Tak nemysliemve píše:Myslel jsem to s Mountune MP350, najeto 15 tis. km, které se už někdo asi rok pokouší prodat za 679 tis. Kč. U toho z Autovoko byla cena ještě více méně OK. Že se prodalo do zahraničí mě nepřekvapuje, bylo to nejlevnější RS na mobile.de.crazyape píše:Jestli řešíš to zelené z Autovoko tak to je už dávno prodané, ještě za víc a přes hranice. Tady to přišlo všem drahé, venku měl 3 zájemce....emve píše:kteří už skoro rok (zelené) drží stejnou cenu. Přes 500 tis. Kč je na českém trhu RS II imho neprodejné.
Každý se ohání cenama v Německu, ale za to může uměle oslabovaná koruna ze strany ČNB, jak již to tak bývá, jedná se inzerované, nikoliv realizované ceny a je to trh skutečně trochu jiný. U nás jsou nové hot-hatche (Cupra, Golf R, OPC) často výrazně levnější, než v Německu. Ojetý, 6-letý Focus RS v sebelepším stavu je za 600+ u nás imho neprodejný. Takové auto si obvykle nekupuje spotřebitel, ale podnikající osoba s nárokem na odpočet DPH a ta si za 700 bez DPH může sehnat úplně nový Golf R, který všichni vychvalují do nebes.

Mountune 350 prodávám já a vím na kolik vyšla ta úprava a co v tom autě je a v jakém je stavu. Navíc na prodej nespěchám a nějakému zoufalci co shání nejlevnější ereso a jeho první otázka je jaká je sleva to auto ani prodat nechci.