Denso Mapy - aktualizace str. 1 a 78
- /sm/
- Nováček
Re: Denso Mapy
Stáhnul jsem a vypálil pomocí ImageBurning (nebo tak nějak se to jmenuje) na DVD-R Verbatim. Nenastavoval jsem ani BookType, pouze vypalovací rychlost 2x. Mapy fungují bez problémů. Ve srovnání s předchozí verzí East 08-09 jsem zaznamenal více ulic a dokonce v našem menším městě mapy dokážou navigovat i na číslo popisné, což předtím nebylo možné. Samulovi dík.
Mondeo 2.2 TDCi Ghia, 06/2006

-
- Nováček
Zdravím,
tak, po velkých trablech je hotovo !!!
Problém1 - přeškrtnutý satelit a tím nefunkční navigování - je vyřešeno, problém byl skutečně v té patce antény. Po výměně funguje a naviguje ! paráda:)
Problém2 - mapa Jaguár - pomohlo skutečně vypálit nejpomalejší rychlostí.... Mapa tedy funguje, je podrobnější, i když mohla by být i aktuálnější
, ale to už bych toho asi chtěl fakt moc...
Tak hodně šťastných km...
Zbyněk
tak, po velkých trablech je hotovo !!!
Problém1 - přeškrtnutý satelit a tím nefunkční navigování - je vyřešeno, problém byl skutečně v té patce antény. Po výměně funguje a naviguje ! paráda:)
Problém2 - mapa Jaguár - pomohlo skutečně vypálit nejpomalejší rychlostí.... Mapa tedy funguje, je podrobnější, i když mohla by být i aktuálnější

Tak hodně šťastných km...
Zbyněk
- martyG
- Pokročilý
Ja mám tiež jeden malý problém:
chcem cez magic ISO napáliť jaguar 2010 west a stále mi vyhadzuje hlášku, že disk nemá dostatočnú kapacitu, pritom to chcem usmažiť na HP DVD + R DL 8,5 GB. Kde môže byť problém?
Vopred ďakujem.
chcem cez magic ISO napáliť jaguar 2010 west a stále mi vyhadzuje hlášku, že disk nemá dostatočnú kapacitu, pritom to chcem usmažiť na HP DVD + R DL 8,5 GB. Kde môže byť problém?
Vopred ďakujem.
Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS
-
- Nováček
Aj tak pre istotu vyskusaj ine dvd+dl napr.verbatim ,tie idu perfektne.
- tony1
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
CD/DVD pro velkou navigaci Ford
Poptávám-koupím CD/DVD s navigačním sw pro velkou navigaci Ford,nejlépe s mapami celé evropy.
Nabídněte prosím.
Děkuji.
Nabídněte prosím.
Děkuji.
Naposledy upravil(a) tony1 dne 06.04.2010 00:14, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček
Přidávám pár postřehů z pálení...
East - zkoušel jsem v Magic ISO rychlostí asi 8, nešlo to, až snížení rychlosti na minimum se povedlo...
West - zkoušel jsem Magic ISO, ale místo DVD+DL to našlo CDR a tam se to opravdu nevejde:) Zkusil jsem novější verzi, ta ale vypálí jen 300MB jako freeware
Tak jsem zkusil IMGBURN, dal jsem rychlest 1x, nicméně pálilo se 2,4x (netuším proč) a taky to nefunguje. Zítra chci zkusit, jestli pomůže dát jiné médium do Magic ISO .... Tak uvidím.....
Zbyněk
East - zkoušel jsem v Magic ISO rychlostí asi 8, nešlo to, až snížení rychlosti na minimum se povedlo...
West - zkoušel jsem Magic ISO, ale místo DVD+DL to našlo CDR a tam se to opravdu nevejde:) Zkusil jsem novější verzi, ta ale vypálí jen 300MB jako freeware
Tak jsem zkusil IMGBURN, dal jsem rychlest 1x, nicméně pálilo se 2,4x (netuším proč) a taky to nefunguje. Zítra chci zkusit, jestli pomůže dát jiné médium do Magic ISO .... Tak uvidím.....
Zbyněk
-
- Nováček
Custe, chtel bych se zeptat kamos ma Cmaxe 2004 s navigavi denso velka barevna.
Neni nejak moznost do tohodle zarizeni dostat cestinu?zvatla to snad jen nemecky
Diky za kazdou radu
Neni nejak moznost do tohodle zarizeni dostat cestinu?zvatla to snad jen nemecky

Diky za kazdou radu
- p-u-p-a-s
- Junior
Smazaná zbytečná citace.Kóťa
Čeština do densa neexistuje leda české mapy.
Čeština do densa neexistuje leda české mapy.
Ford Mondeo 2,2 Tdci 2008 Titanium S a Ford Focus 1,6 Tdci
-
- Nováček
Ok. Jestli tomu tedy rozumi tak jak menu navigace tak ani ceske hlasy navigovani neexistuji? existuje pouze ceska mapa s cizim hlasem?
diky moc
diky moc
-
- Nováček
Jedine zeby nejaky dobry programator bol schopny to spravit.Poliakom sa to podarilo maju polske menu v dense a polske hlasy v navi.
http://www.audiomaniak.eu/produkty/ford1.html
http://www.audiomaniak.eu/produkty/ford1.html
-
- Nováček
njn to je dost skoda 
diky

diky
- bic.mac
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, taky laboruju s palením map na DVD ale nedaří se
Poslední moznost bude asi zkusit jinou vypalovačku... nenašla by se nějaká dobrá duše z okolo Berouna Prahy nebo Pardubic (případně po cestě), které se již mapy Jaguar 2009-2010 podařilo korektně vypálit a udělala by jednu kopii i pro mě? Díky vám za ochotu...

nyní VW Arteon Shooting Brake 2.0TDI 110kw 2022 R-line
dříve Mondeo Kombi 2.2TDCi 147kw 2011 Titanium S
dříve Mondeo Kombi 2.2TDCi 114kw 2005 GhiaX
dříve Mondeo 1.8TD 66kw 1998
Mondeo 2.2TDCi 147kw
Arteon 2.0TDI 110kw
Mondeo 2.2TDCi 147kw

Arteon 2.0TDI 110kw

- bic.mac
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tak se podarilo na jinem palidle rychlosti 2x a mapy se nactou korektne...
nyní VW Arteon Shooting Brake 2.0TDI 110kw 2022 R-line
Mondeo 2.2TDCi 147kw
Arteon 2.0TDI 110kw
Mondeo 2.2TDCi 147kw

Arteon 2.0TDI 110kw

-
- Nováček
Zdravim hosi. Som rad ze som to tu nasiel. Pouzival som original nemecku mapu , potom som nasiel toytou pred rokom cca a dnes skusam palit jaguar.
Na dvd+ verbatim zatial bez uspechu , -r verbatim uz 1x zda sa mi nedopalil i ked nenapisal chybu (dvd nejde precitat). Napalil som 3x a vypada ok, skusim v aute rano.
Mam ale dalsie otazky
1. asi pred pol rokom mi zacala navigacia nahodne ukazovat blbu polohu. Nemyslim si ako sa tu pise ze by to mohlo byt antenou. Ked ju skalibrujem tak to pekne ukazuje, ziaden satelit nevypadava proste signal je ok, len info o poslednej polohe ako keby s nejakej pamati sa poskodilo a zrejme denso neaktualizuje len pripocitava a odcitava dalej pri ceste.
2. po tomto mi 1x pri ceste vyplo turbo. Vypnutie a zapnutie auta pomohlo a zatial ide ok
3. dnes som zozadu auta pocul divne pipanie pri starte. Zistil som ze parkovaci senzor sa sam vypina. Nejak zacina blbnut asi elektrika. Pritom auto medzitym neburalo nic a slo rok v poho... Asi skusim vypnut od baterky . Inak tie senzory sa zase po chvili chytia a idu. Alebo su hodne spinave? Je fakt ze karu moc nelestim:-) BTW mam for cmax 12/2004 ghia fulka.
4. fajn by bolo keby sme rozluskali displej na navi pre vstup nejakeho maleho avi prehravacu. mam sice na opierke ale build in je build in. Cital som ze to chce nejaky rgb device. TIe screeny mi neslo otvorit, takze netusim ako to vlastne vzadu vypada a v com je problem.
Dik za kazdu radu, poznatok
Na dvd+ verbatim zatial bez uspechu , -r verbatim uz 1x zda sa mi nedopalil i ked nenapisal chybu (dvd nejde precitat). Napalil som 3x a vypada ok, skusim v aute rano.
Mam ale dalsie otazky
1. asi pred pol rokom mi zacala navigacia nahodne ukazovat blbu polohu. Nemyslim si ako sa tu pise ze by to mohlo byt antenou. Ked ju skalibrujem tak to pekne ukazuje, ziaden satelit nevypadava proste signal je ok, len info o poslednej polohe ako keby s nejakej pamati sa poskodilo a zrejme denso neaktualizuje len pripocitava a odcitava dalej pri ceste.
2. po tomto mi 1x pri ceste vyplo turbo. Vypnutie a zapnutie auta pomohlo a zatial ide ok
3. dnes som zozadu auta pocul divne pipanie pri starte. Zistil som ze parkovaci senzor sa sam vypina. Nejak zacina blbnut asi elektrika. Pritom auto medzitym neburalo nic a slo rok v poho... Asi skusim vypnut od baterky . Inak tie senzory sa zase po chvili chytia a idu. Alebo su hodne spinave? Je fakt ze karu moc nelestim:-) BTW mam for cmax 12/2004 ghia fulka.
4. fajn by bolo keby sme rozluskali displej na navi pre vstup nejakeho maleho avi prehravacu. mam sice na opierke ale build in je build in. Cital som ze to chce nejaky rgb device. TIe screeny mi neslo otvorit, takze netusim ako to vlastne vzadu vypada a v com je problem.
Dik za kazdu radu, poznatok
- rrihacek
- Nováček
Ahoj, zdravim.
Je prosim mozne, aby se mi dvd s jaguárem nacitalo dele nez pul hodiny? vypaloval jsem ho pres ImgBurn, nastavil jsem rychlost 1x, podle media se to podle me palilo tak 2,5, booktype jsem nastavil na dvd-rom.
Palil jsem na dvd+r dl verbatim. Poradte mi prosim nekdo. Neni potreba provest nejaky update Densa? Diky moc
Je prosim mozne, aby se mi dvd s jaguárem nacitalo dele nez pul hodiny? vypaloval jsem ho pres ImgBurn, nastavil jsem rychlost 1x, podle media se to podle me palilo tak 2,5, booktype jsem nastavil na dvd-rom.
Palil jsem na dvd+r dl verbatim. Poradte mi prosim nekdo. Neni potreba provest nejaky update Densa? Diky moc