..kde jsi v LB byl na emisich? ja jen kterejm stanicim se vyhnout...kdyz neumej udelat emise

Je to trochu vedle,ale doporučím ti Český Dubphofy píše:No právě, že nevím kam jít na STKčeká mě to v červenci
já to právě vždycky dal jednomu šulínkovi, který mi doj...l auto a on mi technickou zařídil v raspenavě, ale jelikož sem se sním nepohodl, tak moje auto, už nikdy neuvidí
a hlavně za to chtěl dohromady 2200-2400kč teď nevím přesně
![]()
Ale kdyby mi někdo dal radu kam na stk tady v LBC, byl bych za to vděčnej
Vidíš to bych mohl pak vzít cestou z práceStanda.64 píše:Je to trochu vedle,ale doporučím ti Český Dubphofy píše:No právě, že nevím kam jít na STKčeká mě to v červenci
já to právě vždycky dal jednomu šulínkovi, který mi doj...l auto a on mi technickou zařídil v raspenavě, ale jelikož sem se sním nepohodl, tak moje auto, už nikdy neuvidí
a hlavně za to chtěl dohromady 2200-2400kč teď nevím přesně
![]()
Ale kdyby mi někdo dal radu kam na stk tady v LBC, byl bych za to vděčnej
A teď mi řekni stano co stím? Takhle nám to příjde srandovní, ale v jeho situaci by mi do smíchu asi nebylostano. píše:Mal tam chybu OBD readiness? Co na STK pouzivaju cinsky kabel a vyhadzuju potom auta, ktorym tam tuto chybu oni sami sposobia?
Víš co jsme se toho kdysi natahali přez čáru od sousedů? Pak stačilo trochu medu a svařené vody a 50na50 jůůůj.petulak píše:![]()
![]()
Mne pride smiesne, co za debilov tam maju. Z pohladu "zakaznika" to veru sranda nie je. Bud im to nejako vysvetlit alebo ist inde...phofy píše:A teď mi řekni stano co stím? Takhle nám to příjde srandovní, ale v jeho situaci by mi do smíchu asi nebylostano. píše:Mal tam chybu OBD readiness? Co na STK pouzivaju cinsky kabel a vyhadzuju potom auta, ktorym tam tuto chybu oni sami sposobia?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 13 hostů