napiš soukromou zprávu Fofincezewl píše:Mam nejakou moznost jeste sehnat klubovy tricko?

Ja bych proste chtel tricko. Nevim ted ceny Fofinky ani Taspy. Vim akorat, jak vypadalo tricko od Fofinky... Muzete mi tu prosim aspon ramcove napsat ceny a fotky pripadne, abych se mohl rozhodnout? DekujuFofinka píše:Omlouvám se všem kdo má zájem o tričko před Damonem jsem navrhla,že bych šla ještě do další objednávky,ale mám strach co na to Vy -na ceny taspy by je měla mít levnější a větší výběr.
Je to na vás.
tak co se týče ceny tiček od fofinky, které mají členové tohodle fóra, tak byla ( a snad i pořád je ) 320,- + cca 40,- poštovné.zewl píše:Ja bych proste chtel tricko. Nevim ted ceny Fofinky ani Taspy. Vim akorat, jak vypadalo tricko od Fofinky... Muzete mi tu prosim aspon ramcove napsat ceny a fotky pripadne, abych se mohl rozhodnout? DekujuFofinka píše:Omlouvám se všem kdo má zájem o tričko před Damonem jsem navrhla,že bych šla ještě do další objednávky,ale mám strach co na to Vy -na ceny taspy by je měla mít levnější a větší výběr.
Je to na vás.
v podstate cenu jsem tusil, trika od Fofinky jsem videl na Krivce, ale nic jineho. Proto jsem psal, aby se objevila i Taspy se svou trochou do mlynaSkubi píše:tak co se týče ceny tiček od fofinky, které mají členové tohodle fóra, tak byla ( a snad i pořád je ) 320,- + cca 40,- poštovné.![]()
provedení najdeš na fotkách s různých srazů ( buď jsou čistě bílá nebo s modrými rukávy )![]()
ale nejlépe bude, když zkontaktuješ damona nebo fofinku
p.s. zhruba na prvnich 10 stranách jsem našel cenu i č. účtu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host