Quickie - cinnost moderatora - hlasovanie

Moderátor:phofy

zbavit Quickieo funkcie moderátora

áno
2
3%
nie
69
97%

Celkem hlasů: 71

vitut
Člen klubu
Člen klubu
Kontaktovat uživatele:

Re: Quickie - cinnost moderatora - hlasovanie

Příspěvek od vitut » 19.08.2011 11:27

Quickie: "tomuto celkom nerozumiem"

Spis okrajova vec. Na foru padlo dost nazoru ohledne vyjadrovani nekterych uzivatelu a jejich pisemneho projevu. Tyhle veci by se mely probirat nekde separatne a ne to nekomu vytykat stylem "nauc se cesky/slovensky", a to hned ve vlakne, ktere patri jinemu tematu. Setkavam se v praci s lidmi, kteri ac maji VS, tak s gramatikou bojuji a nemusi to byt jen jejich lenosti nebo neznalosti. Proste me jen tak napadlo, ze kdyz na foru o autech diskutujeme o vsem moznem, ze bychom se mohli zamerit i na psanou formu ... (podle novych pravidel bych mohl napsat i "ze bysme")
S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004

byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

Obrázek

ZonixX
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZonixX » 19.08.2011 13:23

moderatorska praca je sakra nevdacna - a aj ked som nesuhlasil s jej riesenim okolo Dch Klvysa, neda sa tym strhnut cely prinos moda pre forum.. aktualny tyzdnovy banan je super :D mohol prist uz na zaciatku pri prvych nadavkach a toto vlakno by samo nemuselo nikdy vzniknut 8) ..sice to forum az tak nezeriem (viz moja ruzova prezentacia), ale Quickie - mal by si pokracovat dalej

sice to nie je podstatne, ale som milo prekvapeny, ze si nechas napisat nazor na svoju pracu takto verejne
Fiesta ST180 '16 Stage 4
Honda Civic FK2 '10

ex: Honda Civic EP2 '02, Nissan 350Z '06, Ford Ka '01, Mondeo ST200

veny
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od veny » 19.08.2011 17:30

junior píše:
veny píše: Sorry Juniore že jsem zklamal, ale když to vidíš jenom takhle, půlka věcí smazanejch půlka ne, tak si o tom co se dělo můžeš udělat jen poloviční obrázek.... :dih: Stejně kdo by četl vlákno plný sraček...
:mrgreen: Veny nebuď vztahovačnej, ono je to tak všeobecně, ne jenom o Tobě, Klvysovi....
nikdy si nedělám názor na polovičaté obrázky...

každej ať si dělá co uzná za vhodné, když myslí, že je to tak správné, jen mě prostě nebaví přijít na forum kam se těším a číst tady dohady...ale to už bych se opakoval :wink:
nene... já z toho mám akorát srandu... Vztahovačnost není to pravé slovo... Souhlasím s tebou, byli časy kdy jsem se taky těšil... Holt prostě bojuju jinak než ty...

frantik.17
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frantik.17 » 19.08.2011 17:47

Činnost moderátora je sakra těžká a nevděčná věc, vždyť to dělají ve svém volném čase. Za mě zůstat a nechat moderátorem :!:
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S

Rumcajs1
Test driver
Test driver

Příspěvek od Rumcajs1 » 20.08.2011 13:37

Jak byl život krásný než jsem objevil tyhle dohady :(

Odhlasováno ... nechat quickieho ve funkci!!!
Proč? Protože nevidím důvod, proč by kvůli idiotismu některých lidí měl odcházet jeden z největších tahounů tohohle fóra :!:

Už delší dobu se sem chodím koukat jen na pár určitých vláken, která by se dala spočítat na prstech jedné ruky. A proč??? Protože je mi tady z toho už víc jak poslední půlrok, možná rok, prostě na blití.
Lidi tady řešej kokotiny, každej je chytrej jak rádio a když není po jeho, hned to skončí urážkama a deseti stránkama o ničem. Kdyby to tímhle skončilo, bylo by to ještě super, jenže nikdo nemá dost rozumu na to, aby ustoupil a už dál ty kraviny neřešil.
Když se pak chce člověk dostat k nějaký informaci, musí si nejdřív vyčlenit hodinu času na to, aby se tímhle vším prokousal ... a když už se tím prokouše, tak je z toho tak znechucenej, že už se mu vlastně ani nic dělat nechce.

Díky VÁM za super motivaci!
Slovo "vám" ať si každej na sebe převede dle vlastního svědomí.
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi

Fokal
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fokal » 21.08.2011 12:32

Přesně :palec_nahoru: Nechápu, že toho klvyse nedokážou lidi ignorovat a ztrácejí tak to nejdražší, co mají - svůj čas...takovejma blbostma... :bebng: Odvolávat Quickieho z funkce jen kvuli tomu, že se někteří nechtějí (ne neumějí) ovládat, je naprostej nesmysl
ST150

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 24.08.2011 07:47

Nějak teď nemám čas pročíta x-stran vláken,abych zjistil o co tu vlastně jde,ale Quickie je výbornej moderátor,který dělá hodně,takže nevidím důvod nad jeho odchodem vůbec uvažovat... :?
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 24.08.2011 11:10

myslim ze bolo vsetko povedane a mozme to tu uzatvorit :wink:

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 24.08.2011 11:40

Koťo a nejhorší je, že těch x stran nemaj s technickým forem nic společnýho :idea: , jsem stejnýho názoru jako rumcajs, ani mne už to nebaví pročítat x stran plkání, urážení, osočování a k čemu ? k ničemu :!: :!: :!: :!:

Zamčeno

Zpět na „Pokec“