Kulturistika,fitness,strava atd...
- Marťas
- Test driver
Re: Kulturistika,fitness,strava atd...
Fugas : Nohy kazdopadne taky cvic a je dobre pracovat i s vlastni vahou - kliky, drepy, sed/lehy, hrazda 

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- FUGAS
- Test driver
Raada? Díky za info
Jinak teda myslíte cvičit i nohy? Mě to přijde zbytečný, páč jsem s nima spokojenej, mám zkušenost, že při ujetí prvních 800km v sezóně, už to začíná být znát i na pohled...

Jinak teda myslíte cvičit i nohy? Mě to přijde zbytečný, páč jsem s nima spokojenej, mám zkušenost, že při ujetí prvních 800km v sezóně, už to začíná být znát i na pohled...
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
Fugi: na nohy kasli ak mas kolo apod....pocvic bicepsy a kozy 
kup si jednorucky, na zaciatok postaci...resp. na furt, pokial si chces trosku vyrysovat svaly a nie byt maskotom Michelinu

kup si jednorucky, na zaciatok postaci...resp. na furt, pokial si chces trosku vyrysovat svaly a nie byt maskotom Michelinu

- FUGAS
- Test driver
KUTY: Stejně na to koukám já, nemám ambice se stát nějakým kulturistou, jen chci své postavě dát trochu tvar a hlavně mít pocit že něco pro sebe dělám. Nic víc 

- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ako si vsimam vzdy vsetci sa nieco snazia po novom roku
Co takto aj pocas?
raada : casopisi stale vychadzaju

Co takto aj pocas?
raada : casopisi stale vychadzaju

- FUGAS
- Test driver
Palec4: Konkrétně u mě to nemá s novým rokem nic společného, navíc už jej ani nepovažuju za nový. Prostě loni jsem měl za cíl shodit to vyžrané břicho, což se mi povedlo a letos bych chtěl trochu posílit. Chystám se s tím začít na jaře, teď to nedávám časově...
- Pastovic
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše Marťas určitě dřepy, kliky....kliky jsou na celej vršek. Když začneš 10x3 (nevim jak seš zdatnej) každej den, tak to po týdnu třeba zvyšuj a za 2 měsíce budeš dělat třeba 100x3. Hlavně všechno musíš provádět správnou technikou. Mezi klikama dělej dřepy s nataženýma rukama před sebe (jak v tělocviku na základce). Dělej to pomalu, dokud se nezahřeješ, pak můžeš zkusit i výbušnost a valit co to jde. Udělej si takovej "kruhovej trénink" doma. Já dřív běhával v paneláku i do schodu (po jednom).
FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

- Marťas
- Test driver

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

-
- .
Troska to tu ozivim......Zaujima sa tu niekto o crossfit?.......Mna tam dostali bolave krize kde mi doktorka povedala aby som zacal pilates....Po pozreti narocnych cvikov(v praci by som to aj tak cvicit nemohol) som si kupil kettlebell-ku a snazim sa s nou....Vyborne na chrbat...Od tej doby ma uz krize nebola..
Zacali sme do toho kombinovat crossfit..Zatial uplna radost.Za par minut sa viac odrovnate ako po dlhom treninngu s cinkami...Dnes sme dali tento..Cas som mal 38minut a tento to zmakol za 13
..[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sU5qYSObutU[/youtube]
Zacali sme do toho kombinovat crossfit..Zatial uplna radost.Za par minut sa viac odrovnate ako po dlhom treninngu s cinkami...Dnes sme dali tento..Cas som mal 38minut a tento to zmakol za 13

Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- Sobull
- Zkušený
Začal jsem s nějakým funkčním tréninkem loni napodzim a musím říct, že je to neskutečný. 13 kilo dole a formu mám jako jsem nikdy neměl (ne že by to byl nějakej zázrak, ale fakt už jsem úplně hnil a žil jak čuně, takže pokrok pro mě velkej). Cvičíme to hlavně s vlastní vahou a občas jen pár věcma co si doneseme (malý činky, bloky, lapy...).
Takhle v posilovně to je asi problém ne? To by ji člověk musel mít pro sebe, aby mohl skákat ze stanoviště na stanoviště.
Takhle v posilovně to je asi problém ne? To by ji člověk musel mít pro sebe, aby mohl skákat ze stanoviště na stanoviště.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
-
- .
S kettlebellom cvicim doma...Na skolskom ihrisku je pre nas vsetko ostatne (hrazda,lavicky)co potrebujeme,telocvicnu mozes inprovizovat...Cviky nahradzat,je to neskutocne ako za malu chvilku sa mozes uplne ZDRAVO odrovnat....Tieto cviky sme ale cvicili v posilovni u nas v praci...Ked bude teplejsie tak uz budeme vonku...Crossfit-ovych cvikov je neskutocne vela....
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- Sobull
- Zkušený
Tak tak, každý trénink může být jiný, cviků je nekonečno. A na kondici jsem nic lepšího ještě neviděl. Ale jak koukám na různý videa, vypadá to, že se to cvičí zásadně bez trička 

FFII kombi 2,0TDCI, 2006