Dále když prohodím Can + a Can - co se stane? zarazilo mě že na svazku od BT jsem měl na 14 šedý drát a připojoval sem ho na can + a tam je modrý. A na 15 modrý a píchal jsem ho do rádia na can- kde je šedý. Vždy je modrý + a šedý - ne? tak jestli to není na plánku přehozené. ale volá to, display mezi budíkama píše phone, ale co mi nejde je páčka blinkrů smax/mondeo IV kde jsou tlačítka sluchátek telefonu a voice a to bohužel ani jedno nefunguje, nevím proč. Voice asi vim, je to modul pro focusecmaxe tak nemá sw pro smax,mondeo ale voice nechci jen telefon, tak jestli nemám prohozené dráty can+ a can- ale to je asi blbost. Nebo jestli je to tím že BT modul mám 4m5t jako by focus/cmax. a ten neumí páčku blinkrů,

děkuji
je zajímavé že cmax Ghia z Něměcka měl připavenou kabeláž na vše, kamarád má Ghiu z Madarska a tam už je prd. A to samé u smaxe je to české Titanium a je tam prd. Německý by stopro mělo vše aspon připravené. jooo furt jsme východ evropy.
Pokládání a zvedání telefonu mi jde pouze na Sony pofl rádiu. Ale ta páčka mě štve. Nebo to je že mám bt modul z focuse, Sony rádio z Kugy a páčku z mondea IV? by mohl být problém?:-)