Ford rádio 6000CD
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ford rádio 6000CD
bych řekl že by to mělo přijít doprostřed mezi ty dva konektory co tam máš zapojený
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
řííkám to dobře, koukni na přílohu, ovládání je zapojený v prostředním konektoru
http://www.fordfocus.hostuju.cz/downloa ... 0radia.pdf
http://www.fordfocus.hostuju.cz/downloa ... 0radia.pdf
- adrub
- Nováček
Doprostřed určitě, ale určitě nemáš rádio, které tam je z výroby. Máš tam teď totiž rádio, které nemá v sobě integrované handsfree a právě ten konektor od ovládání pod volantem máš společný jak pro ovládání pod volantem, tak pro kabely od handsfree k telenonu ( držáku. Máš několik variant jak to vyřešit. Buď nový kabel k ovládání podvolantem s s tím menším konektorem. Nebo jiné rádio a nebo poslední věc, že si sám doma nějak předěláš ten stávající konektor 

Ford Focus, 1,8 TDDI, r.v. 2004, 55 kW
Ford Mondeo, 2,0, TDCi, r.v.2008, 107 kW
Ford Mondeo, 2,0, TDCi, r.v.2008, 107 kW
- acoLaco
- Nováček
Telefon?! Nevíte někdo jak co nejefektivněji (nejlevněji) připojit telefon k tomuto autorádiu (pokud možno přes modrýho)? Vytáčí mě na tom autorádiu, že tam jsou takové ty 2 pěkné symboly. 1 na přijmutí hovoru a druhý na odmítnutí hovoru. Blueta tam nemám, 10tis se mi za to dávat nechtělo, tak se chci zeptat, zda existuje nějaké ideální řešení? Nějakej adaptér blueta, který by se připojil k autorádiu, nebo tak něco.... Dík.
-
- Test driver
ja som nedavno instaloval bluetooth handsfree na 6006 origo zo sony, ktore bolo v Cmaxe, je to parada a nič komfortnejšie si už nedokažem predstavit
- acoLaco
- Nováček
A můžeš napsat nějaký odkaz kde jsi to sehnal, jak to šlo instalovat (obtížnost) a hlavně cenu? Jde ti to přijmout (nevím jestli je na 6006) tím zeleným tlačítkem na rádiu? Dík.chmelko píše:ja som nedavno instaloval bluetooth handsfree na 6006 origo zo sony, ktore bolo v Cmaxe, je to parada a nič komfortnejšie si už nedokažem predstavit
P.S.: Fotka by byla také OK
-
- Test driver
handsfree pozostava z modulu, ktory je schovany za radiom, mikrofonom a prijmacim kolečkom čo vidis na foto..
radio s nim nema nič spoločne, pretože ho ovlada ten modul a ak pracuješ s tel, alebo prijmaš hovor tak ti ho stiši a začne vyzvanat v repro.
nerpijmama hovor tlacitkom na radiu ale tlacitkom na tom kolečku kde si este mozes nastavovat hlasitost..telefon možeš mat premna za mna aj v taške, nepotrebujes ho.
milo ma prekvapila citlivost mikrofonu ,za jazdy može spolujazdec v poho komunikovat z volajucim
jo a cena, komplet som zohnal za 1300kc, ale redukcie na radio stali dalsiu 1000
radio s nim nema nič spoločne, pretože ho ovlada ten modul a ak pracuješ s tel, alebo prijmaš hovor tak ti ho stiši a začne vyzvanat v repro.
nerpijmama hovor tlacitkom na radiu ale tlacitkom na tom kolečku kde si este mozes nastavovat hlasitost..telefon možeš mat premna za mna aj v taške, nepotrebujes ho.
milo ma prekvapila citlivost mikrofonu ,za jazdy može spolujazdec v poho komunikovat z volajucim
jo a cena, komplet som zohnal za 1300kc, ale redukcie na radio stali dalsiu 1000

- acoLaco
- Nováček
to: chmelko
To byla rychlost, díky. Mohl bys mi ještě napsat nějaký odkaz kde jsi to sehnal a jaké je obchodní označení (ten modul i tu redukci). Ještě jednou dík.
To byla rychlost, díky. Mohl bys mi ještě napsat nějaký odkaz kde jsi to sehnal a jaké je obchodní označení (ten modul i tu redukci). Ještě jednou dík.
-
- Test driver
no bohužial s tým zhananim bude vačši problem...čo viem tak ak zašrtneš poličko bluetooth handsfree v objednavacom katalogu, stiahnu ta o cca.12tis kč
ja som ho zohnal z jedneho vraku, bola to ghia v plnej palbe...
redukcia bola preto tak draha, pretože som potreboval obojstrannu, jak z isa do ford konektoru, tak presne opačne

ja som ho zohnal z jedneho vraku, bola to ghia v plnej palbe...
redukcia bola preto tak draha, pretože som potreboval obojstrannu, jak z isa do ford konektoru, tak presne opačne
- Chobby
- Junior
2acoLaco: Jen tak mimochodem, co to máš za rádio - 6000CD určitě ne, pokud tam máš tlačítka na přijmutí/ukončení hovoru. Nemá to rádio už "modrého" v sobě integrovaný?
- acoLaco
- Nováček
To si nemyslím. To jsem si určitě nekoupil a pochybuji že by mi to tam v továrně dali navíc zadaraChobby píše:2acoLaco: Jen tak mimochodem, co to máš za rádio - 6000CD určitě ne, pokud tam máš tlačítka na přijmutí/ukončení hovoru. Nemá to rádio už "modrého" v sobě integrovaný?

- Chobby
- Junior
Spíš bych řekl, že to bude Sony, který teď nabízejí a máš pravdu, je to jen příprava (netušil jsem, že máš nové auto
)

- Chobby
- Junior
Nevím, jestli se tím už někdo nezabíval, tak kdyžtak sorry...
Přemýšlím už delší dobu nad tím, jak připojit k 6000CD (pro FoFo I) jiné audio zařízení (třeba MP3 přehrávač), když 6000CD nemá AUX vstup. Napadlo mě rozhraní pro CD changer - tam je AUX vstup, akorát je problem, jak vnutit rádiu info, že je "připojený" changer aby se rádio přeplo na tento vstup (changeru)
A jen tak mimo - nevíte někdo, kdo vyráběl rádia (6000CD) pro FoFo I - jen zvědavost

Přemýšlím už delší dobu nad tím, jak připojit k 6000CD (pro FoFo I) jiné audio zařízení (třeba MP3 přehrávač), když 6000CD nemá AUX vstup. Napadlo mě rozhraní pro CD changer - tam je AUX vstup, akorát je problem, jak vnutit rádiu info, že je "připojený" changer aby se rádio přeplo na tento vstup (changeru)

A jen tak mimo - nevíte někdo, kdo vyráběl rádia (6000CD) pro FoFo I - jen zvědavost

-
- Test driver
riešilo a visteon 

- Chobby
- Junior
Díky a du hledat