OT: Když to tady pročítám, vzpomněl jsem si na tu reklamu od Škodovky- Turbo na každý den
A teď k věci. Jak už jsem tu napsal dřív, všechno je to otázkou priorit a kompromisů. Kolega tady z práce má poslední generaci Civica Type-R= třídvířko, podvozek tvrdej jako blázen (koza uskákaná), a vnitřního prostoru akorát tak pro vzrostlejšího japonce. Má 2 odrostlejší děti, jezdí s tím do práce i na dovolenou do Chorvatska atd. Ale vím, že by to auto nevyměnil... a jeho rodina proti tomu autu taky nic nemá.
ST jako rodinné auto sloužit může. 4 lidi odveze v pohodě, podvozek není žádný kostitřas a pokud bude kufr bez dojezdovky jen se sadou na opravu i kufr bude pro většinu běžných životních situací dostatečný.
Porovnání s EOSem je nesmysl, protože to je totálně nepraktické auto, bez možností sklopit sedačky, nebo vyndat dekl v kufru atd. To samé že tam nejde nacpat 8 kol, prase, skříň a já nevim co ještě najednou. Proč mu uvádíte samé nesmysli? Když bude chtít tak i tu skříň z IKEI odveze, hold pro ní pojede sám a nebude s sebou mít celou rodinu a to prase by tam taky nacpal. Já jsem v ST taky odvezl 15 počítačů najednou, když jsem potřeboval

nebo minulý týden 2 metry dlouhý výfuk. Ale to jsou jen vyjímky, kolikrát se vám tohle stane? A když přijdou takové vyjímky, musí se udělat kompromis, ale jde to ne že ne.
Dzefer jak staré máš děti? Budeš potřebovat vozit kočátek ještě dlouho? Za mě říkám, pokud ti nevadí občas se ve výjmečných situacích přizpůsobit a rodina ti to auto dovolí tak do něj jdi. Nic neni dokonalé, ale tohle auto ti to určitě dokáže bohatě vynahradit
EDIT: No když čtu poslední příspěvek, ještě to pořádně promysli co chceš