ja sa tesim, ze ked prcek odrastie (pripadne dalsie), tak si kupim mx5, ak ju este budu predavat a so zenou sa budeme vozit po okreskach

teraz si uzivam radosti s prckom a bohate staci

solfan píše:ked prcek odrastie (pripadne dalsie), tak si kupim mx5, ak ju este budu predavat a so zenou sa budeme vozit po okreskach
heheMarťas píše:solfan píše:ked prcek odrastie (pripadne dalsie), tak si kupim mx5, ak ju este budu predavat a so zenou sa budeme vozit po okreskach![]()
Dzefer píše:no hej, ale kedy sa na nom budem vozit? Pracujem z domu, takze este aj ta cesta do roboty odpadava.
Tak tejto logike nerozumiem. To ako si xcete na rodinnom aute užívať? Ja keď som si šoférsky xcel "užiť" cestu s rodinou napr. minulý týždeň cez Šturec, tak mi malý zozadu kričal aby som zastal, že sa pogrcá a manželka skoro podala žiadosť o rozvodmehturt píše:presne na tomto som aj ja rozmyslal, ale fakt ze na tom aute "pre zabavu" by som sa vozil akurat v zapchach cestov do prace.. a na dlhsie trasy by som si uzival terajsi 120konovy kombik
nerozumies, lebo vacsinou rozmyslas naopak ako vacsina. Niekedy preto vidis veci, ktore ini nevidia, ale vacinou ... napr. napises, aby som si kupil m-b amg, fakt dost mimo misu.killerhammer píše: Tak tejto logike nerozumiem.
Auto pre zábavu = auto len pre Teba = budeš ho používať vždy keď ideš sám (teda denne).
Ja rozmýšľam nad nejakými scenármi, postupne ako plynie čas:Dzefer píše:nerozumies, lebo vacsinou rozmyslas naopak ako vacsina. Niekedy preto vidis veci, ktore ini nevidia, ale vacinou ... napr. napises, aby som si kupil m-b amg, fakt dost mimo misu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostů