Tohle znáte? Jak se ujede v ČR 155km za 51 minut

Co se děje na internetu...
Moderátor:petersbond
Odpovědět
Mira
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mira » 14.06.2007 16:20

cajda píše:.... Ale jinak VRAŽDA
a úmyslná :!: :!: protože když do té své rakve instaloval tu kameru už dávno věděl, že něco takového provede a provádí neustále. pochybuji, že ty 2 plné a ostatní zrůdnosti udělal jen kvůli tomu videu a teď jezdí jako andělíček :evil:
Byl: FFI 11/2002 Galerie Byl: FFII 12/2008 LPG Galerie - prodán s 340tis. km na tachu
Je FFIII 9/2017 Galeriea opět jedeme na LPG

Fordik
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fordik » 21.06.2007 12:34

Já musím plně souhlasit s Pepsonem.
Pro ostatní - přečtěte si celou debatu ještě jednou. Podívejte se na svoje příspěvky než sem napsal Pepson.Všichni ho odsuzujete,ale najednou už to tak špatný není. To trochu nechápu?!
Kdo tu může říct, že jezdí 365 dní v roce bez sebemenšího porušení pravidel? Myslím že nikdo a to se nechci nikoho ani trochu dotknout!
Tady ten maník(předpokládám,že to je muž a ne žena?!) jede(aspoň v tom co je vidět),tak že sem nezaregistroval ani jednu krizovku(možná na začátku,kdy to bral vpravo odstavným se mu to trochu zhouplo) :roll:
Potkávám na silnici ho.ada,který jedou sice pomaleji,ale lámal bych jim ruce za to jakým způsobem. Naši řidiči by se měli jít učit do západních států typu Německo,Rakousko,Švýcarsko apod. Pak by jízda po našich silnicích byla daleko bezpečnější i kdyby jste potkali takového řidiče jako v tom báwu(jenže to už by neměl papíry 8)

Radek 1.8 16V
Test driver
Test driver

Příspěvek od Radek 1.8 16V » 21.06.2007 12:54

No, já jsem teda rozhodně svůj názor nezměnil a budu se opakovat. To video je sestříhaný z 51 minut na 18 a kdoví, co za prasárny, kterýma se nechlubí, předváděl v tý zbylý půlhodině. A i kdyby v ní jel stejně "skvěle", tak pro mě to bude pořád dobytek, kterej má velký předpoklady brzo někoho zabít. Zvlášť když si příště vezme ještě silnější auto - jak píše na konci!!! Asi jsem ovlivněnej tím, že za sebou vozím dvě děti, ale můj obdiv rozhodně nemá!!!!!
Ford Focus 1.8i 16V Combi, r.v.00, Smoke Stone
Obrázek
Obrázek

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 21.06.2007 13:28

Tak sem konečně schlédnul celé video. Musím jen konstatovat jedno a to rezolutně je to hovado, beru vše, má silný auto se zátahem pěkně od spodu, asi už má naježdíno pěkných pár km a určitě ten člověk moc dobře věděl co dělal, jinak by to určitě nenatočil, vím sám moc dobře, že se nechá jezdit hodně rychle a bezpečně, ale tahle jízda to určitě nebude !! Každý z nás určitě rádi sešlápnem plyn našeho auta a provětráme to naše stádo ( ať už je to jakýkoliv zvíře ), taky osobně jezdím někdy až moc rychle, ale nepředjíždím tam kde nevidím a neohrožuju lidi kolem, mě osobně jeden takopvýhle závodní vytlačil ze silnice, jenom proto, že už prostě neměl kam a já skončil jak netopýr vzhůru nohama a to jen proto, že si jeden takovýhle dement něco dokazuje, pravda ten můj vystrčřidič měl černou Hondu, ale mozek nechal asi doma !!! dokud se nikomu nic nestane je vše max na pokec na forech a u piva, až vás někdo s takovýhlech dementů vytlačí ze silnice budete si myslet taky něco jinýho, nedejbože až budete mít malé dítě vzádu !!! Tudíš nesouhlasím ani z Fordíkem ani s Pepsonem vše má své meze i ryskování na silnici !!! od závodění sou jiná místa a né přeplněný silnice a k těm tah na jižní čechy zrovna patří !!

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 21.06.2007 13:46

presne tak, ak si potrebuje niečo dokazovat, nech urobí rekord na okruhu v Brne a smeknem aj ja..inak to je pre mna celkom velký chudak, ktorý si potrebuje liečit komplexy a chvastat sa na nete..
rád by som si to celkom s ním rozdal na motokarach a ak by mi dal kolo, poviem ,si fakt dobry..

Jairo
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jairo » 21.06.2007 13:58

Treba si asi najprv uvedomit,ze taky pako ako v tom videu, nekluckuje medzi stromami alebo na zavodnej drahe,kde je max rychlost nutna na vyhru. Tam ked sa mu nieco stane,jeho vec. :evil:

Ale on obieha auta,v ktorych su ludia a casto i male deti. :idea: Je pravda,ze chvalit sa takym 'vykonom' moze len dovtedy,dokym sa nic nestane. Nie kazdy je taky 'frajer' za volantom ako on a dokaze reagovat bezchybne na nahle situacie.
Zvycajne to potom dopada tak,ze priamy naraz napr. BMW vs. Skoda 120 dopadne vysledkom: BMW s rozmlatenym predkom (vodic so skrabancami) - Skoda 120 totalka (3 ludia na mieste mrtvy). A tu uz kazdy prestava byt frajer...

Jasne, kazdy rad obcas prevetra svoje auto,pokial na to ma.Ja tiez.Ale vypeciem to na vyssiu rychlost ako normal na prazdnej ceste,kde nikoho neohrozujem...
No zase 150 km/h po okreskach nechodim,samovrah nie som :wink:
Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza
Obrázek

omik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omik » 21.06.2007 14:10

fordik, mne sa tiez nezda, ze by po pepsonovej reakcii nastal nejaky vyrazny posun v naozre ludi na toto individuum ;).
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit 

Fordik
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fordik » 22.06.2007 00:37

Lidi, já nepíšu že to byla buhvíjak skvělá jízda mezi ostatními účastníky provozu,jen že to co bylo vidět,bylo zajímavý.
K tomu kam je nebo není vidět- z vlastní zkušenosti vím,že v kameře je toho vidět míň než když je člověk za volantem,takže si osobně myslím že předjížděl taky jen když viděl že může.Taky se musel celou cestu soustředit což skoro hodinu taky není sranda a skončit někde po cestě taky nechtěl.
Ano, takovýhle způsob jízdy na silnici určitě nepatří a taky neříkám že všichni změnili svůj názor,ale spočítejte si za jeden den ježdění kolik potkáte řidičů, díky kterým by se mohla stát nehoda.Já třeba jen dnes potkal během hodiny 2.A nebylo to na dálnici kde je místo,ale v městském provozu.A co se týče srovnání BMW vs Škoda(příklad), tak pardon,ale kolikrát vidím lidi v silných autech řídit líp než ty ve Škodě 120L,kteří si naopak musí dokazovat že jim prostě auto s obsahem 2.0 nemůže ujet.
Sakryš, takovýhle články sem nepsal ani na základce do slohovky :lol:
Prostě tohle nepatří do normálního provozu,ale buďme rádi že se nikomu nic nestalo. S tím snad tady bude souhlasit každý :?: 8)

čajda
Test driver
Test driver

Příspěvek od čajda » 22.06.2007 15:07

Už to ukončeme (-ete) kvuli někomu takovému se přeci nebudete hádat! Ani to nebyl Focusák :D

no_ap
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_ap » 22.06.2007 15:12

jednou za čas není špatný vtustit na silnic nejaký hovado v podobě zkušenýho řidiče. Lidi si pak uvědomí, jak by vypadal smrt v přímém přenosu a taky pustí nuho z plynu na pár dní:)

všechno špatné je k něčemu dobré, od tech špatných věcí je tady policie, kterou sem za celé video neviděl..pokud tam nebyla, tak ji nikdo nevolal, což znamená že to nikomu až tak nevadilo..nebo někdo zavolal a oni s tím stejně nehli:)

jinak mně osobně běhal vzrušením mráz po zádech. Jiank sem ale klidnej šofér
FordFocus 1,6/74 BlackPanter Metallic, r.v. 2002, 111 tis. Km

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 12.07.2007 09:47

nevim ale me se to libilo , je zde videt jak lidi reagujou , kdyz nekoho dojizdel tak zacnou brzdit ,
jel jsem nedavno za jedním takovým z prahy a musel jsem ho vzit pres plnou protoze jel a kdyz mu to zacalo trochu vybocovat z pruhu tzn zacal si to spacirovat ke krajnici tak zacal brzdit a vratil se do smeru , jel cca 60km/h a z toho jeste brzdil . ale na takove nikdo nepoukazuje

zpet k videu -nekdy to bylo sice o chlup ale asi to nejel poprve a bawo ma v tlapce
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 12.07.2007 11:42

i presto s timto stylem jizdy nesouhlasim :?
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

pette
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od pette » 12.07.2007 19:14

tohle vážně na silnice napatří, takový hovada ale bohužel jezdí jen díky tomu jak stovky řidičů reagovali se nic nestalo.
Jen kdyby ho potkali na benzině to by bylo .........
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4

měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 20.07.2007 06:26

no_ap píše:
všechno špatné je k něčemu dobré, od tech špatných věcí je tady policie, kterou sem za celé video neviděl..pokud tam nebyla, tak ji nikdo nevolal, což znamená že to nikomu až tak nevadilo..nebo někdo zavolal a oni s tím stejně nehli:)
dobra poznamka , jednou me u pelhrimova vytlacil kamion kdyz do kopce na plne a pred zatackou zacal predjizdet 3auta a kdyz mu proti vyjelo dalsi tak se zacal na me tlacit tak ze jsem musel na brzdy a na krajnici , vezl jsem maleho tak jsem jel volne ale tohle me nasralo , tak jsem zavolal do pelhrimova aby si ho zastavili a povesil se na ten kamion . pelhrimov jsme prolitli cca 80km/h a kdyz jsme byly asi 3km za pejrem tak mi policajti volali ze poslali hlidku a kde jsme . tak jsem mu podekoval ze uz davno za , a on ze mam teda zavolat humpolec . tak jsem tam volal a ty se si na nej pockaji na najezdu na dalnici a ty debilové tam sice stali ale jen otocili hlavy kdyz te kamion okolo nich prolitnul . tak jsem tam zastavil a oni ze musi rychle kontaktovat dalnicni (asi simira :lol: ) a ja vyrazil dal . po dalnici s tím letel asi 130-140km/h a pred beranovem jsem videl jak najeli s transporterem a asi 5km ho honili nez ho zastavili , zajel jsem tam taky a kdyz ten policajt prisel tak mi rikal ze to ten ridic zduvodnil ze chvatal za rodinou .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 20.07.2007 09:19

foki píše:
no_ap píše:
dobra poznamka , jednou me u pelhrimova vytlacil kamion kdyz do kopce na plne a pred zatackou zacal predjizdet 3auta a kdyz mu proti vyjelo dalsi tak se zacal na me tlacit tak ze jsem musel na brzdy a na krajnici , vezl jsem maleho tak jsem jel volne ale tohle me nasralo , tak jsem zavolal do pelhrimova aby si ho zastavili a povesil se na ten kamion . pelhrimov jsme prolitli cca 80km/h a kdyz jsme byly asi 3km za pejrem tak mi policajti volali ze poslali hlidku a kde jsme . tak jsem mu podekoval ze uz davno za , a on ze mam teda zavolat humpolec . tak jsem tam volal a ty se si na nej pockaji na najezdu na dalnici a ty debilové tam sice stali ale jen otocili hlavy kdyz te kamion okolo nich prolitnul . tak jsem tam zastavil a oni ze musi rychle kontaktovat dalnicni (asi simira :lol: ) a ja vyrazil dal . po dalnici s tím letel asi 130-140km/h a pred beranovem jsem videl jak najeli s transporterem a asi 5km ho honili nez ho zastavili , zajel jsem tam taky a kdyz ten policajt prisel tak mi rikal ze to ten ridic zduvodnil ze chvatal za rodinou .
to je pako, chvatal za rodinou, hlavne ze koli nemu mozno par ludi za svojou rodinou prist uz nikdy nemuselo...
tiez mam svoje skusenosti s kamionistami, raz ma jeden asi v 150 vytlacil takmer na travu, som mu na oplatku pred kopcom pribrzdil, sa chudak potom hodinu rozbiehal... :twisted:

Odpovědět

Zpět na „Zajímavé odkazy“