Denso Mapy - aktualizace str. 1 a 78
-
- Nováček
Re: Denso Mapy
Tu povodnu odpojim a napojim tu novu ,len neviem kde je ten kabel naúpojeny ,koncovky by mali byt stejne.
- Igy
- Nováček
Konektor je zo zadu Dvd mechaniky. Konektor je treba trochu upravit ale nezabere to viac ako 5 minut.
Focus Cmax 1.8 TDCi Ghia 2006
- stikyworld
- Nováček
Tak dneska jsem to kontroloval a jsem rád že Navi funguje jak má a přesně určila mou polohu.
Satelit jsem neměl nikdy přeškrtnutý.
Zkoušel někdo ty mapy od Toyoty ? Mně je DENSO nenačetl. Vypaloval jsem to přes ImgBurn na DVD-R DL médium a po vložení do mechaniky mi DENSO chlívku načítal disk ale pak napsal že na disku nejsou mapové podklady. Možná jsem tahal špatnou verzi map. Po rozbalení vidím osm souboru z názvem toyota_E12.000 až toyota_E12.006 a jeden soubor toyota_E12. Je to tak správně? Jestli ano tak bych to vyzkoušel vypálit ještě jednou přes NERO.
Která mapa je pro Vás lepší ? Která Vám víc vyhovuje?
Satelit jsem neměl nikdy přeškrtnutý.
Zkoušel někdo ty mapy od Toyoty ? Mně je DENSO nenačetl. Vypaloval jsem to přes ImgBurn na DVD-R DL médium a po vložení do mechaniky mi DENSO chlívku načítal disk ale pak napsal že na disku nejsou mapové podklady. Možná jsem tahal špatnou verzi map. Po rozbalení vidím osm souboru z názvem toyota_E12.000 až toyota_E12.006 a jeden soubor toyota_E12. Je to tak správně? Jestli ano tak bych to vyzkoušel vypálit ještě jednou přes NERO.
Která mapa je pro Vás lepší ? Která Vám víc vyhovuje?
Naposledy upravil(a) stikyworld dne 28.03.2010 17:37, celkem upraveno 1 x.
Ford Mondeo 2.0 TDCi Ghia 85kW r.v.6/2006
-
- Nováček
Ked nemas preskrtnuty satelit na navi tak by malo but vsetko v poriadku.
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší je podle mě ten nejnovější Jaguár. Jednoznačně!!
-
- Nováček
Pava stiahol si si aj zapadnu europu? skusal si porovnat cehy z vychodnej mapy a cechy zo zapadnej?
- stikyworld
- Nováček
Jen se sám poopravím, ohledně mapy Toyota Lexus Navigation Northern Europe 2010 DVD E12
DVOUVRSTVOVÉ DVD VYPALOVAT NA MEDIUM DVD+R DL
Já jsem to pálil na DVD-R DL a asi proto mi to nešlo
Dnes koupím DVD+R DL a zkusím to.

Já jsem to pálil na DVD-R DL a asi proto mi to nešlo

Dnes koupím DVD+R DL a zkusím to.
Naposledy upravil(a) stikyworld dne 29.03.2010 13:12, celkem upraveno 1 x.
Ford Mondeo 2.0 TDCi Ghia 85kW r.v.6/2006
-
- Nováček
Uz ti ta tozota ide -mne nesla len si uz nespomeniem ake to bolo ci + alebo- dl
Funguje cela ? complet aj s hlasom ?porovnaval si to s jaguarom?
Funguje cela ? complet aj s hlasom ?porovnaval si to s jaguarom?
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem nestahoval a nevím, jestli budu. Počkám, až se někdo vyjádří jestli je mapa cz podrobnější či nikoliv. Spíš jezdím Polsko, Slovensko a někdy Rakousko a tyhle mapy jsou i na té východní mapě.samulo píše:Pava stiahol si si aj zapadnu europu? skusal si porovnat cehy z vychodnej mapy a cechy zo zapadnej?
-
Chtěl bych se zeptat, jestli jste někdo zkoušel připálit POI nebo radary do Jaguáří mapy 7550?
-
- Nováček
Zdravím Vás,
tak si začínám připadat jako totální počítačový trotl. Zkusil jsem tu mapu Jaguaár, která většině funguje a NIC !!!
Zkusil jsem DVD-R, DVD+R jednou na NERU, ale tam jsem ho asi neuzavřel a mapy nenačetl. Pak jsem zkusil ten MAGIC ISO a ten když jsem mu tam zadal tam maličkej soubor, tak to hodilo chybu, tak jsem zkusil ten velkej a ten mi to vypálilo. To samý jako NERO, ale taky mi to nenačetlo v autě. Dělám někde chybu a nebo je to médiem či vypalovačkou???
Díky za radu...
Zbyněk
tak si začínám připadat jako totální počítačový trotl. Zkusil jsem tu mapu Jaguaár, která většině funguje a NIC !!!
Zkusil jsem DVD-R, DVD+R jednou na NERU, ale tam jsem ho asi neuzavřel a mapy nenačetl. Pak jsem zkusil ten MAGIC ISO a ten když jsem mu tam zadal tam maličkej soubor, tak to hodilo chybu, tak jsem zkusil ten velkej a ten mi to vypálilo. To samý jako NERO, ale taky mi to nenačetlo v autě. Dělám někde chybu a nebo je to médiem či vypalovačkou???
Díky za radu...
Zbyněk
-
- Nováček
Nero ti ten subor nevypali tak ako ma takze nerom nepal pouzivaj magic iso,este raz vyskusaj vypalit daj dvd+ a uzavtvor /s finalizuj /dvd.Vypaluj najpomalsou rychlostou.
-
- Nováček
NO, možná to nevypálil, jak má, ale když jsem se na ta 2 DVD díval (V počítači
), tak tam byly stejné soubory, vypadalo to naprosto totožně. Ale oprati mapě 2008-2009 ja to menší a některé soubory tam chybí.... Nemůže to být i tímhle???
Zbyněk

Zbyněk
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
počítač soubor může zobrazovat v pořádku, ale dvd mechanika nebude tušit co s tím má dělat, to je jako tgřeba media pro playstation

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Mechanika je hodně citlivá na vypalovačku, já jsem uspěl až s třetí vypalovačkou, kterou jsem koupil jen kvůli pálení map. Jinak jsem pálil taky tím prográmkem ISO a jen ten velký soubor a mapa bez problému jede.Zbyněk píše:Zdravím Vás,
Zbyněk