U loketky není žádná extrémní velikost jako třeba u sedadel nebo pásů. Kup si sadu Torxů (stačí třeba ta nejlevnější) - bude se dřív nebo později hodit
Tak to šlo i bez Torxu, Super návod... jen sem koukal, jak je tam málo místa na odložení nějakých věcí Možná si ji pár měsíců nechám a když najdu nějakou hezkou po FL, tak ji tam šoupnu
no ja som zohnal celu opierku po FL a potrebujem pred FL ale nemam k nej ten pliesok na uchytenie a tie bocne male plasty ,a co je asi najhorsie tak nemam k radiacej pake tu kozenu blbost tak neviem ci sa mam aj do toho pustat alebo si mam este zohnat zbitok veci a az potom ..
no tie plasty a ten pliesok na uchytenie este tam kde som to zohnal budu mat toho sa nebojim ale mam taky dojem ze mne sa ta po FL nebude dat umiestnit lebo mam na spodu taky hruby plast a tam by som potreboval taky tensi ,pre mna asi bude treba zohnat tu pred FL ... ak by niekto vedel o nejakej na vymenu tak sa dohodneme ... lebo ja mam 2005 a ta opierka je s 2008...
takze dnes som doniesol vsetky chybajuce casti ,pliesok na uchytenie (aj ked ten by som si vedel vyrobit.) ale hlavne vsetky plasty . takze ked bude trochu casu pustim sa do toho .. myslimze trochu iny odtien mi vadit nebude ...pre istotu si necham aj tu staru cast ak by som ho niekedy chcel predat tak buduci majitel si bude moc vybrat ...
Nema nekdo fotku kde je nazorne videt kolik je v predFL mista ve vnitr? Mam teoreticky moznost, pokud teda prodam Armstera koupit tu predFL, ale s tim mistem jsem nejaky nerozhodny preci jen do armstra se vleze spousta veci
Naposledy upravil(a) tommula dne 28.05.2014 19:38, celkem upraveno 1 x.
Naše -Tommulovo- přibližovadlo FF3 RedCa
Naše rodinné stříbrné přibližovadlo FF 2 1,6 Kombi - prodáno