Koupě Ford Focus 1.6 16V
- Adow
- Člen klubu

Re: Koupě Ford Focus 1.6 16V
FF2 je hlavně v nižších otáčkách líný. Když se ale vytočí, tak (alespoň ten můj kousek) jede velice pěkně a líbí se mi i zvuk. 200 km/h to asi nikdy nepojede, ale na naše dálnice je to dostatečný. Ze 130 na nějakých 160 alespoň ten můj zrychluje velice ochotně. A daní za to, že to kolem této rychlosti jede jsou otáčky... Těch 4000 otáček při 130 km/h je fakt hučák - jako zvuk hezký, ale když se to line od motoru několik hodin, tak už to není ono
. Když jsem tatu prvně vezl do Prahy, tak se na mě díval proč to tak točím a už už by řadil za 6. Já teda taky
.
Je: Ford S-max II, 2.0 TDCi
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
-
Milan86
5,7 -6,5 Si snad děláte srandu ne ?
To má otcova nová oktávka 1.6 TDI tak možná
V létě umim 7,5 a jsem rád 
Na jaře udělám ještě odhlučnění kapoty a přepážky, ať neposlouchám ten šílenej řev od motoru, jak kdybych jel 250. Pak jedu oktávkou a připadám si jak v autě za milion, co se týče jízdných vlastností a hluku. A to nemluvim o Passatu CC apod. Ale to už je jina cenová relace. Prostě Fočuse 1.6i už nikdy, možná zadarmo a mé přítelkyni
Cca za 2 roky budu vybírat mezi Oktávkou 1,6 TDI a Ford Mondeo ... Pokud vyhraju ve sportce, možná i o něčem jiném 
Na jaře udělám ještě odhlučnění kapoty a přepážky, ať neposlouchám ten šílenej řev od motoru, jak kdybych jel 250. Pak jedu oktávkou a připadám si jak v autě za milion, co se týče jízdných vlastností a hluku. A to nemluvim o Passatu CC apod. Ale to už je jina cenová relace. Prostě Fočuse 1.6i už nikdy, možná zadarmo a mé přítelkyni
- kozlow
- .

- Kontaktovat uživatele:
7,5 jsem se dostal i s 1.8 když jsem zkoušel jak se s tím dá (nedá) jezdit
- pbjun
- Test driver

Kup si tu octavku a to hned at se stihnem jeste pobavit na tema francouzsky motor v nemeckem aute montovanem v cesku
Ono totiz ta 1,6 TDI v octave fakt nejede vubec 
- Sobull
- Zkušený

A copaže to máš za oktávku?Milan86 píše: Pak jedu oktávkou a připadám si jak v autě za milion, co se týče jízdných vlastností
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- petulak
- Test driver

[quote="Milan86"]5,7 -6,5 Si snad děláte srandu ne ?
To má otcova nová oktávka 1.6 TDI tak možná
V létě umim 7,5 a jsem rád 
Cca za 2 roky budu vybírat mezi Oktávkou 1,6 TDI a Ford Mondeo ... Pokud vyhraju ve sportce, možná i o něčem jiném
[/quote
Já, ti moc přeju vyhrát, tu 1. ve Sportce.
Ale, co víc---nekecej tu hlouposti: Máš možnost se zapojit na jiné FORA.
A-jestli máš averzi na Forda?---tak,tonemusíš ventilovat zde.
Na našem Foru. 
Já, ti moc přeju vyhrát, tu 1. ve Sportce.
Ale, co víc---nekecej tu hlouposti: Máš možnost se zapojit na jiné FORA.
A-jestli máš averzi na Forda?---tak,tonemusíš ventilovat zde.
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- mouse
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak já jezdím v 90% po Praze a to Barrandov - Strašnice a zpět a spotřeba je v mém podpisu a auto taky
- rybi
- Nováček

- Hal9000
- Test driver

No s těma jízdníma vlastnostmi ses vyznamenal
Už si toho Fočuse a Ochcávku řídil, nebo tě s nimi jen někdo vozí po Praze a ty z toho plodí příspěvky hodné testovacího jezdce Světa motorů
Přijeď na jaře s Ochcávkou do Mostu, svezeš se s ní a pak tě svezu já FoFóčkem a uvidíme
Přijeď na jaře s Ochcávkou do Mostu, svezeš se s ní a pak tě svezu já FoFóčkem a uvidíme
-
fofok
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Chudák Focus,takový dobrý auto a takovej majitel.To jsi zjistil po dvou letech co to auto máš,že je to hlučný,že jde řízení ztuha,že to žere víc a jede hůř než TDI v octavii?Tak to jsi šlápnul trošku vedle.
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019
- pbjun
- Test driver

Mam pocit ze clovicek ma najeto hodne malo km... Ono totiz cim horsi ridic tim vic se mu zdaji skodovky jizdnima vlastnostma lepsi - ono skodovka nedava zadnou zpetnou vazbu a dela jako ze se nic nedeje protoze do vseho keca elektronika, kdezto focusy maj zpetnou vazbu takze vis ze se neco deje coz horsim ridicum pripada jako hrozna vlastnost...
- Stanley_vy
- Člen klubu

Já mám teda zkušenost takovou, že když jsem před rokem přesedal ze soukromého Seatu Cordoba 1,6i do firemní Octavie II 1,9TDi PD 77kW, tak jsem si připadal jako v jiném světě (zcela očekávaně) a začal po Octávii i pokukovat. Naštěstí jsem včas narazil na vhodné FoFo a dnes, když z něj přesedám do firemního, tak se z toho traktoru nesmírně těším zpátky do Focuse.
-
Milan86
Pbjun:
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
ke spotrebe , prijel ke me clovek se spotrebou cca 9l , po zasahu kouzelne krabicky ta sama cesta 6,5l .
dalsi budu citovat : Jste kabrňák ,
z 12,2 litrů na 6,7 litrů. Ani jsem nevěřil ,že by to šlo takhle dolů.Jel jsem od vás do Třeboně a slyšel , jak se nastavují klapky ,
až do Č.B. V neděli jsem jel do Tábora a když jsem se vrátil, dotankoval a zpočítal a vyšlo 6,7 litrů.
nema BC , takze spotreba se pocita z dotankovani .
dalsi budu citovat : Jste kabrňák ,
z 12,2 litrů na 6,7 litrů. Ani jsem nevěřil ,že by to šlo takhle dolů.Jel jsem od vás do Třeboně a slyšel , jak se nastavují klapky ,
až do Č.B. V neděli jsem jel do Tábora a když jsem se vrátil, dotankoval a zpočítal a vyšlo 6,7 litrů.
nema BC , takze spotreba se pocita z dotankovani .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
Ma.rt
- Test driver

Tos mu tam dal ten polarizator benzinu za smesnych 1299 Kc, ne?
Delam si srandu, za 6,5 mimo mesto jezdim i se svym, focus 1.6 to musi zvladnout uplne hrave, kdyz je v poradku
Delam si srandu, za 6,5 mimo mesto jezdim i se svym, focus 1.6 to musi zvladnout uplne hrave, kdyz je v poradku
Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001