- Včera jsem se objednal do autoservisu na změření geometrie 3D za 350,-Kč + seřízení sbíhavosti předních kol s doplatkem cca pár korun dle vyjádření manažerky - když máte kuláče nové.

- Dnes jsem tam přijel, o 20min dříve - jsem dochvilný.

Technik: Co si přejete

Já: Jsem objednán na geometrii v 13:30h

Technik: Jste obj. na zjištění stavu geometrie za 350,- seřízení stojí 900,-
Já: Včera jsem se s paní domlouval, že bych potřeboval přední sbíhavost, ale mluvila jinak než Vy
Technik: Je potřeba to seřídit celý né jen předek

Já: Se zadní nápravou nehnete a nesjíždí se mě, předek je celej novej, odklony jsou dané a jediné co je třeba, tak sbíhavost...kuláče jsou nové tak je to otázka chvíle

Technik: Nebudete nám říkat jak máme dělat geometrii

Já: Nestojím o to, aby jste mě utrhly excentr a já zítra nejel kam potřebuji (Brno). Je problém udělat jen tu sbíhavost?
Technik: Ne není, za těch 900,-
Já: Ok po telefonu jiná cena než teď, takové jednání ne.
Technik: Počkejte, tak za 800,- bez lístku?
Já: Počkejte, geometrii načtete za 350,- za 5minut (tím se chlubí na netu) a za pohnutí dvěma trubkama (kuláč řízení) chcete dalších 450,-?!
Manažerka: Tak si to 3D zařízení kupte, když jste tak chytrej.
Já: Vy jste chytrá teď, ale včera do telefonu jste byla slušná (cena i domluva).
Technik: Berete to? Zjištění geo a seřízení sbíhavosti za 800,- bez?
Já: Po 15sec. přemýšlení, ano beru, budu sedět v autě na dvoře.
Celý dialog netrval déle než 1-3min.
Sedím v autě, čekám přes 25min. Přijde za mnou bubák-mechanik (špinavý hadry/nálada) a
říká: na co čekáte? Na geometrii, vy jste objednán? Ano jsem

Odešel... pak ještě párkrát vyšel z vrat a koukal na mě nakonec sed tak jak byl (černej) do nové X5 a jel na dílnu. To bych do svého auta nepustil

Nastartoval jsem a odjel raději volit...