ST ako rodinne auto - 2 deti
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
- killerhammer
- Test driver
Re: ST ako rodinne auto - 2 deti
Áno, robí sa a volá sa Volvo V50 T5Cowley píše:BTW nedela se ST i jako kombi? To by vyresilo problem...alespon pro ridice. Holt by si musel zvyknout na zvracejici robatka v druhe brazde

- killerhammer
- Test driver
Presne tak to vidím aj ja. Bez detí sa ľahko "odporúča"Dzefer píše:ja som rad, ze ste sa do toho tak pustili a zatial vidim dve skupiny:
- prva s tym nema absolutne ziadny problem a vacsina z nich ani deti
- druha uz ma deti a maly problem v tom vidi, mozno je tu aj niekto s detmi, kto s takymto riesenim nema problem.

Ešte ak by si mal tie deti odrastené ale ty máš malé deti a do ST sa nezmestíte, resp. zmestíte ale s veľkými kompromismi z ich strany

- Flintik
- Nováček
Koupí si FoFo II kombi?Dzefer píše:ako to potom robia ti ludia, co maju kratku fabiu?

Ford Focus II, 1.6 74kW (přestavba na E85) Kombi Ghia Automat 2005, sublime green
-
- .
ahoj, jak zde psal Fokal, mám 5dv ST, dva kluky 5 a 10 let, manželku a psa. Auto mám dva roky, jezdí jako rodinné auto na výlety, nákupy, dovolenou, pro radost a hlavně každý den do práce, jezdím ročně cca 25 tis km a nemám problém, samozřejmě oproti Octavii, kterou jsem měl dříve, je kufr menší, musím více skládat, ale zatím jsem vždy odvezl, co jsem potřeboval. Jen jednou jsem musel na dvakrát na chalupu, protože jsme se nevešli, ale zase pro mě to není trest, i po těch dvou letech se vždy rád uvelebím do Recara a pořádně se svezu 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
mimo misu , to je adamov u CB ? a co galerka ? nebyla by ?Flintik píše:Koupí si FoFo II kombi?Dzefer píše:ako to potom robia ti ludia, co maju kratku fabiu?(vlastní zkušenost)
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Dzefer
- Zkušený
pepe.st: super, ze si sa ozval. Cize ST je jedine auto, ktore mate a pouzivate?
- solfan
- Test driver
k pepe.st:
pozor, ty si mal st od veku 3 roky, to znamena, ziadne plenky, ziadny nocnik, ziadny kociar a podobne
a inac, mas spocitane, kolko das rocne na benzin? 
dzefer, pockaj este dva roky ale s tym, ze si potom kupis st kombika
ja by som si na tvojom mieste kupil este jedno auto pre zabavu, jak som uz pisal vyssie.
pozor, ty si mal st od veku 3 roky, to znamena, ziadne plenky, ziadny nocnik, ziadny kociar a podobne

ja by som si na tvojom mieste kupil este jedno auto pre zabavu, jak som uz pisal vyssie.
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

Focus I 3D, 1.6i, 2003

-
- .
manželka má svoje auto, ale to slouží jen jí k ježdění do práce, jako rodinné auto slouží STDzefer píše:pepe.st: super, ze si sa ozval. Cize ST je jedine auto, ktore mate a pouzivate?
-
- .
no plenky, nočník a kočár jsem odvozil v krátké Fabii, a to bylo špatně, kočárek jsem musel rozebírat jako lego, abych ho dostal do kufrusolfan píše:k pepe.st:
pozor, ty si mal st od veku 3 roky, to znamena, ziadne plenky, ziadny nocnik, ziadny kociar a podobnea inac, mas spocitane, kolko das rocne na benzin?

- Dzefer
- Zkušený
no hej, ale kedy sa na nom budem vozit? Pracujem z domu, takze este aj ta cesta do roboty odpadava.solfan píše: ja by som si na tvojom mieste kupil este jedno auto pre zabavu, jak som uz pisal vyssie.
-
- .
ještě si se ptal, kolik ročně projezdím, to radši nepočítám
, ale je pravda, že jsem měl vždy auta, která jezdila kolem 10l na 100km, od toho ani ST není tak daleko, pokud se pořádně netahá

- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
presne na tomto som aj ja rozmyslal, ale fakt ze na tom aute "pre zabavu" by som sa vozil akurat v zapchach cestov do prace.. a na dlhsie trasy by som si uzival terajsi 120konovy kombikDzefer píše:no hej, ale kedy sa na nom budem vozit? Pracujem z domu, takze este aj ta cesta do roboty odpadava.solfan píše: ja by som si na tvojom mieste kupil este jedno auto pre zabavu, jak som uz pisal vyssie.

-
- .
přesně toto jsem taky řešil, že si pořídím auto pro radost, už jsem to takhle jednou měl, ale zjistíš, že auto pro radost najede za rok jako v mém případě kolem 2 tis km, a to si tý radosti právě moc neužiješ, prostě není čas, proto jsem pořídil ST, jezdím každý den a možná to bude znít jako z reklamy, ale opravdu se těším každý den za volantDzefer píše:no hej, ale kedy sa na nom budem vozit? Pracujem z domu, takze este aj ta cesta do roboty odpadava.solfan píše: ja by som si na tvojom mieste kupil este jedno auto pre zabavu, jak som uz pisal vyssie.
- solfan
- Test driver
pepe.st>
jasne, kratka fabka musel byt pruser
kazdopadne ja osobne by som combi za kratky nevymenil...co som sa unadaval, ked som tam balil kocik a ostatne veci, takze pri predstave ze mam mensi a hlavne horsie pristupny kufor je mi tazko...ale verim, ze to ide...vsetko ide ked nie je ina moznost
jasne, kratka fabka musel byt pruser

kazdopadne ja osobne by som combi za kratky nevymenil...co som sa unadaval, ked som tam balil kocik a ostatne veci, takze pri predstave ze mam mensi a hlavne horsie pristupny kufor je mi tazko...ale verim, ze to ide...vsetko ide ked nie je ina moznost

Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003

Focus I 3D, 1.6i, 2003