No ono se těžko chladí slivka, když ji vezeš v takovém teple až z Moravytaspy píše:Tak na slivku si asi nezvyknu nikdy a hlavně pokud bude ještě nějaké příště, tak prosím vychladit - to platí asi spíš pro Pedra H! Jinak řetěz bude na Skubiho asi málo, to bude chtít ještě košíkpelen píše:V Postupicich sis uz na slivku zvykla, tak co by ses ji bala na Krivonosce? Takova lehka spicka neni k zahozeni. Urcite se prida i Fokina, ktera v Postupicich moc casu nemela. Skubi sice bude na kratkem retezu, protoze misto ohlaseneho prespani v kombiku ma objednanou chatku, ale pridaji se i dalsi.![]()
![]()
To klidně přijeď! Já tam budu už od čtvrtka a to si to rovnou odbydu a do neděle mi bude tak špatně, že budu opravdu tichá a slušná! Ne vážně, tam budu sekat dobrotu, musím si přece nějak napravit reputaci!PedroH píše:Teda, lepší vtip jsem dnes ještě neslyšel!taspy píše:Aspoň jsem se poučila a na Křivonosce mě ani nepoznáte, jak budu slušná a tichá!![]()
![]()
![]()
Schválně se přijedu v sobotu podívat, i když nezůstanu do neděle, což mě vzhledem k zážitkům z Postupic hodně mrzí!
jenda píše:Tsss, to říká každej, já taky když jsem po pořádný pitce a pak, jej, to zas bylo v álejích nablito![]()
![]()
No ono je jedno, s kým piješ. Hlavně když to stojí za to!taspy píše:jenda píše:Tsss, to říká každej, já taky když jsem po pořádný pitce a pak, jej, to zas bylo v álejích nablito![]()
![]()
Ale já po pitíčkunezvracím jako někdo
![]()
![]()
jen druhej den nevím čí jsem
. Jinak piju jen příležitostně a jen s mírou a někdy taky s jinejma chlapama jako Skubi, AberF, Fordík atd
![]()
![]()
![]()
![]()
taky už tam budu od čtvrtkataspy píše: ....... Já tam budu už od čtvrtka a to si to rovnou odbydu ...........
Skubi píše:taky už tam budu od čtvrtkataspy píše: ....... Já tam budu už od čtvrtka a to si to rovnou odbydu ...........![]()
![]()
![]()
![]()
Fuks píše:Omlouvám se, úplně jsem zapomněl, mimo taspy![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 1 host