Přesněviperk píše:já myslím, že pokud by přišly v poho a jen si je lupnul na auti, tak by to nebylo ono
 Já si všechno musím udělat nebo dodělat sám
  Já si všechno musím udělat nebo dodělat sám   Jinak by z toho člověk neměl radost.
  Jinak by z toho člověk neměl radost.
Přesněviperk píše:já myslím, že pokud by přišly v poho a jen si je lupnul na auti, tak by to nebylo ono
 Já si všechno musím udělat nebo dodělat sám
  Já si všechno musím udělat nebo dodělat sám   Jinak by z toho člověk neměl radost.
  Jinak by z toho člověk neměl radost.

jak puk !!! že by se ty drátky v tom levém někde schovaly?
  jak puk !!! že by se ty drátky v tom levém někde schovaly?

tak todle dokáže nasrat, znam ten pocit
  tak todle dokáže nasrat, znam ten pocit
 !!! V tom L světle ty drátky opravdu nejsou !!! Tak vyhodím konektor, proměřím kde a jak to je v tom pravém a připojím si to sám... už jsem se "bál", že to nebudu muset dodělával a budu muset
  !!! V tom L světle ty drátky opravdu nejsou !!! Tak vyhodím konektor, proměřím kde a jak to je v tom pravém a připojím si to sám... už jsem se "bál", že to nebudu muset dodělával a budu muset   Navíc v tom L světle byla clonka na RHD
 Navíc v tom L světle byla clonka na RHD   Žeby angličan...ale asi ne. Možná proto to měl borec jenom týden na autě. Nepřehodil si clonnku, nenapojil motorek a tak je nechtěl. Ale dostaly to zlaté české ručičky a bude
  Žeby angličan...ale asi ne. Možná proto to měl borec jenom týden na autě. Nepřehodil si clonnku, nenapojil motorek a tak je nechtěl. Ale dostaly to zlaté české ručičky a bude 

Koupil jsem tu od jednoho člena taky angel-eyes od FK - úplně ty stejné co máš ty - musel jsem si dobastlit zapojení konektorůihrdlick píše:ZABIJU !!! no a čtvrtý nejzásadnější problém je ten, že tam nikde nevidím konektor pro elektrický motorek !!!kasi píše:já sem dlouho vybíral a čekal na AE a nakonec sem si je koupil u FK...sem zvědav co ti přijde za tu cenumě jednou přišli upe jiný světla a poslal sem je zpět a dlouho sem vymáhal peníze
hodně štěstí

a originalni svetla se mi moc nechce kuchat
 a originalni svetla se mi moc nechce kuchat  

, budeš muset předělat konektory na světla po fl, buď na vrakáči starší, nebo ve Škodovce (VW) je seženeš, taky používají tyhle konektory, u Forda za ně chtějí šupu. Na fóru je tady schéma, mám je kdyžtak na komplu, není to nic těžkýho, pak ještě přehodit motorky naklápění a je to
 , budeš muset předělat konektory na světla po fl, buď na vrakáči starší, nebo ve Škodovce (VW) je seženeš, taky používají tyhle konektory, u Forda za ně chtějí šupu. Na fóru je tady schéma, mám je kdyžtak na komplu, není to nic těžkýho, pak ještě přehodit motorky naklápění a je to  , světla drží na třech šroubech
, světla drží na třech šroubech

Konečně nějaká rada. Díky.fplisek píše:Hmm, dobrá volba, budeš muset předělat konektory na světla po fl, buď na vrakáči starší, nebo ve Škodovce (VW) je seženeš, taky používají tyhle konektory, u Forda za ně chtějí šupu. Na fóru je tady schéma, mám je kdyžtak na komplu, není to nic těžkýho, pak ještě přehodit motorky naklápění a je to
, světla drží na třech šroubech

je tam homologace, je?! tak ať jdou do prd*le !!!
  je tam homologace, je?! tak ať jdou do prd*le !!!   a bílé parkovačky jo? teda já když zapnu parkovačky, tak mu dám 1 000 000 jestli ta žárovka bude svítit bíle a né žlutě !!!
 a bílé parkovačky jo? teda já když zapnu parkovačky, tak mu dám 1 000 000 jestli ta žárovka bude svítit bíle a né žlutě !!!

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti