Příspěvek
od FUGAS » 11.03.2011 19:00
Markkepi: Tak jsem minulý víkend provedl u svého nüvifonu zatěžkávací zkoušku. Byli jsme s kamarádem na autosalónu v Ženevě, jeli jsme ještě asi 70km za Ženevu až do Francie, kde byl hotel, druhý den do Ženevy, večer se pak podívat do Annecy, pak zpátky do hotelu, a třetí den zase do Ženevy, podívat se na vodotrysk a pak domů. Když jsme jeli poprvé do hotelu, jeli jsme ve Francii po dálnici, ale protože za ujetých cca. 45 km po nás chtěli skoro 9€, vypnul jsem placené dálnice a od té doby jsme po Francii jezdili po okreskách. Za celou dobu (ujeli jsme celkem 2200km) navigace fungovala brilantně, nikde nebloudila a to když jsme se za celou cestu jedinkrát otáčeli padá na můj vrub, protože jsem špatně identifikoval výjezd z kruhového objezdu, který navigace ukázala správně, ale já jsem se v té rychlosti nechal zmást tím, že tam byly dva výjezdy těsně vedle sebe. Takže s klidným srdcem můžu doporučit tenhle telefon těm, co chtějí v mobilu slušnou navigaci. To samé totiž nemůžu říct o kamarádově Nokii, která pořád bloudila, chtěla sjíždět z dálnice na neexistujících sjezdech, a když na ní kamarád vypnul v té Francii placené dálnice, tak nám ukázala jednoho velkého fakáče, že prý trasa nelze uskutečnit, což byl ale nesmysl...
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe