Ale to je u 1.6 EB už taková rutina, jak ten olej a filtry

Takhle jsem to nemyslel. S tím vůbec problém nemám.58mirek píše: 29.01.2021 18:32 Tak pokud s tím má někdo problém, že to nedělám doma, tak nechci řešit likvidaci oleje a vůbec vše, co se servisu týká.
Poslední návštěva byla výměna motorového, vzduchového a kabinového filtru, výměna motorového oleje, kontrola brzd, výměna brzdové kapaliny a ještě pár drobností. Doufám, že jsem uspokojil zvědavost, co se v servisu asi dělá. Zkrátka rohlíky se tam nekupují.![]()
Ale to je pravidelný servis jednou za rok. Zkrátka se to tak posledně sešlo, ale řešil jsem i jiné problémy při ročním servisu. Pokud se něco vyskytne a není to problém v provozování auta, tak to nechávám na roční servis. Vždy se na tom domluvím dopředu s technikem v servisu. Například jsem měl popraskané plastové držáky v zadních sedácích, od novoty, a nechtěli mi to v jiném servisu vyměnit, že není samostatný díl na výměnu a muselo by se to vyměnit s celým sedákem a importér to údajně nepovolil, neboť jsem si toho nevšiml při přebírání auta. U Focusu díl samostatný nebyl, ale u C-Maxu ano a je identický. Nevěděl to importér, ani předchozí servis. Myslím, že jsem to tady někde dával. Také se mi zasekával chránič hran dveří.Hoffis píše: 29.01.2021 19:02 Takhle jsem to nemyslel. S tím vůbec problém nemám.
Poukazuji pouze na to, že když řekneš pravidelný servis, tak se s autem prakticky nic nedělá, až na tu výměnu oleje...
Olej odvezes na sberny dvur, to je to nejmenší. Ale chapu, ze se s tim lidi nechtějí s.at. Me to treba bavi a je to prima dopoledne58mirek píše: 29.01.2021 18:32 Tak pokud s tím má někdo problém, že to nedělám doma, tak nechci řešit likvidaci oleje a vůbec vše, co se servisu týká.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti