Ve fordu Malý a Velký v ostravě mi nakodovali za 630kč. Návod na to asi není, protože nakodování se provádí přes diagnostiku..._eXplorer_ píše:Ahoj mám nový sklopný klíč (originál) za 900,- z ebay a výbrus stál 200,- (Praha Zličín) ale mám problém s nakódováním na imobilizér. Funguje mi otevýrání dveří, ale ne startování, mám návod na přidání klíčku pomocí 2 starých klíčů, ale to nefunguje, to jde jen s FF1, v okolí Kladna je šikovný servis AutoDrát ale tam se jim to nepovedlo, protože nevím kód vozu a u Charouze jsem objednán na kódování a chtějí za to 1100,- což se mi zdá dost nezná někdo levnější variantu? Díky T.
To mi bylo řečeno, možná je více způsobů, co já vímRadekjo píše:to teda čumím. Přes co? A na co jsou čtečky. No Ti nevím ale v Tescu mi klíč nakódoval ani k tomu nepotřeboval auto.
Dneska jsem se tam byl podivat. Na prodejne klic nemeli, pry se specializuji hlavne na VW, ale je mozne ho objednat. Vybourseni neni problem, podle puvodniho klice. Nakodovani Fordu vsak nezvladnou..Radekjo píše:Gasta a Coupek
To bych taky rád věděl. Pokud nastartuješ bez problémů tak nevidím důvod výměny.Anndy píše:Co ti hrka v tom kluci?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů