ještě jsem viděl oranžový celosklajamaka píše:mam uz doma nejake LEd ziarovky, ked to tak nazvat. Videl som aj modre, Ja som ale potreboval zelene a tie nemali na taku paticu ako je v konektore. Dopredu biele a modre neni problem, teda konektor bude rovnaky ako pod nohyTaktiez osvetlenie vzadu cisla a pod.
Osvětlení prostoru pro nohy vpředu
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- canndale
- Zkušený
Daju sa zaohnat velakrat v PC shopoch, a je tam velka vyhoda napajaniai priamo na 12V takze nieje potrebne nic prerabat.
co sa tyka modrych LED tak tie toho vela nenasvietia, treba ich mat dost... ja som za nahradu stropneho svetla pouzil 9modrych LED (3x http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10111183 ) a stale to nema taku intenzitu aby to poriadne osvetlilo interier. Pod nohy som preto pouzil neon na "PC tuning" a ta svieti velmi pekne..
co sa tyka modrych LED tak tie toho vela nenasvietia, treba ich mat dost... ja som za nahradu stropneho svetla pouzil 9modrych LED (3x http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10111183 ) a stale to nema taku intenzitu aby to poriadne osvetlilo interier. Pod nohy som preto pouzil neon na "PC tuning" a ta svieti velmi pekne..
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
- giacomo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- canndale
- Zkušený
Mno co sa tyka svietivosti, z tych cca 12 neonov, ktore mi presli rukami (znami apod) boli asi 2 alebo 3 kusy take co od pociatku svietili menej vyrazne (mozno polovica intenzity ostatnych), takze moze sa stat ze natrafis na nejaky divny kus.. ale tie co mam v aute cca rok svietia stale rovanko intenzivne, ziadne blikanie nic. Mam to pripojene na vnutorne osvetlenie (zo stropu kable) takze mi to postupne zhasina ako ziarovka, je to normalny plynuly prechod. rozsvecuje sa okamzite bez nejakeho oneskorenia ci bliknutiagiacomo píše:..a ten neon funguje dobře? ..jak se to rozvěcuje a zhasína? Doufám že to není jako klasická zářivka, která při rozsvěcování bliká? A zahsíná to pozvolna jako osvětlení interieru nebo to zhasne najednou?
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Small CX3
- Rudo
- Nováček
Re: Osvetlenie priestoru pre nohy v predu - ziarovka?
Chcel by som sa spytat, ci ma niekto skusenost s hladanim miesta na osvetlenie nozneho priestoru pre Fofo II 2007 trend +. Mam uplne novy Focus 2007 ale ziadne miesto na ziarovky pre osvetlenie na nohy. Zial odkaz na spanielsky clanok s fotkami uz nefunguje a ostatne prispevky mi tiez moc nepomohli. Mam pocit ze to tam nie je lebo v pravdepodobnom mieste je len umelohmotny drziak aj na vodicovej strane aj na mieste pre spolujazca. Bez kablov a obimky. Pozdravujem a dakujem za radu.
- Ahmed
- Test driver
Ja jsem se tam ani nedival. Proste jsem nahmatal neco plastoveho, kde je dirka a nacpal jsem tam zarovku. U spolujezdce to hledani zabralo trochu vice casu, ale bezelo to. Divil bych se, kdyby to bylo bez kabelaze.
- Merdy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem strávil napasovaný pod volantem cca deset minut a taky se mi nepodařilo nic najít 

- valduch
- Nováček
TAKHLE TO TAM MÁM JÁ JE TO NA OBOU STRANÁCH 

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Dobra praca valduch
Teraz to uz urcite kazdy najde 

- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:

Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

galerie: zde
- wlk
- Junior
jak říká Ladis, já mám trend, je tam sice prostor na umístění tý žárovky, ale žádná kabeláž tam vedená není 

- Ahmed
- Test driver
Mozna ten kabel bude viset nekde bokem nebo zastrceny v nejakem chumlu. U Fofo I po faceliftu to taky bylo zaplantane a zalepene ve svazku kabelu a muselo se to tam teprve strcit.
- wlk
- Junior
dík za tip,zkusím se tím prohrabat až bude chvilka, viděl jsem to naživo a docela se mi to líbilo, jak to svítilo při nástupu