Čo sa týka Carnauby tak tá môže mať rôznu kvalitu (kvalitná rafinácia, oblasť z kadial sa berie atď). Keby mal ten vosk len 1% carnauby (zvyšok povedzme syntetika) už môžeš o ňom povedať, že je carnaubský

Tiez sa prave rozhodujem, ci ist do toho alebo nie, ono je idealne ak sa o prvotne naklady podiela 2-3 ludia, lebo je toho dost. Mam dva scenare, drahsi a casovo narocnejsi a potom lacnejsi. Ten drahsi by som rad realizoval na zaciatku a konci sezony, preto sa mi to neoplati samemu kupovat. A ako som pozeral, tak velmi pomoze elektricka excentricka lesticka (nastastie su na amazone uz okolo 38 libier).MrMiG píše:poradte mi chalani, lak mojho FoFa ma uz co to za sebou. Vacsie ci mensie skrabance, dvere a kapota od kamienkovPomohla by laku takato kura co tu viaceri popisujete
Chcel by som tiez mozno zainvestovat do kvalitnejsie kozmetiky len neviem ci to ma zmysel
Ten No Rinse je technicky Detailer so špeci upravenými vlastnosťami pre ONR mytie (viac lubrikácie .. atď), aspoň ja ho tak vnímam, pre mňa je to ešte neprebádaná oblasťMiguelicek píše:Vidím to spíš tak, že ty zkusíš, vychytáš a urobíš osvětuJaký se k tomu dá použít detailer, nevidím to zrovna na Red Mist nebo CG Hybrid V7?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti