Rozhodování mezi obyčejnou a levnou jsem završil u Varty, zvolil jsem tu řadu Silver, 74Ah a 750A. Zrovna ji měli v akci o pár stokorun levnější. Takže, doufám, že mám na dalších 10 let klid

toto si zase kde vyčítal?jenikHK píše:do prvovýroby chodí první jakost, do krámu druhá, na přípradný opravy třetí atd a z toho se odvíjí zpravidla i životnost.
http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 63#p322963Don píše:Můj soused dělá v TRW na lince brzd. A opravdu tam nejsou rozdíly co jde na linku do výrobního závodu a co do ND. On to ani nepozná. Kvalita je u všech vyrobených dílů stejná. Já jsem kdysi dělal V LIAZu, Tam se měřil prakticky každý vyrobený díl. Byly tři skupiny: A) nejlepší - pro motory do aut na vývoz, nebo tehdy novinka motory přeplňované. B) prostřední - běžná produkce. C) nejhorší - ND. Kde pracuji já, tak tam díl, který není schodný s výkresem, rozměrově, nebo materiálově, prostě s fabriky neodejde a vyhodí se. Pokud se již auto nevyrábí, tak některé firmy prodávají starou technologii menším No name firmám a tyto firmy ND produkují dál a máme tu druhovýrobu.
Tak přesně tohle jsem čekal, že začne dělat a poběžím pro baterku - jednou se tomu tak stalo, když jsem baterku skutečně hodně vybil. Tentokrát ale umřela bez varování. Při posledním startu fungovalo vše normálně. O 3 dny později (auto jen stálo) už startér motorem nehnul.ballu píše:Jak jsem psal dříve, první náznak odchodu baterky je to, že při startování začnou ručičky tachometru a otáčkoměru lítat jak pominuté a vynuluje se PP /klesne napětí pod 9,6 V/. To jejiž první náznak koupi nové baterky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host