Ahoj, bylo by prosím možné, zaslat více info? Děkuju moc!!JBGX píše:http://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/ ... oFrom=list
Byl jsem se na to podívat. Je lakovaná haubna, 5. dveře a zřejmě oba nárazníky (ty jsem nemohl proměřit), ostatní věci včetně střechy a všech sloupků jsou v originálním laku. Všechna okna mají správný rok výroby. Uvnitř je to pěkně zachované (vyjma levé stran ysedáku řidiče, který je mírně rozsezený) a i kilometry i rok výroby zřejmě sedí.
Oleje i chladicí kapaliny bylo minimum. Měrka od oleje byla solidně přirezlá, takže jsem musel hodně zabrat, aby šla vytáhnout. Auto tedy dost dlouho někde stálo, nebo se o něj nekdo mizerně staral.
Spodek jsem neviděl.
Problémem ovšem je pískající turbo (dost zřetelně), nefungující ESP (bazarník se dušoval, že to začalo dělat po umytí v myččce a že to opraví) a mléčný šlem na vnitřní straně víčka od oleje. Udělal se tam poté, co to stálo nastartované, pak jsem to utřel a jeli jsme na prohlídku, byl tam znovu. Sice ne v nějakém velkém množství, ale riskovat to raději nebudu.
Fodrzóna háže toto:Ve výpisu z Cebie je záznamů ještě více. Pokud bude mít někdo zájem, tak mohu poslat komplet.Kód: Vybrat vše
diagnosticke zaznamy - stav km: 11-12-2009...32.291 km 01-10-2009...30.441 km zarucne opravy - stav km: 15-MAR-2010...32.290 km 01-OCT-2009...30.439 km
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů