bílé blinkry
- Damon
- Test driver
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
jeste ze mam sveho moderatoraDamon píše:Podle toho co psal má :
Boční :500,- za pár vč. žárovek
Přední:1000,- za pár zn.DEPO
Přední:1000,- /ks orig Ford(Ty asi nemá ale objednal by je)

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- jimi-m
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mne ucarovali blinkry crystal....kdyz uz jsou cira predni svetla, tak at je to komplet stejny design.....
Koupil jsem tedy predni u DM, bocni bohuzel nemeli, ty prijdou asi za 3 tydny. Tesil jsem se, jak je pekne vymenim, ale ouha....na origos blinkrech je jakasi plexi hlavicka na sroubku na torx klic. Hned se mi to samozrejme urvalo
a trvalo mi peknou chvili, nez jsem je vymontoval pomoci spicatych klesti..... Nastesti kdo ma trochu odvahy, muze je ze zadni strany narazniku vytlacit komplet ven, ten sroubek drzi jen v takove jakoby hranate hmozdince a ta je prostrcena dirkou v narazniku....Venku to pak jde pomoci dvou klesti uz rozmontovat snadneji
Je fakt, ze s oranzovejma zarovkama to vypada trochu divne, ale koupim chromovany....Navic ale ani nejdou dat do tech originalnich patic, musel jsem jeden cudlik na zarovce upilovat
Vite kolik stoji chromove zarovky do bocnich blikru u DM? ani se neptejte.... 250,- za par!!!
Mozna si vyrobim nejake diody
Tuningu zdar!

Koupil jsem tedy predni u DM, bocni bohuzel nemeli, ty prijdou asi za 3 tydny. Tesil jsem se, jak je pekne vymenim, ale ouha....na origos blinkrech je jakasi plexi hlavicka na sroubku na torx klic. Hned se mi to samozrejme urvalo

Je fakt, ze s oranzovejma zarovkama to vypada trochu divne, ale koupim chromovany....Navic ale ani nejdou dat do tech originalnich patic, musel jsem jeden cudlik na zarovce upilovat

Vite kolik stoji chromove zarovky do bocnich blikru u DM? ani se neptejte.... 250,- za par!!!
Mozna si vyrobim nejake diody

Tuningu zdar!
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- jimi-m
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Pozor!!!
Ja osobne bych nedaval do blinkru ty LED diody v patici, protoze maji spatnou ucinnost. Klasicka zarovka totiz sviti do vsech stran a svetlo se vetsinou odrazi prave od pochromovaneho vnitrku blinkru. Kdezto LED diody sviti pouze dopredu a na plexi, ktere kryje blinkr, vam zaprve vycaruji navzhlednou kruznici (pokud mate cire "sklo") a za druhe budou videt pouze z jednoho smeru (zpredu).....
Sam jsem se takhle nachytal s brzdovyma cervenyma LEDzarovkama...
Ja osobne bych nedaval do blinkru ty LED diody v patici, protoze maji spatnou ucinnost. Klasicka zarovka totiz sviti do vsech stran a svetlo se vetsinou odrazi prave od pochromovaneho vnitrku blinkru. Kdezto LED diody sviti pouze dopredu a na plexi, ktere kryje blinkr, vam zaprve vycaruji navzhlednou kruznici (pokud mate cire "sklo") a za druhe budou videt pouze z jednoho smeru (zpredu).....
Sam jsem se takhle nachytal s brzdovyma cervenyma LEDzarovkama...
- jimi-m
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Mike
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- jimi-m
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
kdyz jsem tak prochazel web, vsiml jsem si ze americke verze Focusu nemaji v zadnich svetlech oranzovy blinkr, protoze vlastne blikaji cervenym obrysovym svetlem. Dole misto blinkru maji tedy umistene asi zpetne svetlo...
Tohle by se asi dalo namontovat na Focuse EU, co? pochybuju, ze by meli nejake rozdily i upevnovacich bodech...
Tohle by se asi dalo namontovat na Focuse EU, co? pochybuju, ze by meli nejake rozdily i upevnovacich bodech...