zase priklad toho ze nekdo chce krevety za cenu sardinekmr.space píše:U forda stoji novy diel ( 3m51-19b514-ac ) 36euro, to som odpadaval.
nie, to je priklad toho, ze clovek nie lenivy nebude davat 36euro za mikrospinac,ktory ma hodnotu 1euro ak prehanam. inac viem si predstavit, ze v servise by za to kludne zinkasovali aj 80euro,akoze za pracufoki píše:zase priklad toho ze nekdo chce krevety za cenu sardinekmr.space píše:U forda stoji novy diel ( 3m51-19b514-ac ) 36euro, to som odpadaval.![]()
![]()
Ty tvoje fotky nic moc, ani tam nenapíšeš rozměry. Vypadá to podobně jako tohle :mr.space píše:Cez vianoce sa mi stal podobny problem. Dnes som sa konecne dal do rozobratia spinaca. Pridavam aj fotky spinaca... U forda stoji novy diel ( 3m51-19b514-ac ) 36euro, to som odpadaval. ak mate niekto typ, co je to za mikrospinac, dajte mi pls niekto vediet. rad by som to vymenil aj za lacnejsie. vdaka !
Dakujem, presne ten som dnes rano nasiel na GME SVKPeS píše:Ty tvoje fotky nic moc, ani tam nenapíšeš rozměry. Vypadá to podobně jako tohle :mr.space píše:Cez vianoce sa mi stal podobny problem. Dnes som sa konecne dal do rozobratia spinaca. Pridavam aj fotky spinaca... U forda stoji novy diel ( 3m51-19b514-ac ) 36euro, to som odpadaval. ak mate niekto typ, co je to za mikrospinac, dajte mi pls niekto vediet. rad by som to vymenil aj za lacnejsie. vdaka !
http://www.gme.cz/cz/index.php?product=630-193
V tom DS k tomu mikrospínači píšou 13mm nebo 18.5mm x5mm . Asi to budeš muset trochu přizpůsobit.mr.space píše:Dakujem, presne ten som dnes rano nasiel na GME SVKhttp://www.gme.sk/sk/index.php?product=630-193 rozmery tu uz boli napisane, tak som nevidel zmysel ich pisat opat. je to cca 15,7mmx5mm a hlbka nie je podstatna. fotky som spravil preto, aby mal niekto predstavu, ako to vyzera. bohuzial, prilozit pravitko ma veru nenapadlo...
jj, presne to planujem. sice poskodim krytie, ale zase to zalejem plus pouzijem silikon na tu gumu okolo. uvidime, aku to bude mat zivotnost, ale vyjde to istotne lacnejsie. Ak sa to dobre zaizoluje, myslim ze to vydrzi dlho. este ma mozno prekvapia v GMkuPeS píše: V tom DS k tomu mikrospínači píšou 13mm nebo 18.5mm x5mm . Asi to budeš muset trochu přizpůsobit.
Kam chodis do vrakacu ? Mne sa zda, ze na zaciatku Trnavy je vrakac, ale pocul som, ze typek striela cenu od bruchazirafak píše:Inak...drzim palce pri hladani nahrady.Taketo drobnosti sa totiz len tak niekde homemade,alebo druhovyroba nevyrabaju.Buda sa nakoniec vratis k tym 36,alebo kuknes nieco slusne na vrakaci.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host