bílé blinkry
-
- Test driver
Je pravda,ze autam v USA blikaju zadne smerovky na cerveno....Taketo svetla sa vsak v EU pouzivat nesmu.Ak si aj niekto individualne dovezie auto z USA,musi si dat kvoli STK svetla vymenit za Europske.jimi-m píše:kdyz jsem tak prochazel web, vsiml jsem si ze americke verze Focusu nemaji v zadnich svetlech oranzovy blinkr, protoze vlastne blikaji cervenym obrysovym svetlem. Dole misto blinkru maji tedy umistene asi zpetne svetlo...
Tohle by se asi dalo namontovat na Focuse EU, co? pochybuju, ze by meli nejake rozdily i upevnovacich bodech...
Ja som to vyriesil prelepenim oranzoveho blinkra,hnedou foliou.Efekt je dobry/pozri sa do galerie Zirafakov focusik/ a blika to na oranzovo,takze POLICE,no problem....
- jimi-m
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- jimi-m
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
asi mne nechapete
myslim, kdybych vymenil plastovy kryt zadnich svetel za ty z americke verze, jako to ma focus na obrazku (v miste blinkru u EU verze ma tenhle bile "sklo") a dal tam oranzove zarovky, tak to preci bude fungovat, ne? samozrejme, ze bych nemenil elektroinstalaci za US....aby mi blikaly obrysovky, to preci nechci
http://images.autobytel.com/view/aic/FO ... ss75_x.jpg
tuningu zdar

myslim, kdybych vymenil plastovy kryt zadnich svetel za ty z americke verze, jako to ma focus na obrazku (v miste blinkru u EU verze ma tenhle bile "sklo") a dal tam oranzove zarovky, tak to preci bude fungovat, ne? samozrejme, ze bych nemenil elektroinstalaci za US....aby mi blikaly obrysovky, to preci nechci

http://images.autobytel.com/view/aic/FO ... ss75_x.jpg
tuningu zdar
- jimi-m
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jasne, o tom, jestli je tohle auto zrovna americka verze se da dohadovat....
....ale soude podle toho, ze nema v narazniku ani mlhovku a ani zpetne svetlo, pravdepodobne to ma integrovane v hornich svitilnach....a moc mista tam na dalsi zarovky neni, takze pres ta spodni bila skla budou pravdepodobne svitit zpetne svetlomety....
taky jsem si vsiml ze ma v narazniku az moc povedomy plastovy "pruh" ktery je znamy take z predniho narazniku prave americkych verzi.....
jestli se mylim, tak mne opravte..................nemuzu tohle nekdo rozseknout? nema nekdo pritazeneho focuse u US?

taky jsem si vsiml ze ma v narazniku az moc povedomy plastovy "pruh" ktery je znamy take z predniho narazniku prave americkych verzi.....
jestli se mylim, tak mne opravte..................nemuzu tohle nekdo rozseknout? nema nekdo pritazeneho focuse u US?

- jimi-m
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- bayboy
- Nováček
- stan
- Junior
nielen na autodoplnkach, ja ich mam od Fokiho DEPO a taktiez patky boli na piatej hodine, musel som jednu zbrusit aby som to tam dostal
, btw: cena za predne DEPO-a zrejme sla hore pretoze sa tu pisalo 1000Kc (aj mailom Fokim potvrdene )za predne depo a foki mi ich poslal za 1178,-Kc
+ postovne , inac ziadny zazrak vo vypracovani, chvalim ze aspon na nalepke bolo napisane ze si ich mam po obvode utesnit transparentnym silikonom (made in Taiwan) ale aspon z dialky to vyzera dobre 

ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
- majky
- Nováček
Od včerejška se taky můžu řadit mezi bílé blinkry....Včera jsem je na poště vyzvedla a už jsou na fofíkovi a jak mu sluší
Máme ten první typ, nechala jsem si od Vás poradit a je to fakt pěkné...
A další pokračování bude - zadní světla, ale až vybydou love
Ješte si ale musím pořádně pročíst vaše připomínky a rady, jaké mám správně pořídit. No asi to i okouknu na srazu v Práglu.

Máme ten první typ, nechala jsem si od Vás poradit a je to fakt pěkné...
A další pokračování bude - zadní světla, ale až vybydou love

Ješte si ale musím pořádně pročíst vaše připomínky a rady, jaké mám správně pořídit. No asi to i okouknu na srazu v Práglu.