Ne, pouze se na tom velkou mírou podílejí. To by se F1 mohla jezdit na galuskáchScooby píše:Nezkousel, ale o to jestli vyletis nebo nevyletis v zatacce pod plnym plynem nerozhoduje na 100% pneumatika.

Ne, pouze se na tom velkou mírou podílejí. To by se F1 mohla jezdit na galuskáchScooby píše:Nezkousel, ale o to jestli vyletis nebo nevyletis v zatacce pod plnym plynem nerozhoduje na 100% pneumatika.
Nehodlam se tu s tebou dohadovat o tom jestli jezdis na galuskach a proc do toho michas F1, ja jen komentoval prispevek kde stalo ze zimni jsou pri 14°C nebezpecny..Nepér píše:Ne, pouze se na tom velkou mírou podílejí. To by se F1 mohla jezdit na galuskáchScooby píše:Nezkousel, ale o to jestli vyletis nebo nevyletis v zatacce pod plnym plynem nerozhoduje na 100% pneumatika.A v zimě vlastně také o přilnavosti pneumatika nerozhoduje, proč tedy vůbec přezouvat na zimní?
Normálně dojíždím zimní v létě a neřekl bych že jsou v něčem horší.Byl jsem na zimních i v Chorvarsku s plně naloženým autem a nepociťoval jsem žádné známky nebezpečí,akorát se rychleji sjíždějí.Toť můj názor.Scooby píše:Nehodlam se tu s tebou dohadovat o tom jestli jezdis na galuskach a proc do toho michas F1, ja jen komentoval prispevek kde stalo ze zimni jsou pri 14°C nebezpecny..Nepér píše:Ne, pouze se na tom velkou mírou podílejí. To by se F1 mohla jezdit na galuskáchScooby píše:Nezkousel, ale o to jestli vyletis nebo nevyletis v zatacce pod plnym plynem nerozhoduje na 100% pneumatika.A v zimě vlastně také o přilnavosti pneumatika nerozhoduje, proč tedy vůbec přezouvat na zimní?
Já to říkám od začátku ale někdo tu tvrdí, že na to pneumatiky 100% vliv nemájímisoo píše:no ked ides pianko, tak rozdiel nezistis, ale v ostrejsich zakrutach, pri prudsom brzdeni atd tam je sakramensky rozdiel !
+1 celej den prace a vecer za odmenu projizdkaglobe píše:prezuto, umyto
Ja sem ovsem nenapsal ze na to vliv pneumatiky nemaji, maji na to vliv ale ne 100%.Nepér píše:citace
BrAtKo píše:... Ale inak som na letnych od 26.2.
Nevím, jaký máte režim ježdění autem. Ale pokud denně jezdím do práce, tj. i brzy ráno, tak s přezutím rozhodně nespěchám. Raději ojedu pneu o půl milimetru víc, než na namrzlém mostě mít v lepším případě kontakt se svodidlem, v horším s protijedoucím autem.globe píše:prezuto, umyto
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti