PEPSON

Petře, tak mi prosím dej vědět, jestli to zaplatíš, nebo mám poslat prachy na učet, klidně se stavit můžeš - možná ti zbyde i nějaká flákota - chystám se na večer - až mě propustí ze zaměstnání grilovat. Možná by to i bylo rychlejší - kdybys byl ochoten to zaplatit, ale jestli ne dej mi vědět - sms - telefon máš at to obratem pošlu. Předem dík.pelen píše:Vezmu, pokud jeste neplatil, tak muzu zaplatit a pak v noci po ceste ho probudime a jeho veci mu "prodame".Fofinka píše:To pelen:
Masox má triko a hrníček u nás tak mu to vem ze srazu.On nám peníze může poslat převodem na účet.Nebo jak bude chtít.
Jozkablack nemá triko.![]()
![]()
být to na mě, tak se ten kousek k tobě stavím a vše je o.k. a myslím si, že úplně stejné to bude s Pelenemmasox píše:Petře, tak mi prosím dej vědět, jestli to zaplatíš, nebo mám poslat prachy na učet, klidně se stavit můžeš - možná ti zbyde i nějaká flákota - chystám se na večer - až mě propustí ze zaměstnání grilovat. Možná by to i bylo rychlejší - kdybys byl ochoten to zaplatit, ale jestli ne dej mi vědět - sms - telefon máš at to obratem pošlu. Předem dík.pelen píše:Vezmu, pokud jeste neplatil, tak muzu zaplatit a pak v noci po ceste ho probudime a jeho veci mu "prodame".Fofinka píše:To pelen:
Masox má triko a hrníček u nás tak mu to vem ze srazu.On nám peníze může poslat převodem na účet.Nebo jak bude chtít.
Jozkablack nemá triko.![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů