Zatékání do vozu
-
- Test driver
Re: Zatékání do vozu
Nejakou dobrou lepici paskou. A tece urcite tama? A nemas ucpane ty dirky ve dverich, kteryma to ma vytekat?
Ford Focus 2005 2,0 TDCi
-
- Zkušený
Teče tama. V noci pršelo a zase mokro. Ráno jsme rozdělal ty dveře a voda mi stékala tou dírkou. I po zmáčknutí to tama teklo, ale ve dveřích nešplouchá.
Ex ST220 model 2004
-
- Test driver
-
- Nováček
Tak jsem zjistil, že mě taky zatéká do auto do kufru auto mám teprve měsíc, tak mě to celkem naštvalo. Prvně jsem si myslel že tam zatéká přes pravé zadní světlo, tak jsem ho vydělal očistil těsnění, které bylo v pořádku, očistil stykové plochy a namontoval zpět. Bohužel druhý den byla voda zpátky. Zjišťoval jsem odkud teče a přišel jsem na to, že úplně ze zadu kde je nejvyšší místo karoserie, zvenku tam není vidět ani miniaturní poškození laku, prostě nic. Nakonec jsem zjistil, že voda teče miniaturním žlábkem až od někud zepředu, ale bůh ví odkud, protože tam už je karoserie uvnitř vyplněná montážní pěnou či co to je... Bohužel netuším odkud tam ta voda může téci. A nevím, jestli tam zatéká, jen když je auto trošku na šikmo nebo i na rovině, protože když jsem byl na dovolená tak auto stálo na rovině a to byly pořádný bouřky a nic, bylo tam sucho. U baráku stojí auto trošku našikmo a stačí malý deštíček a už tam teče. http://img180.imageshack.us/gal.php?g=dscf5361.jpg
Na čtvrtém obrázku je vidět ten výstupek po kterém teče voda, ten žlábek směřuje až dozadu do té/nebo k té pěně, není to moc dobře vidět. Nevím odkud by tam ta voda mohla téci.
Mondeo 2003 1.8 92kW Liftback Ghia
Na čtvrtém obrázku je vidět ten výstupek po kterém teče voda, ten žlábek směřuje až dozadu do té/nebo k té pěně, není to moc dobře vidět. Nevím odkud by tam ta voda mohla téci.
Mondeo 2003 1.8 92kW Liftback Ghia
-
ahoj všem,jsem tu nový a požádám Vás o radu:
mám mondeo 99 kombi a poslední dobou je po dešti u řidiče potopa, zkusíte poradit,kde je chyba? dík L.
mám mondeo 99 kombi a poslední dobou je po dešti u řidiče potopa, zkusíte poradit,kde je chyba? dík L.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
V kterých místech?Nejde to přes pylovej filtr?Nemáš ucpaný odtokový kanálky pod oknem nějakým listím atd.?
- ZonixX
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
pylovej filtr je na druhe strane, to by mel mokro u spolujezdce... libor hh: vytrhni si plast z A sloupku, je nacvaklej na nekolika plastovych svorkach, ty by meli vydrzet.. pod nim je hadicka odtoku ze stresniho okna a zaroven spara kolem celniho skla.. tam bych zacal..
Fiesta ST180 '16 Stage 4
Honda Civic FK2 '10
ex: Honda Civic EP2 '02, Nissan 350Z '06, Ford Ka '01, Mondeo ST200
Honda Civic FK2 '10
- ginno
- Nováček
ahoj, projel jsme cele forum, ale zatim jsem odpoved na muj problem nenasel, respektive vyzkousel jsem doporucene a bez vysledku.
K veci: zateka mi do kufru (model 2009), po vytrvalem desti se soustredi mnozstvi kapek zevnitr na plastu (ten s otvory smerem dolu) na leve spodni strane a pote otvory stekaji do prostoru kufru. Viz foto.
Mel jsme to u Fordu v servisu, klasika - strikali na to hadici a samozrejme nic, zkontrolovali tesneni vsude mozne a vysledek nulovy.
Nejspis dovnitr zateka pri deletrvajicim desti, neni to zadna tragedie, par kapek a curky, ktery se postupne vsakujou. Nerad bych se ale dockal typickeho brouzdaliste jako drive ve felicii. Bohuzel se to zhorsuje.
Poradte, diky
K veci: zateka mi do kufru (model 2009), po vytrvalem desti se soustredi mnozstvi kapek zevnitr na plastu (ten s otvory smerem dolu) na leve spodni strane a pote otvory stekaji do prostoru kufru. Viz foto.
Mel jsme to u Fordu v servisu, klasika - strikali na to hadici a samozrejme nic, zkontrolovali tesneni vsude mozne a vysledek nulovy.
Nejspis dovnitr zateka pri deletrvajicim desti, neni to zadna tragedie, par kapek a curky, ktery se postupne vsakujou. Nerad bych se ale dockal typickeho brouzdaliste jako drive ve felicii. Bohuzel se to zhorsuje.
Poradte, diky
-
- Test driver
Jsi v sekci Mondeo
, že by ve Focus-sekci nic o tom nebylo? zkus pořádně pohledat 

Ford Focus 2005 2,0 TDCi
- ginno
- Nováček
aj, sry, nevsiml jsem si 

- DRAcK
- Nováček
Ahoj, pridavam se, jak nekdo poznamenal, k "vodnikum". Nam ta nase kocicka navlhala v kufru. Pekne postupne. Takovy ten koberecek na dne v kufru. Vlhke byly i ty boky z toho jakoze kobercoidniho matrose. Po case, jak jsem potreboval neco u rezervy, jsem nasel tu spoust. Vozili jsme si totiz s sebou bazen. Fakticky. Rezerva plavala tak asi v 5cm vody. Bylo uzasne videt, co dokaze rez. V kufru mi zarezly kombinacky. Doted jsem je nerozhybal. Ale ze vseho nejlepsi byl ocelovy kartac, jak mu postupne odrezly ocelove chlupy. Furt jsem nemohl prijit na to, odkud do auta tece. Po neustalem maceni auta jsem zjistil, ze voda pronika skrz leve zadni svetlo. Zprachnivelo gumove tesneni a voda se krasne prodirala mezi zarovkami. To blbe tesneni nevydrzi ani deset let, kram jeden. Tak jsem to zapatlal silikonem a ted mame kocicku v suchu 

Ford Mondeo: '99, nočbek (4dv.), Zetec 2.0 96 kW, 130 hřebců, 520 kopyt + 1 za volantem
- ZonixX
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
je pravda, ze ty nase svetla jsou pekne naprd.. ja je musim taky pretesnit, doufam, ze ten silikon neco vydrzi 

Fiesta ST180 '16 Stage 4
Honda Civic FK2 '10
Honda Civic FK2 '10