc... :wink: na každý konzertík.
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Obrázek

cage
Pokročilý
Pokročilý

Co vy a kulturní ...

Příspěvek od cage » 30.11.2007 21:52

Jít na koncert a protančit se večerem? to jsem teda moc nepochopil,prosím vysvětlit blíže :lol:

TobiZC
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od TobiZC » 01.12.2007 00:03

zablbnot v rytmu mjúzik, nechat se strhnout, když to k tomu je, vnímat rytmus tělem, když je ta to nálada. Což u mě skoro vždycky je. Nedokážu jen tak strnule poslouchat a být ráda, že tam jsem. Prostě si to užít :wink: Protančit se večer - pod tím rozuměj prostě nechat atmosféru a muziku, aby byla všude kolem a dělala si s tebou co jí se zrovna zalíbí...nedá se tomu rozumět...no je půlnoc tak se není čemu divit...
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Obrázek

cage
Pokročilý
Pokročilý

Co vy a kulturní ...

Příspěvek od cage » 01.12.2007 00:08

:lol: :lol: :lol:

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Co vy a kulturní ...

Příspěvek od Kóťa » 01.12.2007 09:20

TobiCZ-Ty jsi byla teď na koncertu v Praze na Genesis???
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

TobiZC
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od TobiZC » 01.12.2007 10:03

No TEĎ v létě :lol: Ale nebyla jsem na nich v Praze, nýbrž na stejné šňůře v Linci. V Praze hráli o den déle a měla jsem nutkání se tam rozjet, zkusit lístek od překupníků a jít ještě jednou :!: :!: :!: Byl to nejlepší konzert, jaký za poslední rok a půl pamatuji. Výborný :!: Dlouho mi chyběla slova k jeho popsání.
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“