To jsou dost levne stranky tak diky..uvazuju o navigaci tak aspon mam na co koukat.zewl píše:kupoval jsem to na HShopu
Handsfree
-
- Nováček
Re: Handsfree
- jenikHK
- Moderátor
CK-100 - aukro 1250
CK-7W - aukro 700
spokojenost, kolem těch 2500 by se mi za to dávat teda nechtělo...
CK-7W - aukro 700
spokojenost, kolem těch 2500 by se mi za to dávat teda nechtělo...
Ford C-Max 1.8i 16V, 2010, Titanium
Byl: Ford Focus 1.8 TDdi kombi, 1999, ghia
Byl: Ford Sierra 2.0i DOHC kombi, 1989, LX

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ta verze bez displeje je pry celkem na houby... Nevidis, kdo ti vola, z HF se pak tezko vyvolavaji cisla... Proste jenom na prijem hovoru. A to by mi nestacilo. Ja se dival na radia s HF, laboroval jsem s nema a zjistil, ze nic nema na Parrota, tak jsem ho vzal zvlast a na nic si nestezuju, parada.
- jenikHK
- Moderátor
Jsem možná divnej, ale displej navíc se mi jednak nelíbí a jednak skoro jako by říkal "šlohněte mě" - jelikož mi "vybrali" auto jen kvůli zatažené roletce kufru - v autě nebylo NIC, tak nakonec z toho bylo jen roztřískané sklo, ale střepy lovím z auta doteď.
Marná by nebyla třebas CK-300, která spolupracuje s aplikací v telefonu, takže lze ovládat přímo telefon čudlíkem od HF, nicméně za ty prachy? Stejně když potřebuju na telefon vidět (při navigování), tak ho dám do držáku. To je věc konkrétního telefonu a osobních preferencí.
Osobně mi pro volání stačí hlasové vytáčení a pro přijetí vyslovení jména volajícího telefonem. Naopak Parrot ve spolupráci se Symbian Nokií naprosto pohořel (synchronizace telefonního seznamu na desetkrát), nemluvě o naprosto idiotském listování v seznamu a o neustávajícími problémy se spojením nemluvím už vůbec - ale to mohla být chyba jednoho kusu.
Marná by nebyla třebas CK-300, která spolupracuje s aplikací v telefonu, takže lze ovládat přímo telefon čudlíkem od HF, nicméně za ty prachy? Stejně když potřebuju na telefon vidět (při navigování), tak ho dám do držáku. To je věc konkrétního telefonu a osobních preferencí.
Osobně mi pro volání stačí hlasové vytáčení a pro přijetí vyslovení jména volajícího telefonem. Naopak Parrot ve spolupráci se Symbian Nokií naprosto pohořel (synchronizace telefonního seznamu na desetkrát), nemluvě o naprosto idiotském listování v seznamu a o neustávajícími problémy se spojením nemluvím už vůbec - ale to mohla být chyba jednoho kusu.

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, presne jak pises, je to o tom, co od toho ocekavas.
ja mel predtim Motorola Razr V3i a v pohode, ted mam Nokii E51 a neumi sychnronizovat telefonni seznam, musis oznacit vsechny kontakty a poslat je pres BT jako vizitky... Takze nemas v parrotovi stale aktualizovany seznam, ale jenom na vyzadani. Ale to je jedina vytka, nevadi to zas tak moc, hlavne ze nejaky seznam ma.
ja mel predtim Motorola Razr V3i a v pohode, ted mam Nokii E51 a neumi sychnronizovat telefonni seznam, musis oznacit vsechny kontakty a poslat je pres BT jako vizitky... Takze nemas v parrotovi stale aktualizovany seznam, ale jenom na vyzadani. Ale to je jedina vytka, nevadi to zas tak moc, hlavne ze nejaky seznam ma.
- jenikHK
- Moderátor
Ano, přesně - mám E51 a třebas ten telefonní seznam mě fakt štval - kdyby se aspoň dal odeslat najednou, ale to HF nezkouslo, takže jsem to dělal na několikrát... To to tam pak nemusí bejt vůbec a zlatý časy klasických HF sad, který jsou už žel dávno v propadlišti dějin. X různých seznamů mě naprosto irituje. Alespoň že instalace je dneska naprosto triviální a konečně zvládnutelná bez pájky a stříhání. Nemám rád takové zásahy do instalace, jelikož z tohou koukají akorát problémy do budoucna.
A další věc je, že jsem si v telefonu zvyknul hledat v seznamu tak, že třebas Novák najdu tak, že navolím N, pak O a pak už dolistuju.
Jenže to s Parrotem nešlo, vybral jsem N, pak O a telefonní seznam vyfiltroval jména začínající na O.
A další věc je, že jsem si v telefonu zvyknul hledat v seznamu tak, že třebas Novák najdu tak, že navolím N, pak O a pak už dolistuju.
Jenže to s Parrotem nešlo, vybral jsem N, pak O a telefonní seznam vyfiltroval jména začínající na O.

-
- Nováček
Ja prvni jak jsme slysel cenu tak jsme si rikal ze si vezmu bez displeje,ale prodejce(znamy)rikal ,ze kdyz uz to kupuju at s diplejem pak to mas naprd kdyz musis porad sahat na telefon kdyz ti nekdo vola.Tak sednu do auta a ani mobil nehledam protoze ho nepotrebuju.Coz je vyhodajenikHK píše:Jsem možná divnej, ale displej navíc se mi jednak nelíbí a jednak skoro jako by říkal "šlohněte mě" - jelikož mi "vybrali" auto jen kvůli zatažené roletce kufru - v autě nebylo NIC, tak nakonec z toho bylo jen roztřískané sklo, ale střepy lovím z auta doteď.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- jenikHK
- Moderátor
Blbost, když mi někdo volá, tak žádnej čudlík na telefonu k ničemu nepotřebuju. Stačí ovládací čudlík HF sady. Kdo volá lze poznat podle přiřazeného tónu a vyslovení jména telefonem (pokud je uložené
, což funguje skvěle.
Jen jestli zase někdo nechtěl prodat sadu s displejem, z který má větší vejvar.
Samozřejmě naprosto jiná je situace při aktivním vytáčení čísel, listování v seznamu a pod... Nejsem nikterak aktivně volající, vystačím si s čísly, které by se daly spočíst na prstech jedné ruky.
Ale jak říkám, proti gustu... Jen jsem alergický na to, když se mi někdo snaží vpasovat něco, co nepotřebubu, samozřejmě za adekvátní peníz.

Jen jestli zase někdo nechtěl prodat sadu s displejem, z který má větší vejvar.
Samozřejmě naprosto jiná je situace při aktivním vytáčení čísel, listování v seznamu a pod... Nejsem nikterak aktivně volající, vystačím si s čísly, které by se daly spočíst na prstech jedné ruky.
Ale jak říkám, proti gustu... Jen jsem alergický na to, když se mi někdo snaží vpasovat něco, co nepotřebubu, samozřejmě za adekvátní peníz.

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jasne, jen je potreba objektivne zhodnotit vsechny aspekty daneho reseni, nejenom napsat, ze je to superjenikHK píše:...Ale jak říkám, proti gustu... Jen jsem alergický na to, když se mi někdo snaží vpasovat něco, co nepotřebubu, samozřejmě za adekvátní peníz.

-
- Nováček

Jsem spokojeny s displejem.

- jenikHK
- Moderátor

ale ano, panstvo, jenže tohle prostě objektivně soudit nelze - každý máme naprosto odlišné představy jak by to mělo fungovat. Takže naprosto subjektivně říkám - SUPER

- Chobby
- Junior
Přidám svou trošku do mlýna
:
1.) Parrota máme ve služebních autech a nic proti němu nemám (mám teda klasický telefon...), funguje tak jak potřebuju, ale...
2.) ve svém mám handsfree bez display a vůbec mi nechybí, dispaly a ovládání hovorů je přes telefon, který mám v držáku - a dělám to tak i při použití parrota v práci, protože ovládání hovorů telefonem je pro mě pohodlnější oproti parrotu...
Ale jak už bylo řečeno dřív - 100 lidí = 100 názorů

1.) Parrota máme ve služebních autech a nic proti němu nemám (mám teda klasický telefon...), funguje tak jak potřebuju, ale...
2.) ve svém mám handsfree bez display a vůbec mi nechybí, dispaly a ovládání hovorů je přes telefon, který mám v držáku - a dělám to tak i při použití parrota v práci, protože ovládání hovorů telefonem je pro mě pohodlnější oproti parrotu...
Ale jak už bylo řečeno dřív - 100 lidí = 100 názorů

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, uzavrel bych to tak, ze nekdo chce vyuzit moznosti mit telefon nekde, nesahat na neho a vsechno delat z HF sady (Parrot CK3100) a nekomu staci mit HF sadu pouze na "mluveni" (Parrot bez displeje - nevim ted z hlavy ten presny typ) 

- tPiko
- .
- Kontaktovat uživatele:
Uz pri kupe FoFa som mal namontovane handsfree od Siemensu. To mi bolo nanic, tak som to vymenil za Nokiu. Povodne rozvody som nechal (mikrofon, reproduktor, atd), vymenil som drziak telefonu a ten box kam sa to vsetko pozapaja. Problem je v tom, ze ked chcem, aby ma niekto komu volam aspon trochu pocul, tak sa musim uplne "prilepit" k mikrofonu a hucat do toho jak blazon. To mi teda nepride moc prakticke
Kde udelali soudruzi z NDR (myslim tym seba
) chybu? Zeby bolo treba vymenit aj mikrofon? Radsej sa spytam lebo sa mi nechce rozoberat calunenie a potom este zistim, ze v mikrofone chyba nebola...

Kde udelali soudruzi z NDR (myslim tym seba