já bych to tipnul tak na 5 min +-Dany píše:Pelene jak je to od Kaufu k té restauraci daleko.![]()

( samozřejmě autem )
já bych to tipnul tak na 5 min +-Dany píše:Pelene jak je to od Kaufu k té restauraci daleko.![]()
Na mapku ses jeste asi nedival, ze? Cca 20 cm, teda asi 2 km. Mohl by se pridat prujezd Louckou ( s pokorenim 2 "mrtvych" policajtu), prejezd kopecku "Bocheta" a pak dole uhnout vpravo mezi nove domky nahoru, na stopce vpravo kolem "americkych" domku pracovniku Visteonu a na kopecku je uz restaurace.Dany píše:Pelene jak je to od Kaufu k té restauraci daleko.![]()
dobrý nápad, a dostaneme taky mapy s vyznačenými průjezdnímy body?pelen píše:Na mapku ses jeste asi nedival, ze? Cca 20 cm, teda asi 2 km. Mohl by se pridat prujezd Louckou ( s pokorenim 2 "mrtvych" policajtu), prejezd kopecku "Bocheta" a pak dole uhnout vpravo mezi nove domky nahoru, na stopce vpravo kolem "americkych" domku pracovniku Visteonu a na kopecku je uz restaurace.Dany píše:Pelene jak je to od Kaufu k té restauraci daleko.![]()
bingo, to je přesně vono, já to věděl, jen jsem si nemohl vzpomenout, díkybruno píše:Jmenovalo se to BOAS ( branně orientační automobilová soutěž)
u hospody po pravé straně? jestli tam tedy ještě je a naproti byla pizzerka a ovoce,zelenina. tuším tam byla autobusová zastávkaihrdlick píše: Tak mě tam můžete vyzvednout
BINGO !!! Já mám autí v té ohradě, ale mohl bych Vás počkat u hospody. Pokud bych byl ale v Příboře, tak dojedu sám. Ještě dám vědět.Skubi píše:u hospody po pravé straně? jestli tam tedy ještě je a naproti byla pizzerka a ovoce,zelenina. tuším tam byla autobusová zastávkaihrdlick píše: Tak mě tam můžete vyzvednout
Tu ohradu znam.ihrdlick píše:BINGO !!! Já mám autí v té ohradě, ale mohl bych Vás počkat u hospody. Pokud bych byl ale v Příboře, tak dojedu sám. Ještě dám vědět.Skubi píše:u hospody po pravé straně? jestli tam tedy ještě je a naproti byla pizzerka a ovoce,zelenina. tuším tam byla autobusová zastávkaihrdlick píše: Tak mě tam můžete vyzvednout
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů