Vím že v manuálu je na dvojku 96km/h. Opravdu jsem to vytočil na dvojku na 120, otáčky byly myslím kolem 6500. Nevím proč mi nefunguje omezovač, jak tu většina píše. Nechci se tím nějak chlubit, protože vím že na tom není nic k chlubení

A proč by houpal??? Já mám v manualu k Mitsubishi Cordia 1.8T 100KW taky max. rychlost 198km/h a jel jsem s ní přes 230km/h.Stenly píše:Tu trojku a 150 ti věřím, ale na 2-ku 120 - to nás trochu houpešmaras píše:taky souhlasím, že se jedná o huntování. Já to taky zkoušel a opravdu jsem udělal na dvojku 120km/h a na tu trojku 150km/h. 1,6 LPGDany píše:Dnes jsem zkoušel protočit tu trojku co to dá a musím říct, že těch 150 je fakt nesmysl. Jel jsem cca 130 - max. 135 a auto už škemralo. Těch 150 je fakt nářez a souhlasím s tím, že už se jedná o huntování.- viz manuál strana 194
. Jinak souhlasím, že se motor musí alespoń občas trochu protočit jinak zleniví
.
Tak dneska jsem zkusil trochu roztáhnout trojku , a na 6000 ot. dala nejakej ten milimetrik za 140 km/h , pak už sem přeřazoval , tak myslim ze tech 150 jde v poho na trojkuneodees píše:Mam 1,8 benzin. A parkrat jsem to zkousel, na trojku to na nejakych 5200 ot/min udela 120 km/hod plus minus 10. U 1,6 to bude urcite min.
To by souhlasilo, trend má kratší diferák.sasa01 píše:Tak dneska jsem zkusil trochu roztáhnout trojku , a na 6000 ot. dala nejakej ten milimetrik za 140 km/h , pak už sem přeřazoval , tak myslim ze tech 150 jde v poho na trojkuneodees píše:Mam 1,8 benzin. A parkrat jsem to zkousel, na trojku to na nejakych 5200 ot/min udela 120 km/hod plus minus 10. U 1,6 to bude urcite min.
No asi máš pravdu...je to možný....v dobšě kdy jsem jezdil já s timhle autem jsem ještě GPS neměl, ale je to dobrej nápad....hned jak ho tátovi čtípnu, tak ho proženu i s GPSkou!!!chmelko píše:Jozkoblack:co tak poznam tachometry, tak si zober GPS a skus to este raz Pocitam, ze ked ti to ukazovalo 230km/h tak si siel tak max.210-215km/h..
Vím že v manuálu je na dvojku 96km/h. Opravdu jsem to vytočil na dvojku na 120, otáčky byly myslím kolem 6500. Nevím proč mi nefunguje omezovač, jak tu většina píše. Nechci se tím nějak chlubit, protože vím že na tom není nic k chlubenímaras píše:Tu trojku a 150 ti věřím, ale na 2-ku 120 - to nás trochu houpeš- viz manuál strana 194
. Jinak souhlasím, že se motor musí alespoń občas trochu protočit jinak zleniví
.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti