Pokud by jste měl někdo zájem, tak jsem se byl podívat na tuhle ST170
https://www.sportovnivozy.cz/88244-ford ... t170-kolin .
Řekl bych, že motor a převodovka ve výborným stavu, auto jezdilo spíš dálky, nebyla to žádná víkendová hračka. První majitel z německa, servisováno pouze v jednom autorizovaném sevisu. Záruční opravy mi vyčetl peris a já jsem je tak nějak hrubě přeložil, takže vám to můžu poslat. Na záruku se dělala hlavně koroze, takže v podstatě celý auto bylo postupně stříkaný kromě kapoty a střechy.
V současnosti je na autě silnější koroze na spodní hraně PZ dvěří, ale zatím jen zevnitř, potom lehce spodní hrana LP dvěří a minimální pupínky kolem LP kliky a zámku 5. dveří, něco málo i v motorovým prostoru, a v interiéru povrchově kolem ukotvení zadních pásů.
Motor je suchý, vypadá to, že lehce kape voda z domku termostatu, ale to není neobvyklý. Něco klepe/rezonuje kolem 1800 ot. v prostoru sání, zní to jako vířivé klapky, ale ty ST170 nemá. Žáruplech na výfuku není 100% pevný, ale nerezonuje, kolem katu nejspíš chybí, ale nevím přesně jak tam má být.
Spojka zabírá dobře, pedál pocitově ok, dvouhmota nedělá žádný zvuky, takže taky v pohodě. Řazení přesný, bez vůle, příjemně tuhý jak má u getragu být.
Brzdy vzhledem k tomu že to dlouho stálo jsou orezlý a přibržďujou, ale to by se mělo obrzdit, jinak jsou brzdy ok, abs funguje.
Interiér vzheldem k nájezdu nádhernej, minimální známky opotřebení. Jediný nedostatek v interiéru je vysunutá osa nastavení sklonu řidičova opěradla, která jde ztuha otáčet, ale to by se mělo dát lehce dohromady.
Topení topí, ale nespíná klima kompresor - možná jen málo chladiva. Jinak ale automatická klima funguje. Zbytek funguje jak má.
Mám pár dalších poznatků, ale už to nebudu psát sem ať to není zbytečně dlouhý, takže pokud někdo chcete další podrobnosti, tak napište SZ, já vám zbytek napíšu a dám kontakt na majitele.