Hlášku jsem pochopil, ale tohle jsem nedal dokupy:
(horelo to aj v tlmici ako nasledok 50 000km. Bez filtra ale mal som po ruke (cista nahoda

)hadicu a ochadil som sem tam tlmic.)
Stejně pořád nechápu jaké hodnoty ŘJ potřebuje zjistit.
Předpoklad, všechny nové filtry (beru v potaz originály) mají stejné vlastnosti.
Tudíž i nucená regenerace po montáži by měla mít vždy stejný průběh a výsledkem by měly být stejně dosažené parametry, které jsou údajně potřebné pro správné nastavení.
Z toho mi plyne, že servisním nastavením nového filtru se prostě zapíšou výchozí hodnoty a je to.
I když pořád netuším jaké by to měly být. Pro filtr je důležitá jediná věc a tou je dif. tlak a ten se měří průběžně. A regenerace se pak spouští buď při dif. tlaku nad nějakou mez ( ta by snad taky měla být po celou dobu životnosti stejná) za daný časový úsek nebo v pravidelných intervalech.
Ten interval bude buď pořád stejný po celou dobu životnosti filtru nebo se možná přizpůsobuje v čase jak se filtr postupně ucpává.
Dle mého to co popisuje kolega ohledně častých regenerací i přes montáž nového je způsobeno právě neprovedením toho resetu. Takže auto si myslí, že tam má pořád ten starý a tak ten pravidelný interval bude stále pořád krátký.
Jsou to jen moje teoretické úvahy. Prostě by chtělo vědět, co tedy přesně za údaje ta ŘJ při novém filtru potřebuje nastavit.