Přesně jak je řečeno v jedné klasické české komedii: "VYDRŽ,PRDKA,VYDRŽ",takže když jsme byli bez podložek doteď,tak už to těch pár dnů vydržíme ne?mario píše:určitě nestíhá,je třeba vydržetkdo si počká ten se dočká,fofinka toho má určo dost
podlozky pod RZ - opäť aj na Slovensku
- jarysek
- Junior
Re: podlozky pod RZ
- Horác
- .
- Kontaktovat uživatele:
Fofinko,děkuji,právě jsem nedočkaavě rozbalil očekávaný balíček, už hledám šroubovák a jdu montovat! Nejdřív půjdou dolů podložky jednoho dealera Fordu,kde se již vícekrát neobjevím,nějak si nerozumíme,do mé garančky se jim moc nechce a nějaké doplňky mám objednané už dva měsíce...a nic.
A tak se budu parádit klubovkama a snad mě už konečně ostatní poznají a nepřehlídnou
!!!
A tak se budu parádit klubovkama a snad mě už konečně ostatní poznají a nepřehlídnou

Ford Focus ST 2.5T DURATEC 3D electric orange,K&N,Dreamscience Stratagem

-
- Test driver
Dneska sem si vyzvednul na poště klubové podložky
Jsou super, děkuji
Takže už mám klubové tričko i podložky. Ještě mě chybí jedna věc....
FOCUS

Takže už mám klubové tričko i podložky. Ještě mě chybí jedna věc....
FOCUS

2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
- HORST
- Test driver
To uz je jen malickost, vse dulezite uz mas!

-
- Test driver
Horác píše:Fofinko,děkuji,právě jsem nedočkaavě rozbalil očekávaný balíček, už hledám šroubovák a jdu montovat! Nejdřív půjdou dolů podložky jednoho dealera Fordu,kde se již vícekrát neobjevím,nějak si nerozumíme,do mé garančky se jim moc nechce a nějaké doplňky mám objednané už dva měsíce...a nic.
A tak se budu parádit klubovkama a snad mě už konečně ostatní poznají a nepřehlídnou!!!
Aby jsme si všimli podložek tak budeš muset jezdit hoooodně pod limit toho zvířete oranžového

- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
MK2: muzes dycky poprosit ridice autobusu, at si ty podlozky pridela, kdyz te veze....

"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Galerie:
- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
já když jedu po městě tak nevím jestli se mám dívat před sebe nebo kukat po podložkách 

- muWme
- Nováček
taky s tim mam problem
nosim brejle a nez preostrim na spodek znacky jestli tam neco takoveho neni napsane tak sem skoro svym predkem v jeho zadku... doufam ze to VZDY bude jen skoro .-)

- kadlo
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
to já mám podložku zatím jen vpředu
vzadu se mi zatím nepodařilo odmontovat tu původní 

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
se ti protáčí ta nejtovací matka ? ve který to drží ?
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- kadlo
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
nene, chyba je na straně bazaru, kde sem to kupoval... originál díry jsou zaslepený a jejich reklamní podložky jsou navrtaný bokem... ale v místech, kde jsou ty jejich navrtaný díry nejsou díry na naší klubový podložce... tak teď nevím, jestli mám vrtat díry do podložky, aby pasovali na ty jejich anebo obnovit originální díry a dát to za ně...
btw. udělali to stejný i na předku, dokonce tam jsou ty díry asi 4 místo 2... magoři no... chtěl bych se zeptat, jedna ta díra na předku v nárazníku je vychozená a šroub se v ní protáčí, dá se s tím v tom plastu něco udělat nebo dát větší šroub?
btw. udělali to stejný i na předku, dokonce tam jsou ty díry asi 4 místo 2... magoři no... chtěl bych se zeptat, jedna ta díra na předku v nárazníku je vychozená a šroub se v ní protáčí, dá se s tím v tom plastu něco udělat nebo dát větší šroub?
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
skusil bych větší šroub a když to nepomůže tak dát vedle novej a v zádu bych to sundal obnovil origo a ty vyku..ý dírky bych zamázl něčím aby to nemělo šanci chytnout rez základ a pak třeba máznout silikonem.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
no tak takhle kretensky napad jako udelali ti v bazaru sem dlouho nevidel... Jeste ze je nenapadlo si tu znacku navrtat na vokno...
Btw. ja bych mozna prevrtal tu diru do podlozky, bo do plastu to jde snadno a nebudes se muset babrat se zalepovanim tech novejch der, kdyz uz tam jsou.. Teda zalezi kde zrovna jsou....

"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:

Galerie:
- yozefb
- Pokročilý
- kadlo
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
no taky dobrý to nýtování
ti bazarníci to je hrůza
rychle rychle, ať je na tom reklama... na druhou stranu tu položku mají výbornou... není u ní potřeba přemlouvat značku aby zapadla za ty zobáčky u horního okraje (nebo je nějak vytahovat)... u tý jejich je na horní straně hrana, tam se zasune značka a na spodní straně mají takový obdelníčky, který se na spodku podložky (pod tou reklamou) zamáčknou, tím vyjedou nahoru a drží tu značku... jednoduché, rychlé...
na předku zkusím větší šroub a na zadku se musím znovu podívat... montoval sem to po tmě, tak se musím pořádně mrknout jestli to dát do origo dírek nebo do těch jejich

na předku zkusím větší šroub a na zadku se musím znovu podívat... montoval sem to po tmě, tak se musím pořádně mrknout jestli to dát do origo dírek nebo do těch jejich