Angel eyes
- Damon
- Test driver
Re: Angel eyes
jj zítra ted už tam nejdu.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Miro Hudák
- Nováček
Zdravím všetkých nadšencov focusov, plánoval som dať angels eyes svetla, no páčia sa mi aj xenónové ST-čkové len neviem či by mi sedelo uchytenie.....vie mi niekto poradiť? ďakujem
FoFo I, ´02, 1.8TDCi 85kW, 5.8 l/100km, xenony ST170

- fplisek
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
xenonové ST-čkové z FoFo I ti bude určitě pasovat, na klasiku se dávaly taky, třeba pohrát si trochu s elektrikou, přeju ale hodně štěstí při shánění, jinak angels eyes je všude plno, ale kvalitou se nikdy k origo xenonům ani nepřiblíží
Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie

- Miro Hudák
- Nováček
No svetielka STčkové sú už doma, teraz počkám kým mi dôjdu výbojky a potom čím skôr vymeniť. Keď bude všetko hotové, hodím fotky do svojho albumu.
to FPLISEK : Vďaka za uistenie.
to FPLISEK : Vďaka za uistenie.
FoFo I, ´02, 1.8TDCi 85kW, 5.8 l/100km, xenony ST170

- fplisek
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Co máš za STčková světla, že do nich cpeš výbojky? Origo xenony, nebo po fl?
edit: už jsem to našel v tvý galerii
edit: už jsem to našel v tvý galerii

Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie

- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Prosel jsem si tohle vlakno asi jen poslednich dvacetpet stran (nejake dva roky nazpet, na vice nemam sil ;] ..), ale i tak se asi zeptam jako blbec ..
Mam FF1 pres faceliftem, sviti to zcela nahov..spatne. Hlavne potkavacky a obavam se, ze vymenou za jakekoliv jine homologovane H4ky si moc nepomuzu (Osram, Philips etc.). Proto jsem premyslel bud o vymene za svetla po faceliftu, ale ta se nejen 'jeta' spatne shaneji, ale cenove to vyjde hadam plus minus nastejno, jako nejaka neoriginalni angel eyes.
Takze ted se tedy zeptam: jaka zvolit? Mam v tom trochu zmatek, takze prosim strucne o par odpovedi na otazky:
- pomuzu si, co se 'viditelnosti' tyce, pri vymene originalnich svetel za AE?
- pochopil jsem, ze se tato svetla prodavaji bez nivelacnich motorku, ty je nutne prehodit ze stavajicich svetel. Je tedy jedno, jaka svetla urcena pro ff1 pred fl zvolit, daji se tedy do vetsiny z nich motorky prehodit?
- je mozne zvolit i svetla pro ff1 po fl, libi se mi blinkry i uvnitr svetel, daji se propojit s temi v narazniku, aniz by to zpusobilo nejake problemy?
- proc se zde resi vymeny halogenu za xenony? Je nejaka moznost jak do svetel typu angel eyes sehnat cenove dostupne xenony tak, aby zde byla funkcni i okamzita nivelace (nebo jak se tomu nadava, samozrejme spolu s odstrikovaci), nebo se zde resi v podstate nehomogovane prestavbove kity?
- v pripade halogenu, je lepsi mit ve svetlech H1 nebo H7, pripadne je lepsi nejaka kombinace? Jde mi hlavne o dobrou svitivost, aniz bych oslnoval protijedouci, plus tusim, ze jeden typ z nich je nachylnejsi na praskani nez druhy, co doporucite?
- ne ze bych byl uplny technicky antitalent, ale je prehozeni svetel realne i pro stredne zrucneho laika? :]
- jinak design zase az tak uplne neresim, sice bych rad mel co nejjedodussi design, ale neni to priorita, pripadne mi prosim doporucte nejaka konkretni svetla (a prodejce), se kterymi mate dobre zkusenosti
Predem diky za info, pripadne mne prosim odkazte na prispevky, kde se tyhle veci resily, pokud se ptam na neco, co se zde resi opakovane. Treba bude tohle uzitecne i pro nekoho dalsiho, kdo se o vymenu originalnich svetel za AE zajima ..
Mam FF1 pres faceliftem, sviti to zcela nahov..spatne. Hlavne potkavacky a obavam se, ze vymenou za jakekoliv jine homologovane H4ky si moc nepomuzu (Osram, Philips etc.). Proto jsem premyslel bud o vymene za svetla po faceliftu, ale ta se nejen 'jeta' spatne shaneji, ale cenove to vyjde hadam plus minus nastejno, jako nejaka neoriginalni angel eyes.
Takze ted se tedy zeptam: jaka zvolit? Mam v tom trochu zmatek, takze prosim strucne o par odpovedi na otazky:
- pomuzu si, co se 'viditelnosti' tyce, pri vymene originalnich svetel za AE?
- pochopil jsem, ze se tato svetla prodavaji bez nivelacnich motorku, ty je nutne prehodit ze stavajicich svetel. Je tedy jedno, jaka svetla urcena pro ff1 pred fl zvolit, daji se tedy do vetsiny z nich motorky prehodit?
- je mozne zvolit i svetla pro ff1 po fl, libi se mi blinkry i uvnitr svetel, daji se propojit s temi v narazniku, aniz by to zpusobilo nejake problemy?
- proc se zde resi vymeny halogenu za xenony? Je nejaka moznost jak do svetel typu angel eyes sehnat cenove dostupne xenony tak, aby zde byla funkcni i okamzita nivelace (nebo jak se tomu nadava, samozrejme spolu s odstrikovaci), nebo se zde resi v podstate nehomogovane prestavbove kity?
- v pripade halogenu, je lepsi mit ve svetlech H1 nebo H7, pripadne je lepsi nejaka kombinace? Jde mi hlavne o dobrou svitivost, aniz bych oslnoval protijedouci, plus tusim, ze jeden typ z nich je nachylnejsi na praskani nez druhy, co doporucite?
- ne ze bych byl uplny technicky antitalent, ale je prehozeni svetel realne i pro stredne zrucneho laika? :]
- jinak design zase az tak uplne neresim, sice bych rad mel co nejjedodussi design, ale neni to priorita, pripadne mi prosim doporucte nejaka konkretni svetla (a prodejce), se kterymi mate dobre zkusenosti
Predem diky za info, pripadne mne prosim odkazte na prispevky, kde se tyhle veci resily, pokud se ptam na neco, co se zde resi opakovane. Treba bude tohle uzitecne i pro nekoho dalsiho, kdo se o vymenu originalnich svetel za AE zajima ..
ex. FFI 1.6 kombi 2000, soucasne Chrysler Grand Voyager 3.3i
- Pastovic
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- No viditelnost by měla být lepší, z toho co sem se tady dočetl. Nejlíp údajně svítí světla po fl s H1 a H7 (dobrá cena a origo Visteon na automedik.cz ). Jenže u těchto světel jen "složitější" zapojení. Mají jinej konektor než před co máme my v před fl světlech, a než se s tím sr*t, tak dám angely...rozhodoval sem se mezi těmato dvěma a tohle je jedno z těch plus pro Angely
- Ano motorky se dají přehodit...vycházím z toho co sem načetl tady už pře pár měsíci
- Některé angely jsou použitelné u obou verzí...mají redukci na připojení....měly by jít propojit s těmi v nárazniku...někdo to tak má
- to přeskočím..(já osobně neřeším)
- H7 a H7 nej kombinace co sem se dočetl, výměna světla nevím mám na to lidi
....Já osobně budu kupovat Depo H7/H7
- Já se chystám na tuto kombinaci:
http://www.tuningshop.cz/cira-optika-3/ ... -01-cerne/
http://tuning.shop5.cz/cz-detail-162885 ... cnost.html
a žárovka H7 12V 55W Cool Blue OSRAM (do dálek)
http://autoelektrika.vltava2000.cz/stor ... oodsID=943 ....dočetl sem se že je lepší je tam dát....mluvili sice něco o tom že to ubírá na svítívosti...takže vyzkouším a pak se uvídí jestli zůstanou nebo je dám pryč
Toď asi vše z teorie Angelů co sem zde na fóru naštudoval....ti chytřejší mě kdyžtak opraví.
- Ano motorky se dají přehodit...vycházím z toho co sem načetl tady už pře pár měsíci
- Některé angely jsou použitelné u obou verzí...mají redukci na připojení....měly by jít propojit s těmi v nárazniku...někdo to tak má
- to přeskočím..(já osobně neřeším)
- H7 a H7 nej kombinace co sem se dočetl, výměna světla nevím mám na to lidi

- Já se chystám na tuto kombinaci:
http://www.tuningshop.cz/cira-optika-3/ ... -01-cerne/
a žárovka H7 12V 55W Cool Blue OSRAM (do dálek)
http://autoelektrika.vltava2000.cz/stor ... oodsID=943 ....dočetl sem se že je lepší je tam dát....mluvili sice něco o tom že to ubírá na svítívosti...takže vyzkouším a pak se uvídí jestli zůstanou nebo je dám pryč
Toď asi vše z teorie Angelů co sem zde na fóru naštudoval....ti chytřejší mě kdyžtak opraví.
FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

- pppavel
- Junior
Já mám AE od Sonaru,žárovky H1 a svítí to líp než ty původní. Jo a mám blinkry jak v nárazníku tak ve světlech 

Ford focus 1.6 kombi,rv99,ghia,PC,vyhř.čelní sklo-tmavě modrá metalíza-aktuální spotřeba 6,9 l/100km

GALERIE- https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=8925 -GALERIE

GALERIE- https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=8925 -GALERIE

- MrMiG
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
spachal.
ja som tiez nebol spokojny o origo H4. Nakoniec som to vyriesil H4 Osram cool blue plus 50% a som spokojny
Jednak to svieti podstatne lepsie, silnejsie a dalej
Zial nove svetla co som kupil sa nedaju dobre nastavit tak ako origo 
ja som tiez nebol spokojny o origo H4. Nakoniec som to vyriesil H4 Osram cool blue plus 50% a som spokojny

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
MrMiG píše: Zial nove svetla co som kupil sa nedaju dobre nastavit tak ako origo
dalsi clovek co pozde zjistil ze ne vsechno levne je dobre , avsak pozde

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Proto se Foki ptam, co koupit a zda maji AE svetla s halogenovymi zarovkami, v cenove relaci 4-5 tisic, vubec smysl.
- pbjun
- Test driver
Ja tvrdim ze ne... Mel sem, sviti to lip nez H4 pred FL, ale daleko hur nez po FL svetla. Kvalita zpracovani a pouzitych dilu nic moc... Po cca 150tis km se zacalo plexi loupat z laku a svetla uz svitila trochu hure nez kdyz byla nova. Oproti tomu svetla po FL jsem koupil origo ford starsi a sviti pekne 

- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
OK, dik za info, ruzum snad u me zvitezi :]. Nejake vcelku prijatelne ceny za svetla po faceliftu jsem nasel treba na Aukru a take zkusim zjistit, na kolik by vysla svetla nebo primo vymena u varskeho Fordu (nedelam si ale velke iluze) a jdu do toho, s timhle se fakt neda jezdit a hadam ze vymenou za lepsi H4ky si uplne tak moc nepomuzu :/ ..
- pbjun
- Test driver
Na aukro pozor! Tam vetsinou nemaji originaly a ty neoriginaly sviti nic moc... Spise projdi tady inzerci, obrat se na bazary a podobne... Jednou za cas se tady v inzerci objevi dobra nabidka
Zapojeni zmaknes i sam - konektory koupis u fordu a nebo z vrakace ucvakle a pripajis dle navodu ktery je tady na foru 

-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Presne taketo žiarovky som si minulý týžden objednal a ododnes už svietim s nimi. Len rozdielom ze ja mam H4.
Presne taketo žiarovky som si minulý týžden objednal a ododnes už svietim s nimi. Len rozdielom ze ja mam H4.