Tak bych měl pro vás menší report ze včerejších motokár. Byl to pro mě celkem masakr.
Zkráceně:
3 bouračky, jedna modřina a několik naraženin, rozbitá motokára -> konec mojí jízdy po necelých 5 minutách.
A teď prodloužená verze:
Motokára se chovala nějak divně, přišlo mi, že nějak moc ulítává. Hned ve druhým kole jsem v jedné zatáčce po rovince vylítl a celkem rychle narazil bokem do pneumatik (z toho ta modřina a naraženiny). O pár kol později mi to zas ulítlo v klopence a narazil jsem opět podobně bokem, tentokrát v menší rychlosti. No a ještě o pár kol později mi uletěla prdel v jedné rychlé zatáčce, kde na vnější straně je (podle mě dost nelogicky) vystrčená velká pneumatika, kterou jsem trefil prdelí tak šikovně, že jsem urval kus zadního nárazníku (bylo to celkem pecka), což pro mě vyústilo v konec jízdy po necelých 5 minutách.

Nicméně i přes to, jsem byl nejrychlejší z těch 4 kamarádů, co tam se mnou byli.

(asi kvůli mojí sebevražedně jízdě

)
Co se trati týká, tak je nejspíš kratší, ale hlavně rychlejší...je tam míň zatáček, jsou širší a dá se do nich najíždět větší rychlostí (což asi byl důvod, proč jsem několikrát vyletěl). Klopenka mi nepřijde moc rozumně udělaná, v průběhu se zužuje, takže ještě víc utahuje zatáčku. A na asi dvou místech jsou podle mě nesmyslně vystrčený pneumatiky.
Pro vás to znamená, že na srazu pojedu asi pomaleji a opatrněji (nebo se o tom budu aspoň na začátku snažit), abych dojel celých 10 minut.

Takže budete mít šanci. Jinak prostor před motokárama je fakt velkej, takže se dá klidně posedět i tam. Jak tam vaří nebo tak, jsem neměl možnost vyzkoušet, hned po odježdění jsem jeli pryč.
Když na to tak koukám, tak zas tak menší ten report nebyl.