mě jednou přišli upe jiný světla a poslal sem je zpět a dlouho sem vymáhal peníze
  mě jednou přišli upe jiný světla a poslal sem je zpět a dlouho sem vymáhal peníze   hodně štěstí
 hodně štěstí 

mě jednou přišli upe jiný světla a poslal sem je zpět a dlouho sem vymáhal peníze
  mě jednou přišli upe jiný světla a poslal sem je zpět a dlouho sem vymáhal peníze   hodně štěstí
 hodně štěstí 

Neměl jsem origo xenony, ty bych určo neměnil.Kroco02 píše:MartyBartos: A co jsi udelal s tema original xenonama? Myslim ze kdybys je prodal i na dily, tak ti nekteri utrhaji ruce
 Byli tam starý hnusný, žlutý a popraskaný klasický světla na H4.
  Byli tam starý hnusný, žlutý a popraskaný klasický světla na H4.

V poho...Kroco02 píše:Ajo, promin, jsme si te spletl s Agrinem, ktery mluvil o Xenonech, ze ma zasle a nejak jsem si to spojil s tebou, ze chces davat AE.. uz jsem v obraze
 Jen ještě pro úplnou korekci
  Jen ještě pro úplnou korekci   Angel Eyes už mám asi 3 měsíce na autě.
  Angel Eyes už mám asi 3 měsíce na autě.   Viz. má galerie.
  Viz. má galerie.  

ZABIJU !!! Tak dneska přišly světla, nadšení a když jsem rozbalil to druhé...tak mě málem odvezli. Byl ulomený horní držákkasi píše:já sem dlouho vybíral a čekal na AE a nakonec sem si je koupil u FK...sem zvědav co ti přijde za tu cenumě jednou přišli upe jiný světla a poslal sem je zpět a dlouho sem vymáhal peníze
hodně štěstí

, naštěstí ho tam ten zm*d dal a v práci méme super lepidla na plast, takže by to neměl být problém. Druhý problém byl, že byly vytáhnuté ty žárovičky na kroužky a mračítko, takže jsem je dával na místo cca 10min, třetí problém, že z patice na blinkr byl vypadnutý jeden plíšek (snad ho nasadím správně) no a čtvrtý nejzásadnější problém je ten, že tam nikde nevidím konektor pro elektrický motorek !!! Co se týče toho držáku, to prodejce může svalit na přepravu, ale lepidlo to napraví. Jinak jestli tam nebude ta EL regulace, tak mě jebne !!!
 , naštěstí ho tam ten zm*d dal a v práci méme super lepidla na plast, takže by to neměl být problém. Druhý problém byl, že byly vytáhnuté ty žárovičky na kroužky a mračítko, takže jsem je dával na místo cca 10min, třetí problém, že z patice na blinkr byl vypadnutý jeden plíšek (snad ho nasadím správně) no a čtvrtý nejzásadnější problém je ten, že tam nikde nevidím konektor pro elektrický motorek !!! Co se týče toho držáku, to prodejce může svalit na přepravu, ale lepidlo to napraví. Jinak jestli tam nebude ta EL regulace, tak mě jebne !!!

Dík
  Dík

si je bral z aukra
  si je bral z aukra  jejej nu já bych mu to hodil na hlavu a ne žádný opravovat
  jejej nu já bych mu to hodil na hlavu a ne žádný opravovat 

Alespoň mu dám negativ jak prase !!!
  Alespoň mu dám negativ jak prase !!!

ono je někdy lepší si připlatit a mít něco pořádného,než si koupit,,centku,, a pak se nervovat a opravovat vše...njn
  ono je někdy lepší si připlatit a mít něco pořádného,než si koupit,,centku,, a pak se nervovat a opravovat vše...njn 

Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
 Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde. Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust
 Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti