bílé blinkry
- stan
- Junior
capek ses ty, omyly sa stavaju, len sa mi nepaci ked su veci vybrane z kontextu, prezentovane je len to co vyhovuje a ostatni si na zaklade toho urobia mylnu mienku a na zaklade toho vyberu z posledneho mailu som na vine ja
,

ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
- Jairo
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Omyly sa stavaju a tak to treba urcite i brat.stan píše:capek ses ty, omyly sa stavaju, len sa mi nepaci ked su veci vybrane z kontextu, prezentovane je len to co vyhovuje a ostatni si na zaklade toho urobia mylnu mienku a na zaklade toho vyberu z posledneho mailu som na vine ja,
Nemyslim,ze ti niekto dava vinu.Jednoducho sa pokaslala komunikacia.
Netreba to brat tragicky.A Foki to urcite tiez neurobil naschval.
Aj ja som za 150CZK zasielku zaplatil napokon 1200SKK (aj ked vdaka vlastnej blbosti) ale nerobim si z toho vedu.
Drzim palce,az tie bocne blinkre dostanes v blizkej buducnosti
Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza

- stan
- Junior
presne tak, pokaslala saJairo píše:Omyly sa stavaju a tak to treba urcite i brat.stan píše:capek ses ty, omyly sa stavaju, len sa mi nepaci ked su veci vybrane z kontextu, prezentovane je len to co vyhovuje a ostatni si na zaklade toho urobia mylnu mienku a na zaklade toho vyberu z posledneho mailu som na vine ja,
Nemyslim,ze ti niekto dava vinu.Jednoducho sa pokaslala komunikacia.
Netreba to brat tragicky.A Foki to urcite tiez neurobil naschval.
Aj ja som za 150CZK zasielku zaplatil napokon 1200SKK (aj ked vdaka vlastnej blbosti) ale nerobim si z toho vedu.
Drzim palce,az tie bocne blinkre dostanes v blizkej buducnosti
ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
- pavka
- Nováček
- Peta
- Nováček
Taky jsem měl tenhle problém, nicméně protože má FF čirou optiku, dal jsem i čiré blinkry - vypadají celkem zajímavě. Ale pak jsem si prohlížel z blízka FF RS a ten má i přední i boční pouze bílé (žádná čirá optika na blinkrech), takže na manželčina mazla (ve stejné barvě jako mám já) bouchnu pouze bílé a pak teprve posoudím, která volba je lepší...pavka píše:nazdárek prosim poradte mi jestli mám dát na moji káru boční blinkry
bílé nebo čiré ? po okolí jezdí 2 nebo 3 blackové ale ani jeden je tam
nemá tak se nějek nemůžu rozhodnout dík![]()
![]()

nicméně tohle asi "záleží na vkusu každého soudruha" jak by řekl klasik z Černých baronů
"Fíkus" 1.8 TDDi Combi 01, State Blue, Trend+...
"Fofík" 1.8.TDDi Combi 99, State Blue, Ambient+...

"Fofík" 1.8.TDDi Combi 99, State Blue, Ambient+...

- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
Mám světla orig FORD z US verze (jsou v nich žárovky ne LED diody!!) a vypadají takhle (další fotky mám v galerii na 1 straně):jimi-m píše:jasne, o tom, jestli je tohle auto zrovna americka verze se da dohadovat........ale soude podle toho, ze nema v narazniku ani mlhovku a ani zpetne svetlo, pravdepodobne to ma integrovane v hornich svitilnach....a moc mista tam na dalsi zarovky neni, takze pres ta spodni bila skla budou pravdepodobne svitit zpetne svetlomety....
taky jsem si vsiml ze ma v narazniku az moc povedomy plastovy "pruh" ktery je znamy take z predniho narazniku prave americkych verzi.....
jestli se mylim, tak mne opravte..................nemuzu tohle nekdo rozseknout? nema nekdo pritazeneho focuse u US?

Jinak spodní bílá skla jsou blinkry.

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Partizan
- Junior